Jump to content

Препоручена порука

ево ти друга половина да комплетираш слику photo-18417.jpg   :D

и ја сам с двојке, мора да се знамо из виђења онда  :)

Ја сам долазо у "сиво" двориште, а дуго сам тренирао код Симкета у теретани :) Сигурно смо се сретали у том крају :)

Подели на овим сајтовима

А Дијаспорка је, видим, врхунски проводаџија. Готов си! :д

Полако! Ако је њена другарица лепа, не значи да сам и ја леп ахахахаххахаха :D

Подели на овим сајтовима

Нисам написао да би се водила нека расправа, то је, једноставно, мој догађај. Када год сам био на "раскрсници", увек би ми се дешавало нешто овако или слично, тј. знао бих куда да кренем. Када бих хтео опширније да објасним, ту бих већ морао да испричам цео мој живот. :)  Имао сам неке мисли, а бака М. ми је пришла и започела разговор. :) Само сам хтео да поделим са људима :)

Па могао си у свом дневнику да опишеш догађај и да га поделиш са људима...а не ми овде да разбијамо главу шта , паметно рећи на тему "Бака и Срки"  ... :) ...а ако се ипак жениш, срећно :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Па могао си у свом дневнику да опишеш догађај и да га поделиш са људима...а не ми овде да разбијамо главу шта , паметно рећи на тему "Бака и Срки"  ... :) ...а ако се ипак жениш, срећно :)

Оно је за "Михаила Сергејева" :) Ово је нешто друго :)

Подели на овим сајтовима

Полако! Ако је њена другарица лепа, не значи да сам и ја леп ахахахаххахаха :D

Ти се ту ништа не питаш. Пусти младу да процени. х-)))

Подели на овим сајтовима

аааа ипак се жениш :)

Извини, морао сам да изађем из куће.

До сада сам само једном имао помисао да се женим, али је добро што је то пропало, а у последње време јако пуно људи ми говори о томе. Прво је један пријатељ монах, па онда још пар монаха, па неколико свештеника и тако је мени то поново "убачено" у главу, помисао о женидби. Ја сам почео да разговарам са појединим свештеницима о томе и на крају бака коју ни не познајем, приђе ми и започне разговор. Све око мене и све што ми се дешава, има некакве везе са тим. Шта ће бити, не знам :)

Подели на овим сајтовима

Извини, морао сам да изађем из куће.

До сада сам само једном имао помисао да се женим, али је добро што је то пропало, а у последње време јако пуно људи ми говори о томе. Прво је један пријатељ монах, па онда још пар монаха, па неколико свештеника и тако је мени то поново "убачено" у главу, помисао о женидби. Ја сам почео да разговарам са појединим свештеницима о томе и на крају бака коју ни не познајем, приђе ми и започне разговор. Све око мене и све што ми се дешава, има некакве везе са тим. Шта ће бити, не знам :)

Pa eto, i nadjoh se tu i ja sto poznajem sjajnu devojku bas iz tvoje crkve :))) Nista nije slucajno!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...