cloudking Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Mracni, ti si bio vernik kao i moja baka danas, kao i ja nekada dok bejah mali deca. Da si doziveo Boga kao pravi hriscanin nikada ne bi postao mracni ateista. Ja nisam mracni ateista. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
frensis Написано Мај 25, 2015 Пријави Подели Написано Мај 25, 2015 Na ovu temu je jako teško odgovoriti zbog samih frakcija između naučnika, po meni nisu u suprotnosti sa idejom Boga kao univerzalnog staratelja ali sa mnogim stvarima napisanim u Bibliji ili drugim verskim knjigama sigurno jesu u raskoraku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2015 Пријави Подели Написано Мај 25, 2015 Ja nisam mracni ateista. jesi jesi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 25, 2015 Пријави Подели Написано Мај 25, 2015 jesi jesi Jok. Ja sam hronicni optimista, filantrop i umetnik slobodnog srca. S mracenjem nemam nikakve veze i uglavnom se u zivotu protiv toga borim (zato sam i neprijatelj crkve) To sto niste u mogucnosti da se oslobodite predrasuda (na sta ste kao hriscani pozvani) pa o ljudima nemate drugi mehanizam procene osim ciste osude, vas je licni neuspeh i nemojte molim vas na meni te komplekse da lecite... PS. Ne persiram ti nego vas ima podosta (vecina) koja misli slicno ovde na poukama, a satro sve pravosalvac do pravosalvca... smeske пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2015 Пријави Подели Написано Мај 25, 2015 Jok. Ja sam hronicni optimista, filantrop i umetnik slobodnog srca. S mracenjem nemam nikakve veze i uglavnom se u zivotu protiv toga borim (zato sam i neprijatelj crkve) To sto niste u mogucnosti da se oslobodite predrasuda (na sta ste kao hriscani pozvani) pa o ljudima nemate drugi mehanizam procene osim ciste osude, vas je licni neuspeh i nemojte molim vas na meni te komplekse da lecite... PS. Ne persiram ti nego vas ima podosta (vecina) koja misli slicno ovde na poukama, a satro sve pravosalvac do pravosalvca... smeske Та баш си нашо кога ћеш да прозиваш за предрасуде и осуде. Него што вели бајбл: Човек из срца износи оно што му претиче, чега је срце пуно( парафразирам). А ти га баш износиш по форуму. И судиш и ево управо сад си показао димаш предрасуде. А што се тиче моје горње поруке била је класично зезање. Бем му питу толико си на форуму још ниси скапирао да се овде пола модерације добро зеза. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2015 Пријави Подели Написано Мај 25, 2015 С вама атеистима се једнако не исплати шалити ко ни с поповима. И једни и други сте оперисани од хумора. Биће да је одсуство благодати... zuti car and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 25, 2015 Пријави Подели Написано Мај 25, 2015 А ти га баш износиш по форуму. И судиш и ево управо сад си показао димаш предрасуде. Sudim konstantno, al ionako ne pretendujem na carstvo nebesko niti na osnovu toga tvrdim da posedujem nekakve TAJNE, tako da to nema ni veze пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Archan631 Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Biblija eksplicitino tvrdi da je smrt posledica greha i da nije postojala pre pada. Interesantno da to važi samo za čoveka. Kada demon greši, njegova plata nije smrt. Valjda zato što demon nije stvoren, pa stoga ne može ni biti uništen? A to je onda Zoroastrizam, dualnost duhovnog sveta, dobro i loše jednako transcendentalni. Ovo je gledano logički. Zanima me kako teologija objašnjava zašto je smrt selektivna plata. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 “Religija i nauka nisu u sukobu” Ne, nisu uopšte - nauka bude ta bijela, ahahaha: https://www.facebook.com/ViralThread/videos/550632898411890/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Gde problem? Adam i jeste odgovaran za smrt tvorevine zbog toga sto je mogao, a nije hteo da je prinese Bogu. Odnosno smrt koja je postojala pre Adama mogla je biti ukinuta da je Adam hteo da je ukine, ali nije. Znaci i svi vuci siti i sve ovce na borju. Jeste, Adam je kriv... Bog nije mogao, a hteo je da Adam ne bude smrtan. Posto je pravio Adama od zemlje i nistavila, ono nistavilo se toliko uvuklo u tkivo da Bog nije mogao da ga se resi, te je zato Adam, i svi mi, njegova mnogogresna decica, smertan. Znaci, brigo moja predji na drugoga. Pa jos kad uzmemo da je Adam bio ko dete, i morao je da slusa caleta ko dete, onda sam sklon da pomislim (jer apsolutno nikad nisam cuo za dete koje slusa i izvrsava apsolutno sve komande koje mu roditelj da, a da dete nema neki tezak poremecaj(ali to je zbog toga sto sam se ispilio u grehopadnom svemiru pa drugacije nisam ni video)) da tu nesto nije u redu sa caletovim ocekivanjima. A, pogotovo sa abreakcijom: -Evo, crni Adame, sta napravi od svemira, sve si mi upropastio, a samo je trebalo da ne jedes to ukusno voce koje nisam bio u stanju da ogradim, e, sad ces Adame zbog toga dumres, Ja stvarno ne mogu da tolerisem tvoje ponasanje - mars napolje! Naravno, ovome prethodi gledanje na smrt&razaranje kao nesto negativno. A, taj pogled je iz bezverja da sve sto pocne da postoji ne prestaje da postoji. A, bezverje je uhranjeno neiskustvom neprestanka. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука