kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Па услов да будеш комуниста је да газиш по светињама и слободи... to po tebi, po meni nije tako, prvo svetinje nisu samo ono sto se tice religije, svetinja je recimo otac, majka, zena, porodica, zavicaj, sloboda i da ne nabrajam dalje, neki ljudi i nemaju svetinja u sebi neg misle samo na svoju guzicu pa kad im spomenes svetinje oni su skroz zbune pomisle odma na svetitelje u crkvi.... sloboda je malo siri pojam od ekonomskih sloboda koje ti branis na ovom forumu, ima mnogo jacih sloboda od ekonomskih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 od septembra je bila aktuelna nato agresija, ne mozes na teroriste slati avione pobogu, slao je policiju, a sta bi ti cinio , pa oni su ubijali civilie i policajce iz zasjeda, citava sela su se bila naoruzala , nastao divlji zapad, jadan ona vlast koja bi to tolerisala zbog ucjena sa zapada Ma ljudi mlate gluposti koliko su teski ... Odricu pravo na slobodu i odbranu samo srbima. Hrvati, albanci, madjar, bosnjaci, tamilci, hutu u tutsi ...svi imaju pravo da se brane kada ih napadne neko samo srbi po ovima treba da podviju rep ... Jok vala, ljudi nisu nikada podvijali rep pa nece ni danas. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 @@Милан Ракић, Пошто ме ово препуцавање не интересује, имам два питања за тебе, у складу са твојим сазнањима о томе: 1. Колико су истинити разни написи по медијима о стационирању НАТО база по Србији а у светлу онога што Млађа помиње као УН базе, тј. да ли се ради о НАТО или УН базама? 2. Колико је тачно да је то стационирање укључивало базу у Војводини, Централној/Јужној Србији, КиМ...? Можда личи на новинарско испитивање али ме озбиљно интересује. Тренутно, на територији Републике Србије НАТО има базу источно од Урошевца, тзв. "Камп Бондстил". Такође, на брду Цепотина над Бујановцем, тзв. "Југ"-база Војске Србије ће у перспективи постати камп за обуку снага за брзо реаговање тзв. Партнерства за мир... 1. Не знам 2. Такође, не знам... Млађони and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 pa nevalja im sloba zato sto nije pljunuo na svoju zakletvu, trebao je da je pogazi da bi oni bili veseli, mozes misliti, a ja sam mislio da su neki od ovih institucionalni srbi jer ih zapece kad pomenes da nesto ne valja u drzavi srbiji a sad placu sto sloba nije pljunuo na svoju zakletvu kao predsjednik drzave Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Е јбт. почео сам наглас да се смејем, жена ме гледа да л` сам нормалан... ) ) kordun, Плутон and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Е јбт. почео сам наглас да се смејем, жена ме гледа да л` сам нормалан... ) ) ostroumna ti zena, svaka cast Crveni Baron, Grizzly Adams, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 pa nevalja im sloba zato sto nije pljunuo na svoju zakletvu, trebao je da je pogazi da bi oni bili veseli, mozes misliti, a ja sam mislio da su neki od ovih institucionalni srbi jer ih zapece kad pomenes da nesto ne valja u drzavi srbiji a sad placu sto sloba nije pljunuo na svoju zakletvu kao predsjednik drzave Ma jok bre, trebali su Srbi da skinu gace, namazu straznjicu vazelinom i docekaju amere na Surcinu sa himnom ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 pa nevalja im sloba zato sto nije pljunuo na svoju zakletvu, trebao je da je pogazi da bi oni bili veseli, mozes misliti, a ja sam mislio da su neki od ovih institucionalni srbi jer ih zapece kad pomenes da nesto ne valja u drzavi srbiji a sad placu sto sloba nije pljunuo na svoju zakletvu kao predsjednik drzave Стварно те није срамота за ово што си поменуо... За овога и заклетву... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ја се само смејем... Не могу да верујем... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ma ljudi mlate gluposti koliko su teski ... Odricu pravo na slobodu i odbranu samo srbima. Hrvati, albanci, madjar, bosnjaci, tamilci, hutu u tutsi ...svi imaju pravo da se brane kada ih napadne neko samo srbi po ovima treba da podviju rep ... Jok vala, ljudi nisu nikada podvijali rep pa nece ni danas. Znaci ti nisi Srbin posto podvijs rep dva puta dnevno... po diskusijam Dobro da smo razjasnili.... uopste se ne radi o pravu.. 1. Srbe 99te niko nije pitao da li hoce da podvijaju rep ili nece. Milosevic je sam doneo odluku, iako je nelegitimno drzao vlst. 2. To da li podvijs rep u medjunrodnim sukobima ne trab da bude stvar prava vec stvar pametne odluke. Imas ti sto se mene tice pravo da uzmes i lupas sebe sekirom u glavu, ali ti nije bas pametno. Ovde niko ne prica o milosevicevom pravu vec o milosevicevoj pmeti i namerama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 tebi mozda jeste van svakog smisla ali evo neke smislove si sam nasao pa uporedjujes, naravno svojom subjektivnoscu, objektivan si ko baba mara i baba stana hahaha... kakav bi to bio predsjednik drzave koji bi potpisao mirnu okupaciju, pa mi srbi smo svakakve vodje imali ali takav jos nije bio kod nas do 21 vijeka Kako nije? Bio Brankovic ... nekima bi takav najvise odgovarao za predsednika ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Стварно те није срамота за ово што си поменуо... За овога и заклетву... imao sam na umu onu najvazniju, da ce braniti zemlju, slobodu, mi smo je srbi tesko stekli, krvavo, neko bi to prodao lako ko dlanom o dlan Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ја се само смејем... Не могу да верујем... Cuj sad su poceli nesto kako "srbi nisu podvii rep" Ko da je tebe neko pitao kad te raspredili na kosovo... i ostle SRbe.... da li 'oce d podviju rep ili nece.... bolelo ih uvo da pitaju Srbe sta misle o svom repu... I sad onaj koji je podvio rep i pobegao kad je trebalo.. vamaa koji ste jeli blato pric nesto.. pa i jeste za smejanje.... ili za plakanje... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Па у праву си Кордуне, не знам што се уопште цимам. Има вас још пар споријих који нисте укапирали, нисте ни битни више... Осим што смарате по форумима. Jok vala, ima vas koji jos smarate sa vasim pricama, srbi su ukapirali ko je bio Milosevic. Videces ti jos i spomenik Milosevicu za zivota u Beogradu ...samo polako ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 imao sam na umu onu najvazniju, da ce braniti zemlju, slobodu, mi smo je srbi tesko stekli, krvavo, neko bi to prodao lako ko dlanom o dlan Super je odbranio... :good2: Liseni smo i zemlje i slobode a neki i zivota.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука