Jump to content

Plate i penzije manje za jos 10%?

Оцени ову тему

banana

Препоручена порука

Ma znam na sta mislis al sta znam.

Ispalo bi to jos gore onda, digli bi cene za razliku te carine, i opet bi palo sve na gradjane...

Боље да грађани банкротирају него Србија (са' ће да оплеве либ'анци по мени). :D Идемо ка банкроту како год окренеш. Бар би имали неку перспективу јер би привреда имала простора да се развија.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Hoce li Srbija da postoji za 50 godina, sta mislite?

Мислим да хоће. Имаће амбасадора на Косову и биће пред уласком у ЕУ.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Србија већ не постоји. Остало је само име, назив. Нико се овде ништа не пита. Поробљивачи су развили отоманску стратегију до савршенства. Немају потребу да шаљу своје људе да отимају од народа, него узимају људе из народа, којима дају ситну привилегију, и они купе харач и достављају газдама. Код отоманске империје, услов је био да сарадници прихвате ислам. Сада је услов да сарадници прихвате њихове "културне" вредности (тзв. лажна људска права, којима се понижавају здравомислећи људи).

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Nadam se da je smanjem "veliki vođa" naučio penzioner pameti: bolje je izaći na izbore nego uopšte ne glasati. 

Mada sad kreću nova obećanja, a koliko ih ova vlast drži do svoje reči uverili smo se. Možda mu penzioneri opet poklone svoj glas. 

Ovo podsećam jer većina penzionera u mojoj okolini nije ni izlazila na izbore, a kad je bilo -10% samo su kukali. 

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...