Ignjatije Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 17:26, RYLAH рече Једном сам добронамерно рекао да би авва могао мало да успори да не добијемо још једног Владимира Димитријевића у Цркви. По овом његовом задњем посту, видим да сам, на жалост, био у праву. Штета, обећавао је... Други крај исте мотке којом се бије СПЦ. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Ауу које ви проблеме имате у глави кад се због Шарли Ебдо нађосте да препуцавате и објашњавате. Иначе допало ми се не бранимо НЕКОГ него ПРИНЦИП. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Знам ја Тања1 шта се теби допало, то што је Стање Ствари ошинуло по Видовдану због Артемија, то се теби допало, лепо кажи што да се лажемо. Занимљиво је како се ви екстремни либерали и екстремни консервативци међусобом подржавате ( а ево и лајкови од Тање1 томе у прилог) "критикујучи" СПЦ. Мада ја то више доживљавам као пљување него критиковање, ал ајде, ко сам ја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 17:22, Zoran Đurović рече ... тако ни ја (нажалост) нисам неки ватикански 007. А сад, сви на своје радне задатке! Надам се господине Đuroviću како ово не значи да је ценкање уметност? Или сте расположени да се бавите уметношћу ценкања? ( па се тако и за све остале детаље обратите мом адвокату RYLAH-у ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 17:45, Жељко рече Занимљиво је како се ви екстремни либерали и екстремни консервативци међусобом подржавате ( а ево и лајкови од Тање1 томе у прилог) "критикујучи" СПЦ. Мада ја то више доживљавам као пљување него критиковање, ал ајде, ко сам ја... Ма ја сам то лајковала због оног не браним неког браним принцип, не познајући ни материју ни људе што ваде очи због Шарли Ебдо. Доживљавај како ти драго. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Артемити и ватиканци заједно. Како се зло увек лако уједини против Истине и Цркве.... Снежана је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Да не буде забуне. Сви ви знате да сам ја ватикански шпијун, да стално браним папу. Немам никаквих других интереса, него да обратим Српчиће на католичку истину. Дакле, зашто сам подржао идеју да један зилотски текст овде изађе? Нормалан ће схватити да су ове реченице имале бити украшене мноштвом наводника. Иронија је у питању. Ја сам редовно банован на зилотским сајтовима, а на писма у којима их обавештавам о мојим творенијима, не одговарају. Пре су свако мало помињали моје цењено име, али га сада не узимају у уста. Нема више никаквих осврта на архијеретика Зорана Ђуровића. Елем, једини сајт на коме се појављују и зилотски профилисани текстови, Стање ствари, редовно објављује моје латинствујушче текстове. Због тога сам желео да се и на овом сајту објави један Лазићев. Није, дакле, да моја маленкост или Лазић можемо подржати опскурантске ставове фб Артемије=Једина Истина, Борбе за неверу, или задњих које светоотачки разобличих, Васељенаца телетабиса (како ли се већ зову). Лично смо ја и Лазић јавно подржали линију бачког око проблема карикатура. Но, далек је пут од онога што тврди Артемије=Истина и сам Артемије. За Артемије=Истина је јасно без икакве разумске двојбе да су људи са дебелим проблемима. Опет, ми не знамо да ли је А. главом и брадом глодур истог, а чини се да није, и колико он сам учествује у блаженом раду овог сајта. Због тога не може да се у његова уста ставе инкримисане речи, мада је сам став ових мученика савести о томе шта заступа Иринеј бачки више него жалосан. Колико мораш бити оперисан од разума и заслепљен мржњом па да тврдиш како је Буловићу Мухамед милији од Христа! То би био мој став око овог питања. Такође, овде се појавила једна вашка од човека, неки смрдљивко који је мој фб пријатељ, а сада скида некакав "компромитујући" материјал (овде је црвени Игњатије или само Игњатије), који, не разумем како може да издржи, следи све моје хуле на Оце и Свето, само да би имао 5 минута славе! Да ли је То зилот или екумениста, свеједно је, јер остаје чињеница да је вашка по карактеру, да не поменем чувене из Вариоле Вере. У томе је проблем. Не може се бити хришћанином и вашком. Нигде у Писму не стоји: Будите као вашке! Уш нека и даље ушка по мом фб, а можда му се уцијепи вирус авината па се обрати на путу за Дамаск! Имао сам доста таквих случајева, да су долазили и у сузама ми се исповедали. Знам да у нашом малој бари има доста крокодила, као и у другима, и да није лако успоставити принципе дијалога. Кад сам био млад, говорило се: тај је фијукнуо! Отишли смо од руке. Остале су само интересне групе, тако да важи само она верзија: Ко није са нама, против нас је!, а не и она друга: Ко није против нас, са нама је. Mилена КШ and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Гласам да се тема затвори. Велики је трансфер блама. А још већи што аутор сад седи за компом и непрестано освежава тему и мисли да ово доприноси његовој величини. Нећу да је ја затварам јер има и елемената личних обрачуна са појединима, ал сматрам да јој није место овде на Поукама, нисмо ми ту да бисмо титрали нечијој сујети. Дијана., kordun and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 17:39, Жељко рече Да и моја и његова преписка на фб суботу на недељу је на коментару на текст видовдана у коме ме је таговао управо говори томе у прилог-кад би се играли деце. Преписка којом ме је смарао до 4 ујутро је наравно побрисана, као и тема коју сам покренуо тим поводом на поукама. И то је прво захтевао Лазић Принципијелни. Не знам зашто те је Зоране сад наговорио да покрећеш поново ту причу. Да ли Лазић жели да ја окачим јавну преписку која је ишла на фб а коју је он побрисао, можда? Није ми јасно, ако је тражио да то све обришем на поукама јер га компромитује као артемијевца, зашто сад поново качите то овде? Мислим већу бисте подршку за ово имали на форуму видовдан него овде. Смешни сте обојица. Жеки, немам појма о вашим епистулама. Дакле, не знам ни да ли Лазић има идеју да то качите. Ништа ми није поменуо. Мене је за овај пост потакла његова опаска: Да ли ће Поуке и ово да објаве? - Ја рекох, зашто да не. Све у знак демокрације. Како ја објављујем на СС моје папинате, може овде и нешто друго, или код нас нема демокрације? Ако пак има демокрације, онда ми Лазић више никада неће моћи рећи да смо људи једне књиге. Због тога не разумем зашто бих био смешан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 17:45, Жељко рече Знам ја Тања1 шта се теби допало, то што је Стање Ствари ошинуло по Видовдану због Артемија, то се теби допало, лепо кажи што да се лажемо. Друже, ово си додао након што сам одговорила. Ја ако хоћу да ошинем по теби не треба ми да те ошинем преко овог Ђуровића, ошинућу без ичије помоћи. Рекох ти шта сам лајковала, не познајем материју нити људе, не намећи ми твоје фантазирање. Али јесте глупо што сам се прикључила теми једино због оно што лајковадох. Тања1 ни у сну није пљувала на СПЦ, нити ће. Баба је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 17:57, Zoran Đurović рече Да не буде забуне. Сви ви знате да сам ја ватикански шпијун, да стално браним папу. Немам никаквих других интереса, него да обратим Српчиће на католичку истину.Дакле, зашто сам подржао идеју да један зилотски текст овде изађе?Нормалан ће схватити да су ове реченице имале бити украшене мноштвом наводника. Иронија је у питању. У питању је повреда ауторских права, а не иронија, па се тако и за све остале детаље обратите мом адвокату RYLAH-у. On 3. 2. 2015. at 17:57, Zoran Đurović рече Дакле, зашто сам подржао идеју да један зилотски текст овде изађе? Да би као "ватикански шпијун" имали ту част и задовољство да уплатите средства за одржавање сајта https://www.pouke.org. Свако друго ценкање само чини повреду поменутих ауторских права скупљим, или ако хоћете, ценкање је уметност. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 17:57, Zoran Đurović рече Опет, ми не знамо да ли је А. главом и брадом глодур истог, а чини се да није, и колико он сам учествује у блаженом раду овог сајта. Због тога не може да се у његова уста ставе инкримисане речи, мада је сам став ових мученика савести о томе шта заступа Иринеј бачки више него жалосан Лазић баш не дели твоје лепо мишљење о владики бачком. Мислим видели смо обојица и на Фб а вероватно је теби у поверењу више рекао него што је мени на пп. Друго где је ту приципијелност ако нападате Видовдан да су његови уредници писали текст( који је потписан) а браните Артемија чији "уредници" су писали онај текст ? Шта је "уредник" него псеудоним? Зашто двоструки аршини? И чему то изигравање објективности? Фали вам можда медијски простор па дај било шта само нек се провоцира... И на крају с обзиром да је после оног инцидента у суботу вече Лазић имао два дана времена да смисли боље аргументе у одбрану Артемија заиста ме чуди што и даље није одмакао од тог једног грешног слова у тексту и владике Иринеја? Sasa Kolbas and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Иначе допало ми се: ''не бранимо НЕКОГ него ГАВРИЛА ПРИНЦИПА''. Баба је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 18:04, Zoran Đurović рече Жеки, немам појма о вашим епистулама. Дакле, не знам ни да ли Лазић има идеју да то качите. Ништа ми није поменуо. Мене је за овај пост потакла његова опаска: Да ли ће Поуке и ово да објаве? - Ја рекох, зашто да не. Све у знак демокрације. Како ја објављујем на СС моје папинате, може овде и нешто друго, или код нас нема демокрације? Ако пак има демокрације, онда ми Лазић више никада неће моћи рећи да смо људи једне књиге. Због тога не разумем зашто бих био смешан... Е па онда те је искористио. Мада не верујем, мислим да сте се договорили. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 On 3. 2. 2015. at 17:50, Ignjatije рече Артемити и ватиканци заједно. Како се зло увек лако уједини против Истине и Цркве.... Иги, душо, ако је теби близак противприродни блуд, мени није. Ја сам већ разумео на основу твојих дубоких увида да ти обитаваш у области Истине и да си верно чадо цркве, али те нешто не видех да си пресавио табак и написао сувисло о Артемију или о другим стварима које се овде помињу. Ја сам пак написо чувени "Артемије vs Игњатије", на шта одговори један твој по интелигенцији сабрат, извесни Р. Стевлић, па једва дошекаши артемити да ме онако здушно испљују, а наравно, главни аргумент је био да сам ватикански шпијун и Игњатијев плаћеник. До бола сте ми смешни. Нисте ни свесни ваше несвести. Жеки, за тебе само један линк да видиш како је СС смогло снаге да објави текст који је директно против њих: Зоран Ђуровић: „Стање ствари“ и (римо)католици. Дакле, сви моји другари, они који ми објављују текстове морају да знају да ћу и "против" њих писати. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука