Ненад Р. Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Сведоци смо сталне борбе између добра и зла . У задње време изгледа да зло има иницијативу и надвладава добро . У филмовима скоро је увек срећан крај и добро надвладава зло , а да ли ће тако бити у реалности и шта учинити да тако буде ? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Sto bi kazao cika na mom avataru: If you ask me, light is winning. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Zlo ne moze nikada da pobedi. Zlo unistava coveka a dobro ga osnazuje i ovek ce dobrora da nadvlada jer daje snagu a zlo je oduzima. Kada pogledate coveka koji laze ili onoga koji govori istinu uvek ce te onaj koji govori istinu gledati u oci, stajati uspravno i zraciti snagom dok ce onaj koji laze skrivati pogled, grbiti se i pokazivati svoju slabost. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Ili kada kazer, zaspao kao beba, cista savest nema sta da ga sekira a onaj drugi se prevrce po krevetu i ne moze da zaspe .. Kada se probudi nije nizasta jos vise nego kada je legao da spava ... Zlo nikada ne moze pobediti. Moze u pojedincu i to da rezultira njegovim unistenjem i dusevnim ili fizickim ali globalno, medju svim ljudima, zlo nikada ne moze nadvladati ... Kao sto recimo pederastija ne moze nikada nadvladati ... BQice vazda i njih ali nikada dovoljno .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Zlo ne moze nikada da pobedi. Zlo unistava coveka a dobro ga osnazuje i ovek ce dobrora da nadvlada jer daje snagu a zlo je oduzima. Kada pogledate coveka koji laze ili onoga koji govori istinu uvek ce te onaj koji govori istinu gledati u oci, stajati uspravno i zraciti snagom dok ce onaj koji laze skrivati pogled, grbiti se i pokazivati svoju slabost. Значи политичари су најбоље што је овом народу могло да се догоди. Стоје усправно,зраче снагом, гледају те у очи и не лажу. Благо нама. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Али не важи то за све већ само за оне који воде националну политику. Радост. Kao i obicno zavist se ispoljava lako ... covek koji govori istinu i ono u sta veruje je na strani dobra, bez obzira svidjalo se to tebi ili ne. Pa bio nacionalan ili ne ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Значи политичари су најбоље што је овом народу могло да се догоди. Стоје усправно,зраче снагом, гледају те у очи и не лажу. Благо нама. Zavisi sta smatras pod lazima politicara. Ako politicar kaze izgradicemo put, on na kaze ja ci uz svog dzepa platiti vec kaze izgradicemo put od poreza koji ce gradjani uplatiti u drzavnu kasu. Ako tih psara nema nije slagao politicar vec narod nije platio porez. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Zlo ne moze nikada da pobedi. Zlo unistava coveka a dobro ga osnazuje i ovek ce dobrora da nadvlada jer daje snagu a zlo je oduzima. Kada pogledate coveka koji laze ili onoga koji govori istinu uvek ce te onaj koji govori istinu gledati u oci, stajati uspravno i zraciti snagom dok ce onaj koji laze skrivati pogled, grbiti se i pokazivati svoju slabost. Обично је тако , мада и не мора баш увек да значи. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 I Hitler je verovao u ono sto je govorio. Nedostaje samo istina Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Обично је тако , мада и не мора баш увек да значи. Ima izuzetaka naravno ali vecinom je tako ili slicno .. Ne moze normalan covek da bude zao a da ga to ne unisti .. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Код нас има једна престрашна изрека која гласи : " Добар и луд су браћа рођени " Ово је дно дна пре би рекао да је луд онај што је измислио ово.Ово заиста сликовито предочава на шта смо спали. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Лоше понашање људи се често правда лошом финасиском ситуацијом , а то је најблаже речено нетачно , јер када људи имају новца и задовољни су , они који су зли људи могу да крју своје зло које у лошијим ситуацијама итекако исплива на површину . У таквим ситуацијама ми показујемо заправо своје право лице ко смо и шта смо . Човек који не глуми , већ му доброта узлази из душе и срца он ће да и даље буде добар по чак и бољи у таквим , лошим животним ситуацијама . Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Заиста су ми многе ствари нису јасне, а једна од њих је и ова. Ја сам приметио да има телевизиских канала којима имају емисије о злим људима и њиховим неделима. Мени заиста није јасно шта ту има да се види и и зашто нема канали где се прича о добрим људима и њиховим племенитим делима? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Злато је злато и у злату и у блату /народна/ А мени паде на ум кад видех тему Псалам 38/део/ Баш ходи човјек као утвара; баш се узалуд кида, сабира, а не зна коме ће допасти. Па шта да чекам Господе? Над је мој у теби. Из свегa безакоња мојега избави ме , не дај ме безумноме на подсмијех. Нијем сам , нећу отворири уста својијех, је си ме Ти ударио. Oлакшај ми ударац свој, силна рука Твоја уби ме . Ако ћеш карати човјека за преступе, расточиће се као од мољаца красота његова. Баш је ништа сваки човјек. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Интересантно је и то, ми видимо реалност каква је, али што је таква и што се ми понашамо тако, наилази се на зид ћутања и то остаје без одговора. По мени је то последица наше равнодушности. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука