Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 I mi muskarci dusu imamo... Sanja Т., ivanaika, Благовесник and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Благовесник, Саша од Москве, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Млађони, Благовесник, Paradoksologija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Данче*, Млађони, Vesna Milovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Vesna Milovic, Саша од Москве, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Дуња, Иван Ивковић, Благовесник and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 I mi muskarci dusu imamo... A mi zene hocemo ravnopravnost. ( mozemo i mi da postavljamo pesme na ovoj temi) Данче*, туриста, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 A mi zene hocemo ravnopravnost. ( mozemo i mi da postavljamo pesme na ovoj temi) www.youtube.com/watch?v=mcXYz0gtJeM Nema kod mene na temi demokratije otvorite vasu zensku temu.. imate komplet zenski kutak :P salim se naravno.. sve dok su "muske" pesme - moze. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Јелина, Данче* and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Bashful Anna, arizan, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=rAYZzG47i5c to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука