Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Objasnio sam pre neki dan da nije on marksista, vec socijal-liberal, a oni nemaju puno veze sa Marksom, nego su zasnovani na idejama Dzon Stujart Mila i takozvanoj pozitivnoj slobodi. To je samo varijanta liberalizma sa nekim socijalistickim elementima tipa ucestvovanje vlade u resavanju siromastva, zdrastvenog osiguranja i obrazovanja. Razlika je u cilju, a on nije nikakav komunizam nego samo guranje onih sto su dole na noge. Rekao sam "skoro pa marksista", ajde progledaj mi kroz prste... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 @RYLAH Што се тиче здравствене заштите. Управо је повећање државне регулације у том пољу и довело до повећања цијена у здравству. Криви су монополи, а не слободно тржиште. http://mises.org/blog/how-government-regulations-made-healthcare-so-expensive Grizzly Adams, RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 A sta tebe zanima koji kupus... Poezija i kukichanje? Pa nadji mi jednog politicara koji ne libira za interese neke industrije... Ili koji nije iz bigatunske ili veleposednicke porodice. Koliko zemlje poseduje Ron Paul? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Pa nadji mi jednog politicara koji ne libira za interese neke industrije... Ili koji nije iz bigatunske ili veleposednicke porodice. Ivica Dacic. On je covek iskreni komunista samo rodjen sa 50 godina zakasnjenja. Maler... Koliko zemlje poseduje Ron Paul? Otkud znam, nisam mu ja racunovodja. Млађони and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Nema da ides na casove mesec dana, nema da obilazis doktore i dobijas potvrde, nema nista. Ti sad da dodjes kod mene sutra mozes da dobijes vozacku dozvolu. Cek bre, kako polazu za voznju, kako uce da voze? Rekao sam "skoro pa marksista", ajde progledaj mi kroz prste... Posto je post progledacu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Mislis li da nekoga u americkoj politici ili uopste od svih amera zanima ista drugo osim materijalne dobiti? Da, ameri su djubrad od ljudi svih 50 miliona koje zanima samo materijalna dobit. Sa druge strane Srbende kao crveni baron koji zbrisu u italiju da primaju platu od 3 000 evra, su ustvari dusebriznici koji uopste tamo nisu zbrisali zbog materijalne dobiti. Svakim postom sam sebi skaces u usta. JEl moguce da nemas ni trunku introspekcije? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Cek bre, kako polazu za voznju, kako uce da voze? Sami uce.... ne znma jel si video ono po filmovima kad kao otaac uci sina da vozi - e tako te uglavnom uce da vozish tamo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Cek bre, kako polazu za voznju, kako uce da voze? To ti kazem... Vidis da je tesko zamislivo za nas. Znaci, dodjes tamo svojim autom (doveze te neko ako nemas dozvolu), ispitivac sedne pored tebe, okrenes jedan krug oko kvarta i vratis se za 15 minuta u vr` glave. Kako i gde si ucio ih ne zanima uopste. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 To ti kazem... Vidis da je tesko zamislivo za nas. Znaci, dodjes tamo svojim autom (doveze te neko ako nemas dozvolu), ispitivac sedne pored tebe, okrenes jedan krug oko kvarta i vratis se za 15 minuta u vr` glave. Kako i gde si ucio ih ne zanima uopste. ljudima to deluje neverovatno, jer eto NIKO NECE D ZNA DA VOZI..ko nema drzave da regulise.... da posmtra ali istina je da je mene rodjeni otac bolje naucio da vozim nego auto skola.... jedan policajac me je oborio sest puta... i to je krenuo da izmislja gluposti tipa "ne ulivas mi poverenje" dok nije dosao drugi i pitao me "sto ti ovoliko puta polazes, cista desetka" A taj pandur koji me obarao sedam puta me je uzeo na zub jer sam u sred voznje prvi put rekao za nekog tipa "e pizda li ti materina" i zto je resio da me obara.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Da, ameri su djubrad od ljudi svih 50 miliona koje zanima samo materijalna dobit. 320 милиона. Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Moguce je da se te stvari razlikuju od drzave do drzave (posto svaka od 50 ima svoja pravila i dozvole), ali verovatno ne puno... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Da, ameri su djubrad od ljudi svih 50 miliona koje zanima samo materijalna dobit. Sa druge strane Srbende kao crveni baron koji zbrisu u italiju da primaju platu od 3 000 evra, su ustvari dusebriznici koji uopste tamo nisu zbrisali zbog materijalne dobiti. Svakim postom sam sebi skaces u usta. JEl moguce da nemas ni trunku introspekcije? A ko kaze da su djubrad oni koje zanima materijalna dobit osim tebe Mladjoni?Samo nemojte mi prodavati price o idealistima i idealima americkih politicara ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 ljudima to deluje neverovatno, jer eto NIKO NECE D ZNA DA VOZI..ko nema drzave da regulise.... da posmtra ali istina je da je mene rodjeni otac bolje naucio da vozim nego auto skola.... jedan policajac me je oborio sest puta... i to je krenuo da izmislja gluposti tipa "ne ulivas mi poverenje" dok nije dosao drugi i pitao me "sto ti ovoliko puta polazes, cista desetka" A taj pandur koji me obarao sedam puta me je uzeo na zub jer sam u sred voznje prvi put rekao za nekog tipa "e pizda li ti materina" i zto je resio da me obara.... . Svaka cast panduru koji te obarao ... Ja bih te vratio u obdaniste .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 320 милиона. hvala na ispravci.... pzi smo da ne zgazim neki les dok ti ne dokzem da je 50 miliona... (lupio sam brojku iskreno) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 . Svaka cast panduru koji te obarao ... Ja bih te vratio u obdaniste .. A ja tebe u Srbiju... pa ti vidi kome bi bilo gore :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука