Odahviing Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Mene zanimaju informacije o Aderalu, tj. Sta tačno radi oranizmu, da li ima nekih sporednih efekata i slično. pre svega za nekog kome ne treba, tj. osobi koja nema ADHD. Kao i informacija da li ga ima u Srbiji (ili neki njegov ekvivalent) i na koji naćin može da se nađe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Август 12, 2015 Пријави Подели Написано Август 12, 2015 Koja je najbolja krema za zastitu od sunca? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2015 Mene zanimaju informacije o Aderalu, tj. Sta tačno radi oranizmu, da li ima nekih sporednih efekata i slično. pre svega za nekog kome ne treba, tj. osobi koja nema ADHD. Kao i informacija da li ga ima u Srbiji (ili neki njegov ekvivalent) i na koji naćin može da se nađe. o lekovima koji se mahom zloupotrebljavaju, ne zelim da komentarišem... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2015 Koja je najbolja krema za zastitu od sunca? ubedljivo Eucerin zaštitni faktor 50, postoji za telo i za lice, kao i tonirana varijanta. Nešto su skuplji od ostalih preparata na tržištu, ali nećeš zažaliti... Nakon sunčanja obavezno koristiti kremu/emulziju pantenola i vitamina E...Ublazava i manje opekotine od sunčanja. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 12, 2015 Пријави Подели Написано Август 12, 2015 Gorane,sta mislite o kremama i sprejevima za samopotamnjivnje? Da li su zdrave i bezbedne ? Unapred hvala na odgovoru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Август 13, 2015 Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Da li dobre zastitne uv majice za sunce? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Gorane,sta mislite o kremama i sprejevima za samopotamnjivnje? Da li su zdrave i bezbedne ? Unapred hvala na odgovoru. Nisu štetne, a nisu ni korisne...Odrade svoju funkciju neko vreme i sa perutanjem se skine boja. Potamnjivanje je na hemijskoj bazi (svetlost deluje na supstancu, najčešće derivat pirazolona i nastaju obojeni produkti). Važno je napomenuti da ova sredstva ne štite od UV zraka A/B, niti štite od opekotina. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Da li dobre zastitne uv majice za sunce? Prvi put čujem o takvim majicama i iskreno, ne vidim svrhu za njihovo korišćenje...Ni obične majice ne propuštaju, već apsorbuju UV zrake. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2015 Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Prvi put čujem o takvim majicama i iskreno, ne vidim svrhu za njihovo korišćenje...Ni obične majice ne propuštaju, već apsorbuju UV zrake. Mislim da je rec o kupacim kostimima koji se odmah suse i imaju senzore koji mere UV zracenje O tome da li zaista stite nigde nije bilo reci... Kupaći sa uređajem koji meri UV zračenje pravi je izbor danas kada svi brinu zbog posledica sunčanja, ukoliko se zanemari cena od 170 dolara. Proizvodi ga kompanija "Smart svim", baterija traje dve godine, a zračenje se meri na skali od 1 do 20. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Mislim da je rec o kupacim kostimima koji se odmah suse i imaju senzore koji mere UV zracenje O tome da li zaista stite nigde nije bilo reci... Kupaći sa uređajem koji meri UV zračenje pravi je izbor danas kada svi brinu zbog posledica sunčanja, ukoliko se zanemari cena od 170 dolara. Proizvodi ga kompanija "Smart svim", baterija traje dve godine, a zračenje se meri na skali od 1 do 20. to nema veze sa farmacijom, bdw... Samo, kako mi se čini, ova naprava samo meri nivo UV zračenja, a nikako ne štiti od zračenja... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2015 Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Nisu štetne, a nisu ni korisne...Odrade svoju funkciju neko vreme i sa perutanjem se skine boja. Potamnjivanje je na hemijskoj bazi (svetlost deluje na supstancu, najčešće derivat pirazolona i nastaju obojeni produkti). Važno je napomenuti da ova sredstva ne štite od UV zraka A/B, niti štite od opekotina. Bilo je reci da sprejevi izazivaju sterilitet kod zena.... ..To je nesto poput solarijuma,ali malo drugacije...Udjes u neku komoru ...sprej se ravnomerno naprska i posle izvesnosg vremena imas tamniji ten... Znam da nema veze sa farmacijom,zato prastaj brate. Kreme za samopotamnjivanje mogu da se kupe u svim drogerijama i one daju ocajne rezultate,skidaju se vodom i svako ko ih koristi izgleda kao da je sugav... Ne znam koliko su zdrave,jer odmah posle nanosenja koza pocinje da smrdi... Ne smes da se kupas 12h(valjda),a posle si narandzast i nema ti spasa... ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Bilo je reci da sprejevi izazivaju sterilitet kod zena.... ..To je nesto poput solarijuma,ali malo drugacije...Udjes u neku komoru ...sprej se ravnomerno naprska i posle izvesnosg vremena imas tamniji ten... Znam da nema veze sa farmacijom,zato prastaj brate. Kreme za samopotamnjivanje mogu da se kupe u svim drogerijama i one daju ocajne rezultate,skidaju se vodom i svako ko ih koristi izgleda kao da je sugav... Ne znam koliko su zdrave,jer odmah posle nanosenja koza pocinje da smrdi... Ne smes da se kupas 12h(valjda),a posle si narandzast i nema ti spasa... ... daj mi sastav spreja za potamnjivanje, pa ću reći da li izaziva sterilitet ili ne...ovo što sam napisao odnosi se na najčešće korišćena sredstva za samopotamnjivanje...da mirišu razgradni produkti, mirišu, boja nije sasvim prirodna i zavisi od temperature, količine svetlosti, vlažnosti vazduha, kožne mikroflore....Ali, neki bi i dušu prodali samo da nisu beli... ja sam previše pocrneo ove godine na odmoru i ne znam šta bih dao da što pre pobelim... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2015 Пријави Подели Написано Август 13, 2015 daj mi sastav spreja za potamnjivanje, pa ću reći da li izaziva sterilitet ili ne...ovo što sam napisao odnosi se na najčešće korišćena sredstva za samopotamnjivanje...da mirišu razgradni produkti, mirišu, boja nije sasvim prirodna i zavisi od temperature, količine svetlosti, vlažnosti vazduha, kožne mikroflore....Ali, neki bi i dušu prodali samo da nisu beli... ja sam previše pocrneo ove godine na odmoru i ne znam šta bih dao da što pre pobelim... Sastav je fabricka tajna. Ne znam sastav,samo kazem da sam cula da je otrovan tj.da je stetan. Crnci zele da budu beli,beli nikad nisu dovoljno crni,a kad pocrne opet nisu zadovoljni... . Znam da ovo nije tvoja tema....Ali to je bolest. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Sastav je fabricka tajna. Sastav ne sme da bude i nije tajna. Svaki kozmetički preparat mora da poseduje jasnu deklaraciju sastavljenu od sastava preparata, serije i roka upotrebe. Pojedini preparati sadrže i podatke o eventualnim medicinskim upozorenjima. Arsenija and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2015 То се односи само на козметичке препарате или на све лекове, па и на вакцине? Za svaki lek, u koje spadaju i vakcine imaš kompletan sastav leka naveden i proveren i odobren od strane regulatornih agencija naše zenlje i EU! Celokupan kvalitativni sastav imaš naveden u uputstvu za pacijenta koji se nalazi u sekundarnom pakovanju, dok se na samom sekundarnom pakovanju nalazi navedena deklarisana samo aktivna komponenta. Naravno, ne moram ni da navodim da je kvalitet svih komponenti, bilo aktivnih ili pomoćnih, visok i ujednačen u celoj Evropi (propisan metodama ispitivanja i monografijama evropske farmakopeje). Срђан Шијакињић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука