Maslacak_ Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Mora da sam i ja muski emotivna, 90% ovih pjesama sto ste postavljaju mi se svidjaju Evo jedna i od mene: Млађони, Иван Ивковић, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Mora da sam i ja muski emotivna, 90% ovih pjesama sto ste postavljaju mi se svidjaju Evo jedna i od mene: Meni nikada nece biti jasno sto se zenama svidjaju muske emotivne pesme, ali im se ne svidjaju neuroticari emotivci. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Meni i dalje nije jasno sto su ovo muske emotivne pjesme Ma ko ce zenama ugoditi Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Meni i dalje nije jasno sto su ovo muske emotivne pjesme Jer ih pevaju muskarci o muskim emocijama prema zenama i u odnosu sa zenama... naprimer o cemu mislis da peva u "girl youll be a woman soon" Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Лапис Лазули, Снежана, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Жене смањите доживљај и слушајте бре како су мушкарци направили најбоље љубавне песме... :bleh: Ову песму сви знате у изведби Крис Исака,а је је волим у нешто тврђем издању... Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Млађони, Човек Жоја and Иоанна је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 I mi muskarci dusu imamo... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 arizan, Човек Жоја, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Par klasika.... Лапис Лазули, Maslacak_, Иоанна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Иван Ивковић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 На 2.42. мин. глас му одаје плач. Сјајан избор. Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 На 2.42. мин. глас му одаје плач. Сјајан избор. Jedna od onih sto nikad ne dosade Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука