Дуња Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ма, људи, за озбиљан посао је потребно и озбиљно знање. Па где ће да се позапошљавају сви ти појманемачи са приватних "факлултета" и са неког "Муфтијиног универзитета" (Санџак)?! Иначе, више бих волела да већу плату има занатлија којем пуца кичма пет смена дневно од било ког високо образованог човека. Имам међу пријатељима столаре и стаклоресце - па то је несносно радити код приватника, лудачки темпо - од седам до поноћи, упрти, носи, састави, удиши лепак, силикон, разна испарења, имај вољу, издржљивост, кондицију, здравље и прецизност... Стаклорезац истовари за пар сати цео шлепер табли леденог стакла и настави да рмба још две смене за сићу. И тако свакога дана. Мученички. То је један од десетину примера из мог ужег окружења. Да су данас радно време, као и услови рада, по мери човека, друга прича би била. feeble је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Једно питање, коме најчешће остављате бакшиш? Стриптизетама. Аурор, Deki992, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Имао си част да упознаш председника?Heh, pa dobro nisam bas hteo da se zna da smo drugari... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Живела иронија! Ок, одјављујем се пошто нема сврхе. Лаку ноћ свима! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Да су данас радно време, као и услови рада, по мери човека друга прича би била. Само немојте тражити неки "хумани" пропис за раднике, пошто ће то само да учини ствари горима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Живела иронија! Ок, одјављујем се пошто нема сврхе. Лаку ноћ свима! 3 stvari koje je najteze izgovoriti 1. Tetrahidrokanabinol 2. Dihlordifeniltrihlorstan 3. Gresim oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Зато сам ти написао оно "не можемо сви у занат" Zato ti i nisam odgovorila, tj. ocigledno je da sam o zanatu govorila u svoje ime. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 O Vučiću mislim sve najgore, ali ovo je bilo jasno oduvek da će se desiti, da će država doći u situaciju da para više nema. Sad što je Vučić trenutno na vlasti je slučajnost, mogao je da bude bilo ko drugi, ali bilo je jasno da će do ovoga doći pre ili kasnije zbog sistema koji je - uz sitnu kozmetiku - suštinski nepromenjen za zadnje tri decenije. Ali ovo nije istina i ovo je isto poturanje od strane Vucica,zasto? Zato da je ovo istina i da nema gde dalje,Sns ne bi imao 400.000 clanova,ti clanovi nisu tu da daju aplauz vodji nego da dobiju obecani posao. Od dolaska njihovog na vlast na izmisljene poslove je nekoliko stotina hiljada clanova dobilo posao. Dakle da nema i da nema dalje,prvo ne bi mogli da zaposle toliko broj svojih clanova i sigurno ne bi bili na 50% podrske niti 400.000 clanova. Na izmisljena radna mesta,ej. Da nema,ne bi bilo moguce da guvernerka dobija na platu od 6.000 eura dobije povecanje od 400 eura jos. Da nema ne bi mogli clanovi sns-a da imaju platu u skupstini u opstini u odborima u drzavnim preduzecima. Evo dacu jedan pouzdan primer iz unutrasnjosti Srbije,grad u Vojvodini gradonacelnik za 6 meseci vladavine je potrosio 7 miliona dinara na reprezentaciju,dakle mali grad 30.000 stanovnika,znaci mozda 5 ulica u Beogradu,a tolike pare se arce i kad pitas gde su te pare,pa kaze predsednik opstine voli da svalerkama daruje skupe poklone,skupe parfeme. Prosle godine bila velika prica o Beogradu koji pocinje da stedi,dza bu,ja sam iz Beograda pa sam dosta upuceniji. Dali su na dobos 263 automobila kroz prizmu stednje,grad stedi,nema se. Kad su ti automobili prodati ili uopste i nisu,grad Beograd isti ljudi isto sve raspisuju tender za kupovinu 150 novih automobila. I o cemu mi pricamo? O kojim to parama koje nama?! Ima para,ali ocigledno nema dovoljno da se svi podmire i da svi dobiju deo kolaca,otuda svesno ulaze u rizik sa poskupljivanjem svega i svacega a smanjivanjem penzija i plata,e oni su svesni da je taj rizik u ovoj situaciji mali,jer dok rukovode televizorom i novinom rukovode i masom,ali ne znaju da se to sve negde talozi i da ce doci kroz 5 ili 10 godina ta prica izvadjena iz naftalina na meni. Dakle Vucic je samo jedan vest manipulator i to radi odlicno. Vucic ce ti uzeti parce hleba iz usta i jos pride ti pljunuti u ista,ali ce objasniti da je to za tvoje dobro i ti ces biti srecan. E ja polako ludim i sizim kad vidim koliko je to u stvari jadno ili cak stepen ispod toga jer mi je neverovatno za cim taj covek sve poseze i sto je najgore uspeva mu/ Дуња and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 У були смо. Треба дићи царине и ћао ЕУ, нема ништа од тога. Чак и кад би признали Косово Хрвати би измислили неки разлог за вето на улазак. Не може да нам се развије привреда због јефтиних увозних производа. Треба и пустити да евро скочи на 170, ово садашње стање годи само увозницима. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Kako mislis Nidzoka da dignemo carine kada sve uvozimo? Pa skocile bi cene onda bi jos gore bilo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Зато сам ти написао оно "не можемо сви у занат"/quote] Zato ti i nisam odgovorila, tj. ocigledno je da sam o zanatu govorila u svoje ime. Ja sam majstor tri zanata Ljudi govore S prozora me cure zovu Svrati, majstore Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Kako mislis Nidzoka da dignemo carine kada sve uvozimo? Pa skocile bi cene onda bi jos gore bilo... Бар би људи више куповали домаћу робу која би била јефтинија од увозне након тога. Шта знам, то је идеја. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Бар би људи више куповали домаћу робу која би била јефтинија од увозне након тога. Шта знам, то је идеја. Ma znam na sta mislis al sta znam.Ispalo bi to jos gore onda, digli bi cene za razliku te carine, i opet bi palo sve na gradjane... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Стриптизетама. Ti ko Fajnman? Funkcionalno kodiras dok ona funkcionalno igra? Grizzly Adams, Juanito and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Hoce li Srbija da postoji za 50 godina, sta mislite? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука