Deki992 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Znate ono kada vidite neku osobu, pa vas podseti na nekog ko nema veze sa njom (osobom).Moze se desiti da imaju slican glas, ponasanje, pokrete...Meni se skoro desilo da sam primetio jednog druga koji me neverovatno podseca na drugog druga. Lik, glas, nacin na koji govori, frizura, pa cak i neka mimika ili tikovi, kako bih to nazvao...Naravno, oni se u stvari i ne poznaju rekao bih ali, sta misliste o tome?Da li je to slucajnost, ili je mozda neciji tata malo lutao?! Meni je prosto neverovatno da moze postojati takva slicnost, mogao bih reci lagano da su u pitanju blizanci a ono, nemaju veze jedan sa drugim?Je l ste imali takvih "Iskustava" ? Драшко, Никола Поповић, Dijasporka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 neciji tata malo lutao?! хахаха не верујем да је до "лутања"дешавало се, чак су и мене са пар неких ликова мешали, који су дефинитивно личили Deki992 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Деки, ти личиш на певача групе "Легенде", а Драле на неког глумца, не сећам се ког. Млађони, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2015 I meni drale lici na nekoga. Mozda malo na Adam Sendlera Ja znam da licim na pvog iz Legendi al ova dva druga sto lice pa to je neopisivo :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Je l ste imali takvih "Iskustava" ? Еј Deki, 442 до Београда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 I meni drale lici na nekoga. Mozda malo na Adam Sendlera Драле је исти отац. Милан Ракић, Млађони, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Mozda malo na Adam Sendlera није лоше. није лоше цуре га воле Млађони and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Мени Зоске са форума личи мало на Герија Олдмана. Млађони, Милан Ракић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Meni su rekli da na ovoj slici sa šubaricom ličim na Daru iz Žikine dinastije pa vi vidite Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten, Јелина and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 imao sam takva iskustva, neki ljudi su me podsecali na druge, a desavalo se da mene pomijesaju sa nekim drugim. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Мени Зоске са форума личи мало на Герија Олдмана. Исто, сад кад си реко "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Мени Зоске са форума личи мало на Герија Олдмана.Meni Zoske lici na onog pevaca iz Miligrama... P.s. Na Novi Bg vise necu smeti da odem Лидија Миленковић, Млађони, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Gordana. ~= Radmila Živković Дуња, Sanja Т., Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Gordana. ~= Radmila Živković Aaaa to je zato sto je juce napisala da si najlepsi macan! Grizzly Adams, Kaludjerovic Sreten and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Mene ova tema podsjeca na jednu moju vrlo neprijatnu situaciju Setam ja jednom ulicom kad ono moj drug stoji okrenut ledjima. I ja kao da ga iznenadim, pridjem mu tiho, i znate ono kad koljenima udaris nekoga u koljena (kako sam ovo lijepo objasnila) i on klecne...e to uradim, i covjek se prepadne, ispadne mu telefon, on sav ljutit se okrece i ono naravno nije moj drug :S Uglavnom, ostatak je vrlo neprijatan, ja se izvinjavam, skupljamo taj telefon, on namcorast Elem, telefonu nije nista bilo i ja vise ne prilazim ljudima sa ledja Kaludjerovic Sreten, Dijasporka, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука