Jump to content

Просветари напали Вербића

Оцени ову тему

Anika

Препоручена порука

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/543036/PROSVETARI-NAPALI-VERBICA-Ministra-gurali-i-prskali-vodom

Има ли наде да се Срби пробуде, освесте и уједине? Министар им је предложио састанак тек кад је доживео да га испрскају водом. Нечувено.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Бахатост недодирљивих министара и безобзирност потплаћених медија...

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić napadnut je u parku Manjež na protestu prosvetnih radnika. Kada je prišao mestu okupljanja ministra su gnevni prosvetni radnici počeli da prskaju vodom, cimaju i guraju. Nakon razgovora predstavnika dva sindikata i ministra prosvete Srđana Verbića, nije postignut dogovor, pa se protest u školama nastavlja.

Он да је тамо нападнут, па не би ништа од њега остало. Био сам на метар од целе те сцене. Он се прво дошепурио до бине погледао људе оним „не можете схватити колико ме брига што постојите“ погледом, рекао две-три речи овима на бини (да као дођу у канцеларију) и онда је кренуо сам, својевољно, кроз људе у министарство, не около, не на бину, право кроз људе. Неко му је пролио мало воде по глави, кренули су звиждуци и повици, гориле су се скупиле око свог алфа-мужјака и кренули - и даље истим путем, право кроз људе - неко је поново бацио шачицу воде на министра, а они су онда наставили даље да се гурају кроз људе (могли су комотно назад кроз парк и около, нико их не би ни погледао). Онда су овоме свашта добацивали и нису му допустили баш тек тако лако да прође правом линијом, а кад се приближио згради, онда је ускочила милиција само са циљем да подигне тензију и то је било то. Одличан потез министра - он је у сваком случају заштићен „као бели медвед“ (али нажалост није пред изумирањем), и својим искакањем међу људе постигао је ефекат - нико више не говори о захтевима радника, нити о било каквом суштинском проблему, него само о томе да га је неко безазлено и безопасно пофајтао. Куго људска, да те Бог убије...

• Волим 1

Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Изјава Александре Јерков:

"Niko koga je narod izabrano, nema pravo da ostane nem i da ignoriše zahteve ljudi koji obavljaju jedan od najvažnijih poslova u našoj državi - kazala je poslanica.

Onа jе istakla da je neshvatljivo da Skupština u istom danu u kojem dodeli 200 miliona dinara Srbijagasu i 300 miliona evra Er Srbiji, odluči da nema 23 miliona evra da plate prosvetnih radnika budu "makar na republičkom proseku".

- Vlada Srbije se petomesečnim ignorisanjem nastavnika ruga srednjem sloju, obrazovanim ljudima i obrazovanju, a na poslanicima u Skupštini Srbije je da budu bolji od loše Vlade i da nikada ne zaborave ko ih je izabrao na mesta na kojima su - rekla je Jerkov. "

За неке има пара из буџета, а за неке не. Вербић се према просветним радницима понаша исто као и његов шеф, Вучић. Баш га брига! Још хоће да им замажу очи с једном платом, која је ионако испод републичког просека.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Znate kako,mislim da se blizi trenutak nazalost u Srbiji kad vise nece biti ko je koja stranka i kad ce svi doci pod pesnicu naroda.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...