Н И Н Е Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 @cloudking Ај тебе да видим. Кол'ко је овде сати? Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Моја ћера има овакав сат: - Кол`ко је сати? - C# до g... nana, Juanito, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 @cloudking Ај тебе да видим. Кол'ко је овде сати? 5 до 2 Н И Н Е and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Ko poslednji izadje nek ugasi svetlo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Моја ћера има овакав сат: - Кол`ко је сати? - C# до g... A ovaj ce da akupimo juanu za rodj Н И Н Е, Милан Ракић, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Dobro, stvarno mi nije bila namera da se tema pretvori u temu o satovima samo sam hteo da ukazem na poentu da su nam deca jako neobrazovana i neobavestena i da kao takva nemju definisan neki sistem vrednosti tako da ce pre da se uhvate za cecu nego za neku kvlitetnu muziku. Druga poenta je u tome sto ako ti smeta to sto ti dete slusa Cecu i gleda parove, treba da se suocis sa "strasnom istinom" da si za to ti kriv, ali kod nas kao naroda genetski postoji taj neki problem sa priznavanjem bilo kakve krivice.... Treca poenta je ta sto vecini roditelja uopste ne smeta to sto klinci slusaju Cecu i gledaju Pink i parove... stavise, gledaju svi zajedno... Иван Недић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Ево, овде је Воја Брајовић објаснио зашто Дугалић одлази: http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/543195/Voja-Brajovic-Dugalic-nece-milostinju "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 samo sam hteo da ukazem na poentu da su nam deca jako neobrazovana i neobavestena i da kao takva nemju definisan neki sistem vrednosti tako da ce pre da se uhvate za cecu nego za neku kvlitetnu muziku. Да су пажљиво слушали Цецу, знали би да гледају у сат! Jer za mene samo ti si tebi plove moje misli kad na satu kazaljke se poklope https://www.youtube.com/watch?v=DcIpZN3i4Gs cloudking and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Ево, овде је Воја Брајовић објаснио зашто Дугалић одлази: http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/543195/Voja-Brajovic-Dugalic-nece-milostinju Због кредита у швајцарцима? А друг Тихи је све побркао. Држава дуради ово, држава дуради оно, држава вака, држава нака... Па био је и он некакав министар, колико се сећам и то врло недавно. Проблем је што ти глумци и остали уметници уопште не схватају своју позицију у односу на остатак света. Они мисле да су привилегована елита, коју су порески обвезници дужни да издржавају, без обзира на све. То уопште није тако. Њих треба да издржава онај део пореских обвезника који воли и цени њихову уметност. Проблем је што ти порески обвезници углавном једва и сами састављају крај с крајем и њихови гладни стомаци одузимају мозгу енергију која је неопходна за контемплацију уметности. А проблем се сигурно неће решити тако што ће и та мала цркавица, што је остала, да им се узме и подели глумцима. Чак и да се све одузме и ”уложи у културу”, било би довољно глумцима да преживе једно годину дана, можда две. Једино одрживо и дугорочно решење је јака екомомија, из које би се онда свакако прелило и на глумце. Све друго су фантазије које ће нас укопати до технодрома. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 @cloudking Ај тебе да видим. Кол'ко је овде сати? A na ovom? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 5 до 2 За оне који не знају о ком сату се ради: http://beautifulserbia.info/petrovaradinska-tvrdava-magicni-sat/ A na ovom? Подне? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Dobro, stvarno mi nije bila namera da se tema pretvori u temu o satovima samo sam hteo da ukazem na poentu da su nam deca jako neobrazovana i neobavestena i da kao takva nemju definisan neki sistem vrednosti tako da ce pre da se uhvate za cecu nego za neku kvlitetnu muziku. Druga poenta je u tome sto ako ti smeta to sto ti dete slusa Cecu i gleda parove, treba da se suocis sa "strasnom istinom" da si za to ti kriv, ali kod nas kao naroda genetski postoji taj neki problem sa priznavanjem bilo kakve krivice.... Treca poenta je ta sto vecini roditelja uopste ne smeta to sto klinci slusaju Cecu i gledaju Pink i parove... stavise, gledaju svi zajedno... Браво за поенту бр.3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Браво за поенту бр.3 "Farma' je bila porodicni program... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Небојша има подршку од стране више духовника за овај корак и тако... Све најбоље породици Дугалић! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 @ cloudking a jel umeju tvoja deca da gledaju na sat? Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука