Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Знаш како Млађо, и у Уставу Републике Србије пише да је КиМ део Србије... Pa ti prvo kzaes da je sistemski.. ja te pitam da mi navedes primer sistemske diskriminacije.. ti odlzish sa te teme... ako nesto tvrdis - valjda imas kvalitetan argument. A jel mogu da ti postavim jedno pitanje.. ne moras da mi odgovoris ako neces.. Je l ti mislis da oni hrvati (stariji ) koji lome table... to rade iz neosnovane mrznje prema srbima ili iz nekog bola koji su mu neki srpski vojnici ucinili pa je taj bol prerastao u neku tesku patologiju? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 @Млађони У вези системске дискриминације. Војна операција у којој је протерано четврт милиона људи, спаљено 20000 кућа, остале опљачкане, убијено преко хиљаду цивила међу којима има и деце, слави се као државни празник. Шта ћеш више од тога? Порука је јасна. Имамо и ми злочинаца али не треба релативизовати злочине над нама. Могу те упутити на овај сајт: http://www.veritas.org.rs/. Ту има доста података са којима ниси упознат по свему судећи. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Идеологија хрватске државе кроз цео 20. век, ма у ком облику та држава била, какве год законе имала и ма ко њоме владао, подразумева, у мањој или већој мери, "етнички чисту" државу Хрвата, што значи да сви други са својим идентитетом, на овај или онај начин морају да "нестану". Кроз конфесију, културу, писмо, етничко чишћење, геноцид...није битно како.Фактографија, историјски факти говоре о томе, пракса, деловање, резултат тог деловања. Шта мене брига шта пише на папиру ако у пракси не постоји. Znci ovako... hrvatska drzva je kroz 20ti vek bila sistemski protiv srba.... (NDH) hrvatska republika je u ratu pocinila jedan strasan zlocin proterivanja Srba.. To implicira da je posle 20 godina od tad.. hrvatska drzva i danas? Mislim... ne znam, ali si opet, pored pozivanj na objektivnost pobgao u blisku i modernu istoriju. Prosto vama koji god argument da se pruzi.. vracate se konstatno na istoriju. Vidis hrati u 2014 su neke nove generacije hrvta.. isto kao sto su dans neke nove generacije srba.... oko 30 godina novih generacija.. od tog rata do danas... Te nove generacije, nisu one generacije koje su imale te istorisjek tripove... jednostavno njih sve vise i vise boli uvo za te ideologije... I to je fakat cinjenica... @Млађони У вези системске дискриминације. Војна операција у којој је протерано четврт милиона људи, спаљено 20000 кућа, остале опљачкане, убијено преко хиљаду цивила међу којима има и деце, слави се као државни празник. Шта ћеш више од тога? Порука је јасна. Opet odlzk u proslost.. pricamo o dnasnjici...... dakle koje sistemske probleme nailazi jedan srbin danas... Одговорр на питање је директан. Мржња. Чиста патологија. Као контра питање, реторичко, разбијају ли се латиничне табле по хрватским селима у Срему? pa j te pitam... odakle ta mrznja? Pala sa neba? ne razbijaju se latinicne table po sremu.. ali su se razbijali hrvatski autimobili po novom sadu.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Имамо и ми злочинаца али не треба релативизовати злочине над нама. A ko relativizuje zlocine nad nama? Ja? Ne. Ja ne pricam o tim zlocinima pricam o danasnjoj republic HRvatskoj.. vi ste ti koji bezite u istoriju da mi dokzete da je danasnja RH ista kao NDH .. i tako neke nelogicne stvari... zlocin treba proceniti i osuditi i boriti se za pravdu zrtvama... Sto ja i pozivam.. saradnja sa danasnjom hrvatskom i borba za sto vise pravde z sto vise srba stradalih u oluji. A ne znam kako to mislite da postignete ako izjednacavate NDH sa RH...... zaista...... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Млађони, главни проблем на који неки указују овде је тај да се Хрвати са усташтвом и својим злочинима никад нису суочили. Жељко је то лепо објаснио. Хрватска баштини фашизам чак и на државном нивоу. Што се тиче саме изјаве Јосиповића, она је потребна, али лицемерна и последица је изборних резултата. Колико Хрвата је спремно да призна истину о Јасеновцу? Колико Хрвата је спремно да призна да говори српским језиком? Колико Хрвата је спремно да се одрекне етничког чишћења као државног празника? Колико Хрвата је спремно да прими 250 000 Срба натраг, да им врати отету земљу, да плати одштету? Дакле, да се Хрватска суочила са фашизмом, могли бисмо да причамо о данашњој држави као некој која се тога одрекла. Тренутно није таква ситуација и нема потребе да се о томе уопште расправља. Немачка се нацизма одрекла и зато данас немачки званичник не сме ни да помисли да јавно каже ишта што би макар и навело неког да посумња да подржава идеје нацистичке Немачке. Хрватски званичник, у контексту историје Балкана и те како може, чак ће га славити као хероја. Не дао Бог да се догоди неки нови сукоб на Балкану, видећеш колико је усташтво живо. Manolis, Млађони and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Млађони, главни проблем на који неки указују овде је тај да се Хрвати са усташтвом и својим злочинима никад нису суочили. Жељко је то лепо објаснио. Не дао Бог да се догоди неки нови сукоб на Балкану, видећеш колико је усташтво живо. Pa dobro to Zeljko jeste u pravu zato mu nista nisam ni rekao. A ako se dogodi sukob na balkanu... kao i u svakom sukobu zlotvori ce prvi da isplivaju, da ozive, da se uhvate palice i puske... I medj srbima i medj hrvatima... Хрватска баштини фашизам чак и на државном нивоу. Sa ovim jedino ne mogu da se slozim... vise je da se ne suocava sa fasistickom i ustaskom istorijom - nego sto bastini. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Не, мени на памет не пада да прозивам нову генерацију Хрвата, говорио сам о системским стварима. Те системске ствари се огледају и у пракси садашњости, у константној опструкцији да протерани Срби остваре своја права. И то је јако просто, очигледна ствар. kazem ti meni nije ocigleda.. .. statistike... probleme... nesto st god... ne mor ni da ims link navedi mi koje udruzenje se bavi time koja agencija i na koje probleme nalzi.....i ja priznm da si u pravu...neka srpska stranak u hrvatskoj.... ja sam vidoe jednu srpsku stranku koja ulzi u koaliciju sa onima koje nazivate ustasama.... daj da cujemo glas SRba iz hrvatske i srba koji planiraju da se vrate u hrvatsku.... pa ako postoji sistemski problem - da radimo na nekom resavanju... ovde gomila srba iz srbije( mada je vise njih van srbije) ubedjuje srbina iz srbije... da srbima u hrvatskoj ne valja..... i sve to na istorijia..... i anegdotalnim dokzima.. Nemoj mi molim te samo angdotalne dokaze - "znam onog jednog".. preterasmo sa anegdotalnim dokazima... to moze sve macku o rep da okacimo... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 off Daj Mlađo menjaj ovaj tvoj ajvatar, ne mogu očima da ga gledam. Neam pojma koji ti je taj lik ali je gadan skroz, turi nekog drugog molim te kao sina rođenog kojeg možda imam u Pečuju pleaseee Данче* and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Opet odlzk u proslost.. pricamo o dnasnjici...... dakle koje sistemske probleme nailazi jedan srbin danas... ПА данас се слави злочин као државни празник, и те нове генерације Хрвата са којима си одушевљен славе тај "празник". A ko relativizuje zlocine nad nama? Ja? Ne. Ja ne pricam o tim zlocinima pricam o danasnjoj republic HRvatskoj.. vi ste ti koji bezite u istoriju da mi dokzete da je danasnja RH ista kao NDH .. i tako neke nelogicne stvari... zlocin treba proceniti i osuditi i boriti se za pravdu zrtvama... Sto ja i pozivam.. saradnja sa danasnjom hrvatskom i borba za sto vise pravde z sto vise srba stradalih u oluji. A ne znam kako to mislite da postignete ako izjednacavate NDH sa RH...... zaista...... Ја не изједначавам НДХ и РХ, немој тако. Ево овде релативизујеш: Zlocini iz devedesetih tipa oluja koji su strasni i nazalost neosudjeni - nisu ni blizu onih zlodela koje su cinile ustase. kazem ti meni nije ocigleda.. .. statistike... probleme... nesto st god... ne mor ni da ims link navedi mi koje udruzenje se bavi time koja agencija i na koje probleme nalzi.....i ja priznm da si u pravu...neka srpska stranak u hrvatskoj.... ja sam vidoe jednu srpsku stranku koja ulzi u koaliciju sa onima koje nazivate ustasama.... Веритас се тиме бави, навео сам ти линк у мом претходном посту. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Sa ovim jedino ne mogu da se slozim... vise je da se ne suocava sa fasistickom i ustaskom istorijom - nego sto bastini. Етничко чишћење је фашистичко деловање. Хрватска то слави (званично). Веруј ми, било би те (и мене, и сваког нормалног, наравно) срамота да Србија има такав празник. Crveni Baron and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Ево како данас о Србима говоре Хрвати. Овај човек мрзи Србе али га ја поштујем јер има храбрости то да каже. Обратите пажњу на 1:09.. - Добро, разумем ово у трговачком смислу али зашто у обитељском? -Зашто? Зато што смо тако ОДГОЈЕНИ. Керум, градоначелник Сплита, о Србима: Да, они су одгојени, како каже Керум, да Србе мрзе. То је оно што многи Срби не капирају јер немају увид у ту чињеницу, а с друге стране, у нашем народу нико не васпитава децу да неког мрзи. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Етничко чишћење је фашистичко деловање. Хрватска то слави (званично). Веруј ми, било би те (и мене, и сваког нормалног, наравно) срамота да Србија има такав празник. Mmladjoni redovno Milosketa naziva zlikovcem jer je napadao drzavljane srbije na Kosmetu , medjutim hrvatsko slavljenje progona Srba mu ne smeta jer su se Srbi usudili da se bune protiv hrvatske drzave dok srpskoj drzavi odrice pravo na odbranu kao uostalom i samim srbima.Mladjoni je jednostavno poluobrazovani balkanac koji svoj balkanizam pokusava da ubaci u nekakav njemu svojstven kosmopolitizam, nekakvu anacionalnost a sve skupa sto pise kada stavis na gomilu su obicne budalastina. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Око ове српске странке већ је било речи раније на теми, да л' је Жељко писао не могу да се сетим, то не бих понављао. Ено дао сам трејлер филма "Повратак" пронађи погледај филм, ја сам га гледао, људи причају о проблемима о којима говорим, а ту је и Веритас који стално говори о томе, ено линка на претходној страни. Ево на брзину Амнести Интер шта каже, http://www.veritas.org.rs/tanjug-25-02-2015-ai-diskriminacija-srba-u-hrvatskoj/ Dokumentarni filmovi me ne zanimju. Samo organizacije koje skupljaju podatke, a ne angdotalne price. Pogledacu ovaj veritas pa cu videti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Ево како данас о Србима говоре Хрвати. Овај човек мрзи Србе али га ја поштујем јер има храбрости то да каже. Обратите пажњу на 1:09.. - Добро, разумем ово у трговачком смислу али зашто у обитељском? -Зашто? Зато што смо тако ОДГОЈЕНИ. Opet - lazes. Ja nigde nisam video "mrzim srbe" on je rekao sledece "srbi su nam dosta toga loseg doneli i ja licno ne bih voleo Srbina za zeta" nigde nije rekao rec mrznja... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Mmladjoni redovno Milosketa naziva zlikovcem jer je napadao drzavljane srbije na Kosmetu , medjutim hrvatsko slavljenje progona Srba mu ne smeta jer su se Srbi usudili da se bune protiv hrvatske drzave dok srpskoj drzavi odrice pravo na odbranu kao uostalom i samim srbima. Opet lazi i klevete. 1. Mladjoni je jasno osudio i tudjmana (kriv je isto koliko i milosevic i jednako je djubre.. zato su se i zvali ortacki Franjo-Slobo u obracanju) dok su ljudi ginuli zbog njihovih bolesnih ideologija. 2. Mladjoni jasno osudjuje hrvatske zlocine. 3. Mladjini prica da zlocini RH ne mogu da se porede sa Ustaskim zlocinima ( da se stavlja znak jednakosti izmedju njih) velika je razlika izmedju ustastva i klanja dece... naspram egzodusa 4. Milosevic, Tudjamn. RH 90tih i RS 90tih su ista djubrad, ista je djubrad vode... Molim te, nemoj da lazes i klevetas. Ako si sposoban..... p.s. da bi doneo objektivan sud moras da budes objektivan, ne emotivna, i ne pristrasan... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука