Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2015 ево ти друга половина да комплетираш слику и ја сам с двојке, мора да се знамо из виђења онда Ја сам долазо у "сиво" двориште, а дуго сам тренирао код Симкета у теретани Сигурно смо се сретали у том крају Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 ахаххахахаах Тако испада А Дијаспорка је, видим, врхунски проводаџија. Готов си! :д Dijasporka and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2015 А Дијаспорка је, видим, врхунски проводаџија. Готов си! :д Полако! Ако је њена другарица лепа, не значи да сам и ја леп ахахахаххахаха Dijasporka, Натан and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 Нисам написао да би се водила нека расправа, то је, једноставно, мој догађај. Када год сам био на "раскрсници", увек би ми се дешавало нешто овако или слично, тј. знао бих куда да кренем. Када бих хтео опширније да објасним, ту бих већ морао да испричам цео мој живот. Имао сам неке мисли, а бака М. ми је пришла и започела разговор. Само сам хтео да поделим са људима Па могао си у свом дневнику да опишеш догађај и да га поделиш са људима...а не ми овде да разбијамо главу шта , паметно рећи на тему "Бака и Срки" ... ...а ако се ипак жениш, срећно Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2015 Па могао си у свом дневнику да опишеш догађај и да га поделиш са људима...а не ми овде да разбијамо главу шта , паметно рећи на тему "Бака и Срки" ... ...а ако се ипак жениш, срећно Оно је за "Михаила Сергејева" Ово је нешто друго Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 Полако! Ако је њена другарица лепа, не значи да сам и ја леп ахахахаххахаха Ти се ту ништа не питаш. Пусти младу да процени. х-))) Снежана, ivanaika and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 Оно је за "Михаила Сергејева" Ово је нешто друго аааа ипак се жениш Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2015 аааа ипак се жениш Извини, морао сам да изађем из куће. До сада сам само једном имао помисао да се женим, али је добро што је то пропало, а у последње време јако пуно људи ми говори о томе. Прво је један пријатељ монах, па онда још пар монаха, па неколико свештеника и тако је мени то поново "убачено" у главу, помисао о женидби. Ја сам почео да разговарам са појединим свештеницима о томе и на крају бака коју ни не познајем, приђе ми и започне разговор. Све око мене и све што ми се дешава, има некакве везе са тим. Шта ће бити, не знам Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 Извини, морао сам да изађем из куће. До сада сам само једном имао помисао да се женим, али је добро што је то пропало, а у последње време јако пуно људи ми говори о томе. Прво је један пријатељ монах, па онда још пар монаха, па неколико свештеника и тако је мени то поново "убачено" у главу, помисао о женидби. Ја сам почео да разговарам са појединим свештеницима о томе и на крају бака коју ни не познајем, приђе ми и започне разговор. Све око мене и све што ми се дешава, има некакве везе са тим. Шта ће бити, не знам Pa eto, i nadjoh se tu i ja sto poznajem sjajnu devojku bas iz tvoje crkve Nista nije slucajno! Срђан Ранђеловић and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука