sekastarča Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 :cheesy: чега сам се сетила... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 ○○Mozda nebo zna○○ "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Секо 0442_feel песма за ово доба ноћи stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Цитат Секо ekstra песма за ово доба ноћи klapklap stadaradim 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 kome nije jasno..... bendoff eheeeej :291291291: 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Morao sam i ovde da postavim... Poslusajte ovo, strashno... zapanjen sam... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Цитат Morao sam i ovde da postavim... Poslusajte ovo, strashno... zapanjen sam... mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 WICKED GAME - Chris Isaak ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 MI PLEŠEMO - PRLJAVO KAZALIŠTE (1980) "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука