Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Milevaaaa..... blessyou Ostala sam bez teksta........ Genijalno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 hvala селе, blessyou Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Милева, предивно, предивно! 0442_feel blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Милева, то је оно правооооооооооооооо... 0442_feel Сад и увек... blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Дивно, Милева! blessyou Ово шарање воском је стварно прелијепо, ко зна то да ради! Ја сам ове године то пробала први пут и није ми нешто испало... Мало касније стижу слике... 0104_cheesy О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Милева, то је оно правооооооооооооооо... Сад и увек... blessyou 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Људи уобразићу да то знам да радим 0102_laugh. Хвала пуно, драго ми је да вам се допадају. blessyou 0442_feel harp :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 hvala селе, blessyou Слажем се са мирођијом!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Браво Лидија, предивна су! blessyou Hvala,Mirodjijo,ako Bog da,dogodine cu da pokusam da ih ukrasim voskom. Svidja mi se sjaj koji im daje gel,sudeci po tvojoj slici. Mileva, ostala sam bez teksta,a to mi se retko desava. 0442_feel Напокон и мој ручни рад, можда није најбољи, али је зато рађен са пуно љубави и стрпљења. Надам се да ће вам се свидјети драге моје. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Драге моје, морам да се јавно дивим и Ољином аватару. 0442_feel Тако отмено и елегантно јаје одавно нисам видела. blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 И ја се дивим... blessyou Прелепа идеја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ма ја данас покушавала да га исцртам са воском, али не иде, заиста сјајна идеја. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ма ја данас покушавала да га исцртам са воском, али не иде, заиста сјајна идеја. blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Драге моје, морам да се јавно дивим и Ољином аватару. 0442_feel Тако отмено и елегантно јаје одавно нисам видела. blessyou Kako bi rekli braca Crnogorci-sto jes-jes! 0104_cheesy Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука