Jump to content

Teslina jednačina

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

Skoro sam čitao na b92 tekst o nekom saudijskom svešteniku koji tvrdi da se zemlja ne okreće oko ose. Zanimljiv mi je bio komentar koji je neko postovao a govori o tom kako Ajnštajn verovatno nije bio u pravu pa kaže - a šta ako je Tesla bio u pravu jednačinom - onda je naveo jednačinu ali ne mogu sada naći taj komentar. Da li neko zna o kojoj se jednačini radi i da li je reč o jednačini koja se odnosi na unifikacionu teoriju ili ne?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Skoro sam čitao na b92 tekst o nekom saudijskom svešteniku koji tvrdi da se zemlja ne okreće oko ose. Zanimljiv mi je bio komentar koji je neko postovao a govori o tom kako Ajnštajn verovatno nije bio u pravu pa kaže - a šta ako je Tesla bio u pravu jednačinom - onda je naveo jednačinu ali ne mogu sada naći taj komentar. Da li neko zna o kojoj se jednačini radi i da li je reč o jednačini koja se odnosi na unifikacionu teoriju ili ne?

Pre nego sto ti neko odgovori na pitanje, ja hocu samo da napisem da sam i ja citao taj clanak i narocito sam obratio paznju na komentare i bio sam potpuno sablaznjen kolicinom ljudi koji arogantno iznose "cinjenice" da se zemlja ne okrece oko svoje ose i da se ne okrece oko sunca... NAsi sugradjani, komsije, ljudi koje srecemo na ulici... kolicina neobrazovanoti u nasem narodu me jako rastuzila... gde smo pogresili i zasto smo toliko glup narod, necu moci da provalim skoro...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

It’s rumoured that Albert Einstein was once asked, “How does it feel to be the smartest man alive?”, he responded, “I don’t know, you’ll have to ask Nikola Tesla.” High praise indeed, yet why is it that people such as Einstein are so remembered and revered while Nikola Tesla, inventor of alternating current, are left to history’s doldrums?

http://unitycosmos.com/2013/04/nikola-tesla-stolen-from-history/

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Доказ да се Сунце обрће око Земље у 2 реда (Ниџокина једначина)

1. По трећем Њутновом закону сила којом Земља делује на Сунце је једнака сили којом Сунце делује на Земљу

2. Свемир је бесконачан, према томе свака тачка може бити његов центар, па и средиште Земље.

Хвала на пажњи.

:)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Доказ да се Сунце обрће око Земље у 2 реда (Ниџокина једначина)

1. По трећем Њутновом закону сила којом Земља делује на Сунце је једнака сили којом Сунце делује на Земљу

2. Свемир је бесконачан, према томе свака тачка може бити његов центар, па и средиште Земље.

Хвала на пажњи.

:)

Aj napisi samo jes se mnogo dobro zezas il si ozbiljan posto u isto vreme ocu da umrem od smeha i da se smrznem od straha...

Подели на овим сајтовима

A sta kaze taj saudijski svestenik i taj " sveznajuci " narod? Oko cega se okrece?

mislim da je reko da miruje, da se ne okreće

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=17&nav_id=959066

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

mislim da je reko da miruje, da se ne okreće

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=17&nav_id=959066

Свакаквим аромама пуне наргиле...

Подели на овим сајтовима

Aj napisi samo jes se mnogo dobro zezas il si ozbiljan posto u isto vreme ocu da umrem od smeha i da se smrznem od straha...

Шалим се наравно. :)

Јако је добро кад замислиш да си центар свемира и да својим корацима покрећеш Земљу, пробај некад. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Pazi sad se i ja zamislih...u jedno sam sigurna, kad se cugne koja...ipak se okrece. :D

A muslimanski svestenici ne cugaju- dakle- nasli smo izvor njihovog stava o mirovanju zemlje... ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...