Jump to content

Користан софтвер

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Najbolji program za istraživanje i profesionalni (teološki) rad sa Svetim Pismom.

Sadrži Grčku, Jevrejsku Bibliju kao i Septuagintu. Pored toga i prevode na mnoge jezike (Engleski, Nemački, Španski, Kineski, Korejski i još drugih)

Program sadrži alate napravljene specijalno za analizu Biblijskog teksta. Tu su razni leksikoni, rečnici i morfološke analize.

190 prevoda na 40 jezika, 35 originalnih tekstova i morfoloških podataka, 29 leksičko-gramatičkih referenci,....

Kad stanete mišem na deo teksta, pokazaće vam se reference za taj tekst.

PROGRAM SADRŽI I KOMPLETNE STAROOTAČKE TESKTOVE (ProtuNikejci, Nikejci i Post Nikejci)

Ovo su samo neke od mogućnosti ovog programa...

Samo se pitam zašto ste Ivona zapeli za legalnu verziju?

Postupak nabavke legalne verzije je uobičajen. Ukoliko želite full verziju http://store.bibleworks.com/fullversion.html idete na ovu stranicu, dodate u svoju korpu i platite oko 370 dolara ukoliko ste u Srbiji.

Naravno i da imate platežnu karticu.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

hvala oboma na pojašnjenju  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Samo se pitam zašto ste Ivona zapeli za legalnu verziju?

0110_hahaha ma nije da sam zapela Vladane ,nego skidam polako sa torenta program i citam upustvo za krekovanje i vec me boli glava jer ce mi otici jedno pola dana i jos pola litre kafe da ga uspesno instaliram,pa rekoh da skratim muke eventualno...

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

skidam polako sa torenta program i citam upustvo za krekovanje i vec me boli glava jer ce mi otici jedno pola dana i jos pola litre kafe da ga uspesno instaliram,pa rekoh da skratim muke eventualno...

Има је ( Библију ) на Hotfile  и величина је 2.95GB ко хоће нека се јави на ПП

319.gif

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

link=topic=464.msg293191#msg293191 date=1290211690]

napravite svoj skrinsejver za mobilni telefon...

http://www.zedge.net/screensaver-maker/

Постављена слика      Постављена слика

facenew22222222 0205_whistling 0205_whistling 0110_hahaha  :cheesy2:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

e,i ja sam ga skinuo i instalirao.... nego hoćeš li da ga updatuješ.... ima update ali ne znam... da me ne provale

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Bonus softver - Photo Pos Pro

Photo Pos Pro Photo Editor pruža snažne alate i funkcije koje uključuju između

ostalog podršku za mnoge vrste datoteka slika, podršku za skenere i digitalne

kamere.

Tu je i napredno editovanje i alati za uređivanje i funkcije, alati za izradu grafičkog dizajna, Rich Text alat, specijalni efekti, izbor alata, slojeva i maske.

Ne nedostaju i gradijenti, obrasci i teksture, skripte, batch operacije a takođe i mogućnost proširivanja softvera dodatcima!

Постављена слика

Прогам можете скинути кликом на Интерфејс

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...