Aquilius Cratus Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Jasmin Muharemovic-Ko Nas Zavadi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 HALID BESLIC - ZLATNE STRUNE БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Посвећујем Тавити: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Их.. Милева 4chsmu1 Прошла ме је блага језа... некада је неко то пјевушио Стара пјесма... па ме мало затекла.. Преслушах је два пута.... За тебе... 319.gif Seal (Kiss From A Rose) Lyrics Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ех Сил, какав глас и каква пјесма . Заборавила сам је потпуно. Хвала што си ме подсјетила и вратила у неке лијепе дане. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Никелбек. 8084.gif NICKELBACK - PHOTOGRAPH LYRICS "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 А ко се то заљубио?? аааааааа Стефек, а?? 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 А ко се то заљубио?? аааааааа Стефек, а?? 8084.gif Ххаха,Ана,ретко која мене може толико да задиви да се заљубим у њу. 4chsmu1 А ово је песма једног од мојих најомиљенијих бендова. 4chsmu1 :huh: "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ијао, како да не 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='8084.gif' /> Ускоро ћеш ти да пјевушиш... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ијао, како да не 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='8084.gif' /> Немам разлога да лажем. 4chsmu1 Нееее,доле еуросонг,доле комерцијала! 0104_cheesy "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Излази из теме да се обрачунамо 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Излази из теме да се обрачунамо 0110_hahaha H1N1! (хајде један на један) :cheesy2: "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука