Bole__Ser Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Па то је оно што ти не разумеш, није обећање, већ потписан уговор у Кијеву. Обећавају Вучић, Тадић, Николић. Ови ништа не обећавају. Потпишу или не потпишу. Постигну договор или не постигну. Прво потпишу па иде у јавност - медије. Код нас је обрнуто "обећање лудо радовање". ММФ тако не ради. Одмах можеш да се радује ш до краја живота. Хехе. Razumeo sam Neobično mi je da MMF daje kredit zemlji koja je u gradjanskom ratu. Mada Pandorina kutija je širom otvorena i verovatno je sve moguće pa i nemoguće Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Razumeo sam Neobično mi je da MMF daje kredit zemlji koja je u gradjanskom ratu. Mada Pandorina kutija je širom otvorena i verovatno je sve moguće pa i nemoguće :good2: Тако је, пандорина кутија је широм отворена. Овде имаш саопшење за штампу генералног директора ММФ за Украјину (about $17.5 billion). Press Release No. 15/50 February 12, 2015 https://www.imf.org/external/np/sec/pr/2015/pr1550.htm Процурело у медије, на папиру, нема врдања. Ништа није необично, све се одвија по зацртаном плану. Bole__Ser је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 :good2: Тако је, пандорина кутија је широм отворена. Овде имаш саопшење за штампу генералног директора ММФ за Украјину (about $17.5 billion). Press Release No. 15/50 February 12, 2015 https://www.imf.org/external/np/sec/pr/2015/pr1550.htm Процурело у медије, на папиру, нема врдања. Ништа није необично, све се одвија по зацртаном плану. Iz ovoga bi sasvim laički mogao da izvučem jedan frapantan zaključak, " Samo oštre diktature dovode do ozbiljnih pozajmica i privlačenja stranih investicija ". Šta bi trebao takav zaključak za Srbiju da znači Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Njlepše bi bio mir u Ukrajini i da uošte nema stradanja nikakvih. Да, али нажалост, "мир" је такође кад то њима затреба. Према мом мишљењу овај најављени "мир" је такође као гром из ведра неба. Далеко од тога да сам за рат, али све тече тако неприродно, вештачки, намерно изазвано... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Да, али нажалост, "мир" је такође кад то њима затреба. Према мом мишљењу овај најављени "мир" је такође као гром из ведра неба. Pojasni, zašto misliš tako. Meni situacija u Ukrajini liči na raspad Jugoslavije, nekako mi je sve slično, pogotovo ti mirovni sporazumi koji su šuplji. Deluje mi dok Obama i Putin nešto ne potpišu da je sve ostalo mrka kapa. Deluje mi da mir može da se uspostavi samo u nekom obliku kao što je bio Dejton. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 E, samo da vas zamolim, tema je preglomazna vec sad i tesko se prati, ovaj dijalog premestite ako moze na PP, da bi ovde ostalo koliko-toliko pregledno. Hvala. Pa dobro nije greda, ako forumski pravilnik tako nalaže. Samo koji je smisao onda samog foruma ako se izuzme dijalog, razmena mišljenja, onda to nije forum već portal sa informacijama. Doduše nemam prava da sudim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Dakle diskusija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Дакле, нису обрисали дискусију. Е јесу мађионичари ти уредници Bole__Ser је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Gde smo ono stali Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Pa dobro nije greda, ako forumski pravilnik tako nalaže. Samo koji je smisao onda samog foruma ako se izuzme dijalog, razmena mišljenja, onda to nije forum već portal sa informacijama. Doduše nemam prava da sudim. Да су сматрали за "греду" прошло би, усмртио их је велики балван. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Gde smo ono stali Стали смо да делимично пренесемо преписку са ПП. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Pojasni, zašto misliš tako. Meni situacija u Ukrajini liči na raspad Jugoslavije, nekako mi je sve slično, pogotovo ti mirovni sporazumi koji su šuplji. Deluje mi dok Obama i Putin nešto ne potpišu da je sve ostalo mrka kapa. Deluje mi da mir može da se uspostavi samo u nekom obliku kao što je bio Dejton. Личи на распад Југославије, јер је сличан менталитет и психа људи, религиозни, уметнички инстикт и инстикт преживљавања. Ови инстикти имају много спољашње манифестације, заједно праве енергију коју други може да конзумира, испуњава своје нагоне и потребе. На пример, Данци не воле да дугују једно другом ништа, имају проблема са захвалношћу, јужњаци и народи истока више осећају захвалност, а професионалци мисле да је непрофесионално да се приме поклони...Данци су изузетно захвални на поклону, али то такође значи „подривани“. Постоје многе лабораторије посвећене „менталитету...У данској војсци користи се стално императив: лези доле, стоји право, али у Украјини или Русији или Србији уместо ’лези’, тј инфинитив, војник мора да слуша своје претпостављене шта год. Није лако појаснити ...Војне доктрине, све узимају у обзир... Имамо примере где ММФ увек делује после тешких разарања, не? Питање је зашто ММФ најављује позајмицу новца уочи преговора о прекиду ватре?...зашто не помогну пре избијања рата? Шта ти мислиш? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Moram priznati da sam već malko umoran, imam utisak kao da se družim sa Alchajmerom Evo copy-ja Naravno da Ruska ekonomija ne slabi u ovom trenutku, ali perspektiva je da će slabiti. Ako EU zemlje slabe ekonomski, kako onda da plaćaju Rusiji gas i naftu. Ako EU jača ekonomski jača i Rusija. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 :good2: Тако је, пандорина кутија је широм отворена. Овде имаш саопшење за штампу генералног директора ММФ за Украјину (about $17.5 billion). Press Release No. 15/50 February 12, 2015 https://www.imf.org/external/np/sec/pr/2015/pr1550.htm Процурело у медије, на папиру, нема врдања. Ништа није необично, све се одвија по зацртаном плану. А то ће Руси наравно да угрозе .... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Личи на распад Југославије, јер је сличан менталитет и психа људи, религиозни, уметнички инстикт и инстикт преживљавања. Ови инстикти имају много спољашње манифестације, заједно праве енергију коју други може да конзумира, испуњава своје нагоне и потребе. На пример, Данци не воле да дугују једно другом ништа, имају проблема са захвалношћу, јужњаци и народи истока више осећају захвалност, а професионалци мисле да је непрофесионално да се приме поклони...Данци су изузетно захвални на поклону, али то такође значи „подривани“. Постоје многе лабораторије посвећене „менталитету...У данској војсци користи се стално императив: лези доле, стоји право, али у Украјини или Русији или Србији уместо ’лези’, тј инфинитив, војник мора да слуша своје претпостављене шта год. Није лако појаснити ...Војне доктрине, све узимају у обзир... Имамо примере где ММФ увек делује после тешких разарања, не? Питање је зашто ММФ најављује позајмицу новца уочи преговора о прекиду ватре?...зашто не помогну пре избијања рата? Шта ти мислиш? Uuuuuuuuuuuf kako je ovo daleko za mene kada je mentalitet u pitanju. Nemogu da govorim o drugim naordima sem o našem, tu je moje znanje vrlo skromno. No. služio sam vojsku i zanimao se o našim ratnim nedaćama, prvi svetski rat je primer kako se rat dobija bez obzira na protivnika, srpski vojnik je leteo u pobedu, boj bije srce u junaka. Tu bi se i zaustavio potšo je moje znanje upravo dotle kada su te stvari o mentalitetu u pitanju Što se tiče MMF-a i pozajmice. MMF- je pod dikrektnim patronatom SAD-federalnih rezervi a one opet u nečijem vlasništu. Uzimanjem kredita od MMF-a u zadnje vreme ulazi se u dužničko ropstvo, na taj način se uspostavlja kontrola nad jednom državom. Oni se pojavljuju nakon razaranja ratom kao alternativa nekome, dok druge institucije zapravo ni nema sa tolikim novcem. Što se Ukrajine tiče, očigledno je da Amerikanci forsiraju MMF da daje novac upravo kako bi raspšivali rat u Urkajini, jer ekonomska moća EU i RUsije slabi, jer im slabi i ekonomija, te na taj način polako dolaze u podredjen položaj SAD-ista i sve ide ka tome da zavise od njihove volje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука