Agnostik Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Ja sam cito neki clanak nekog nemackog naucnika http://en.wikipedia.org/wiki/Ulrich_Kutschera, koji tvrdi da u priordi ima toliko loseg designer, da ne moze postojati bog. Tako nas ubija kiseonik polako, posto napada nase celije. Sto je bog uradio takav mehanizam koji nas polako ubija, sto nije naso nesto bolje??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Ja sam cito neki clanak nekog nemackog naucnika http://en.wikipedia.org/wiki/Ulrich_Kutschera, koji tvrdi da u priordi ima toliko loseg designer, da ne moze postojati bog. Tako nas ubija kiseonik polako, posto napada nase celije. Sto je bog uradio takav mehanizam koji nas polako ubija, sto nije naso nesto bolje??? Лош дизајн у природи не може бити доказ да не постоји Бог, већ је само ”доказ” против бога који дизајнира као што би дизајнирао Дитер Рамс. Тај ”лош дизајн” такође подржава предвиђања тренутне теорије о еволуцији и то је отприлике то. Мени никако нису јасне две ствари: 1. Зар људи, који су изградили ову цивилизацију у којој живимо 2015. године, још увек говоре о доказима за и против Бога у тој истој 2015? 2. Зар се људи још увек штрецају или ликују на такве приче? Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten, Goku and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Март 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Лош дизајн у природи не може бити доказ да не постоји Бог, већ је само ”доказ” против бога који дизајнира као што би дизајнирао Дитер Рамс. Тај ”лош дизајн” такође подржава предвиђања тренутне теорије о еволуцији и то је отприлике то. Мени никако нису јасне две ствари: Pa onda ostaje pitanje sta bog tacno radi??? 1. Зар људи, који су изградили ову цивилизацију у којој живимо 2015. године, још увек говоре о доказима за и против Бога у тој истој 2015? Naravno da jos uvek to postoji. Ovom coveku biologu je naprimer los design argument protiv boga. 2. Зар се људи још увек штрецају или ликују на такве приче? Da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Pa onda ostaje pitanje sta bog tacno radi??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Pa onda ostaje pitanje sta bog tacno radi??? Ne ostaje. Bog je stvoro coveka, dao mu slobodu, covek je palo bice (smrtno) i kroz Boga covek moze da se spasi od smrti. Na neki nacin, odgovor na pitanje sta Bog radi - spasava od smrti i tog "loseg dizjna" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Ja sam cito neki clanak nekog nemackog naucnika http://en.wikipedia.org/wiki/Ulrich_Kutschera, koji tvrdi da u priordi ima toliko loseg designer, da ne moze postojati bog. Tako nas ubija kiseonik polako, posto napada nase celije. Sto je bog uradio takav mehanizam koji nas polako ubija, sto nije naso nesto bolje??? to on smatra da je los dizajn, ja ne smatram, kao sto mozes primjetiti bog nas nije uspostavio tjelesno besmrtne, ne znam u cemu je problem, nista sto je covijek svojom inteligencijom uspostavio na ovom svijetu se ne moze porediti sa time, sta taj svabski naucnik misli, prirodi bi bilo mnogo jednostavnije da uz pomoc vjetra, kise, erozije uspostavi neki muzicki instrument od planine koji moze da svira note, to je nekoliko milijardi puta jednostavnije od najobicnije zive celije koaj ne trpi ni jednu gresku jer ne bi bila vise ziva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Ja sam cito neki clanak nekog nemackog naucnika http://en.wikipedia.org/wiki/Ulrich_Kutschera, koji tvrdi da u priordi ima toliko loseg designer, da ne moze postojati bog. Tako nas ubija kiseonik polako, posto napada nase celije. Sto je bog uradio takav mehanizam koji nas polako ubija, sto nije naso nesto bolje??? Zato sto ce to bolje da nastupi nakon vaskrsenja.Novo nebo i nova zemlja. A i ti argumenti o losem dizjnu su suplji,sto nije ovako sto nije onako. Jeste,da imamo imuni sistem kao ajkule nebi oboljevali od raka.Da imamo oklop kao kornjace nebi mogli da ogrebemo kozu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 plus ta teorija da starost dolazi zbog slobodnih radikala je samo hipoteza koja nije potvrdjena, naucnici ne znaju razlog starosti, a ovaj svabo vec uz pomoc slobodnih raduikala se bavi negiranjem boga, kao sto hoking svojim matematickim ludorijama negira boga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Ma trebao je po njima da stvori coveka da bude kao supermen i da moze glavom da probija beton bez posledica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 to on smatra da je los dizajn, ja ne smatram, facenew22222222 facenew22222222 Ако неко сматра да је ово лош дизајн , нека рецимо погледа какав је дизајн на Венери , тамо је много боље Љубимо оно што имамо и хвалимо Бога што нам је подарио плаво небо и оваку лепоту. kordun, Kaludjerovic Sreten and Zero је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Ma trebao je po njima da stvori coveka da bude kao supermen i da moze glavom da probija beton bez posledica. da ne zna sta ce od objesti, onda bi bilo super, samo kako bi priroda takvog trpila Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Одлично. Таман сам се побојао да ће овај пост остати ускраћен за контроверзне и запаљиве теме. Ево имамо једну еволуцију, сад нам треба још једна добра педерска тема, и на крају једна тема о сексу (то ваљда на крају поста, кад искушења надвладају уздржање), и испунили смо норму. ИгорМ, Плутон, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Одлично. Таман сам се побојао да ће овај пост остати ускраћен за контроверзне и запаљиве теме. Ево имамо једну еволуцију, сад нам треба још једна добра педерска тема, и на крају једна тема о сексу (то ваљда на крају поста, кад искушења надвладају уздржање), и испунили смо норму. o seksu ce otvoriti nikola popovic, to uvijek biva, a za pedersku ne znam ko bi mogao, ili makar o abortusu neka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 сад нам треба још једна добра педерска тема Probao sam ja, nije se primilo Nije joj sezona, to na jesen uspeva, kad se organizuje parada... Плутон, RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 šta kažu amerikanci? anketa iz 2012: link Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука