Милан Ракић Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 A muslimanski svestenici ne cugaju- dakle- nasli smo izvor njihovog stava o mirovanju zemlje... Ово треба схватити условно... Своједобно сам био у друштву са једним хоџом, који је и тада, а и сада врло популаран певач у овом нашем вилајету... И не да је пио, него је 'саливао'... Шоу-биз, шта ћеш Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Ово треба схватити условно... Своједобно сам био у друштву са једним хоџом, који је и тада, а и сада врло популаран певач у овом нашем вилајету... И не да је пио, него је 'саливао'... Шоу-биз, шта ћеш Nije to hodza, nego carobnjak... Merlin da budem precizniji Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Povrsina zemlje (geometrijskog tela - lopta) je bez granica. Postoji li centar povrsine zemlje? Postoji centar zemlje kao tela koje zauzima prostor jer je ograniceno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Pa gde je centar necega sto je beskonacno? Povrsina zemlje (geometrijskog tela - lopta) je bez granica. Postoji li centar povrsine zemlje? Sta si ovim hteo reci?! :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Postoji centar zemlje kao tela koje zauzima prostor jer je ograniceno. Ne, ne... nisi me razumeo, sto je razumljivo. Procitaj ponovo. POVRSINA zemlje... ne zemlja geometrijsko telo... Prosta je stvar ne bi trebalo da moram bas ovoliko da objasnjavam. Gde je centar POVRSINE zemlje? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Sta si ovim hteo reci?! :.mislise. Hteo sam da kazem da je besmisleno traziti centar dvodimenzionalne bezgranicne povrsine zemlje bas kao sto je besmisleno traziti centar trodimenionalnog bezgranicnog prostora... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Све је релативно,поготово после пар пива. Adelaida and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 A muslimanski svestenici ne cugaju- dakle- nasli smo izvor njihovog stava o mirovanju zemlje... Kad si vec spomenuo muslimanske svestenike...podseti me na Derviski ples...fascinantno GeniusAtWork and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bravar Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Gde je centar POVRSINE zemlje? Centar moze biti polazna tacka od koje krecemo s orijentacijom, a to je mjesto gdje se ukrstaju nulti meridijan i ekvator. Svaka povrsina lopte moze imati svoj centar ukoliko se medjusobno dogovorimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Skoro sam čitao na b92 tekst o nekom saudijskom svešteniku koji tvrdi da se zemlja ne okreće oko ose. Zanimljiv mi je bio komentar koji je neko postovao a govori o tom kako Ajnštajn verovatno nije bio u pravu pa kaže - a šta ako je Tesla bio u pravu jednačinom - onda je naveo jednačinu ali ne mogu sada naći taj komentar. Da li neko zna o kojoj se jednačini radi i da li je reč o jednačini koja se odnosi na unifikacionu teoriju ili ne? Нисам ни ја пронашао тај коментар о Тесли... (Како је могуће да га нема? Претпостављам да је ово нека од твојих шала... :-) ) http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=959066#rating Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 citao sam sa tableta, mislim da nisu isti komentari na pc-ju i tabletu. nije sala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Trebalo bi da malo smanjis te tablete, vidis da ti skode... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 vidim ja da ste se smorili od ovakvih tema, što je razumljivo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука