Jump to content

Изједначавање комунизма и нацизма води негирању холокауста

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

И наравно да ти нећеш знати, како су у сада већ етничко чистој хрватској смањивали број зверства усташа и комунизам окарактерисали као зло над злима, где су хрвати неупоредиво више пострадали него ли под фашистима. И у праву су, јер јих је било 97% фашиста.

Како би те слатко опсовао сад, да делиш хрватско мишљење.

Sad si još i vulgaran. Prijetiš, napadaš ili šta bez ikakve osnove. Jesi li ti uopšte vjernik?

Подели на овим сајтовима

Sad si još i vulgaran. Prijetiš, napadaš ili šta bez ikakve osnove. Jesi li ti uopšte vjernik?

Причам о ставовима да је комунизам лош и да не сме да служи за умањивање злоћина холохауста, за којег смо се сви нормални определили и знамо да је највећи злочин.

Наравно да би и убио фашисту који би хтео ту идеју поново да покрене, па ако си ти тај онда и тебе, што би се могло сповести под одбрамбени рат за кога Хришћанство не верује да је грех. 

Тако да.... теби сам све рекао видиш?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ma u pravu si, ja sam pravi vernik a ne on, ne pretim, ne vredjam, i polako mi se otvasraju duhovne oci i konacno spoznajem istinu .... nacisti i ustase su bili good gays a komunjare bad gays .... da nisu ovi prvi spasili kog jevreja ili srbina danas bi na ovom forumu bio ti jedini clan .... 

:))  :cheesy3:  :cheesy3:

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Дакле ти си невероватан лицемер, истина је да сам вулгаран само у твојој глави а истина је да претим, наравно да претим свима који деле усташку мисао и лепо стоји у мом тексту да ако си ти такав онда претим и теби. пуф. 

Не верујем да си глуп само си лош.

Хришћанин сам ето видиш и знаш да јесам и то неупоредиво бољи од тебе јер ниси ни врућ ни хладан.

Подели на овим сајтовима

Причам о ставовима да је комунизам лош и да не сме да служи за умањивање злоћина холохауста, за којег смо се сви нормални определили и знамо да је највећи злочин.

Наравно да би и убио фашисту који би хтео ту идеју поново да покрене, па ако си ти тај онда и тебе, што би се могло сповести под одбрамбени рат за кога Хришћанство не верује да је грех. 

Тако да.... теби сам све рекао видиш?

Pa kako 100 miliona žrtava komunizma može da umanji 6 miliona jevrejskih žrtava koncentracionih logora, objasni mi to?

Подели на овим сајтовима

Počty zavražděných spoluobčanů, v pořadí podle období, ve kterém totalitní diktátoři pro spoluobčany budovali "lepší zítřky", jsou následující

* Vladimír Iljič Uljanov - Lenin /1870-1924/, komunista, Rusko, Sovětský svaz. Počet obětí: 4 017 000

* Adolf Hitler /1889-1945/, nacista, Německo. Počet obětí: 20 946 000

(koncentracioni logori to su tih 6 miliona + poginuli antifašistički vojnici)

* Josif Vissarionovič Džugašvili - Stalin /1878-1953), komunista, Sovětský svaz. Počet obětí: 42 672 000

* Mao Ce -Tung /1893-1976/, komunista, Čína. Počet obětí: 77 692 000

* Pol Pot /1925-1998/, komunista, Kambodža. Počet obětí: 2 000 000

http://www.czechfreepress.cz/pavel-victorin/lze-srovnavat-zrudnost-komunizmu-s-nacizmem-3-5.html

No kako u komunističkim režimima nisu postojale antikomunističke vojske, samo u prvoj fazi pod Lenjinom ti caristički bjelogardejci i nešto malo antikomunističkog otpora u Kini pod Čang Kaj Šekom do poraza i odlaska Kuomintanga na Tajvan, radi se onda isključivo o civilnim žrtvama komunizma koji su završili po komunističkim gulazima a ne o vojnim protivnicima komunizma koji su se protiv njih borili s oružjem u ruci kao ti vojno organizovani antifašisti pa tako onda sličnim načinom poginuli u oružanoj borbi protiv komunizma.

Подели на овим сајтовима

No kako u komunističkim režimima nisu postojale antikomunističke vojske, samo u prvoj fazi pod Lenjinom ti caristički bjelogardejci i nešto malo antikomunističkog otpora u Kini pod Čang Kaj Šekom do poraza i odlaska Kuomintanga na Tajvan, radi se onda isključivo o civilnim žrtvama komunizma koji su završili po komunističkim gulazima a ne o vojnim protivnicima komunizma koji su se protiv njih borili s oružjem u ruci kao ti vojno organizovani antifašisti pa tako onda sličnim načinom poginuli u oružanoj borbi protiv komunizma.

А шта је ЈвУО!? Како "дефинишеш" те људе који су дали заклетву... И многи од њих након Априлског рата беху побеђени... Неки се придружише новоформираним војскама новоформираних држава... Неки одоше у илегалу и да им се име не спомиње... Неки пак остадоше верни заклетви својој, а неки се придружише западним Савезницима... Тако да ти не стоји импресија са почетка реченице... Пријемчиво на читаву Југославију да напоменем... Да не би сада било "врдања"...:)))

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

А шта је ЈвУО!? Како "дефинишеш" те људе који су дали заклетву... И многи од њих након Априлског рата беху побеђени... Неки се придружише новоформираним војскама новоформираних држава... Неки одоше у илегалу и да им се име не спомиње... Неки пак остадоше верни заклетви својој, а неки се придружише западним Савезницима... Тако да ти не стоји импресија са почетка реченице... Пријемчиво на читаву Југославију да напоменем... Да не би сада било "врдања"... :)))

Ovdje je riječ o civilnim, nevojnim žrtvama oponenata komunizma pod etablovanim poslijeratnim  post 2ww komunističkim režimima, misli se pod tim najviše na Staljinov i Mao Ce Tungov te Pol Potov poslije rata a ne o gradjanskom ratu koji je vodjen s učešćem svih tri strana fašističkom, kolaborantskom i antifašističkom.

Подели на овим сајтовима

Ovdje je riječ o civilnim, nevojnim žrtvama oponenata komunizma pod etablovanim poslijeratnim  post 2ww komunističkim režimima, misli se pod tim najviše na Staljinov i Mao Ce Tungov te Pol Potov poslije rata a ne o gradjanskom ratu koji je vodjen s učešćem svih tri strana fašističkom, kolaborantskom i antifašističkom.

У реду. Да кажем да си и у праву!

Човече! Овде је неко убијан зато што је био "раса"... Као ти и ја Словеном, Циганином, Јеврејином... Кад већ "узимаш аршин", у системима које помињеш и што не оспоравам, поменути да су изјавили да су комунари, у најкраћем-били би поштеђени... Просто сам направио поређење, али мислим да је то суштина!

Лично никада нисам ни помислио да оспорим икакве бројеве жртава, што је врло лепо мој Мачванин Мирослав у свом одговору о неукусности пребрајања жртава поменуо... Али ако већ инсистираш, овде, говоримо да је неки непојамник-нека лудачина зацртала себи "у део" да уништи расу једну... Две... И три... АЛО!  (Словене-Цигане-Јевреје)

А у том комунарству је могло све, што наравно, понављам, не аболира комунарство од величине и димензије злочина!

Јел` треба даље да се "правдам"?

Подели на овим сајтовима

У реду. Да кажем да си и у праву!

Човече! Овде је неко убијан зато што је био "раса"... Као ти и ја Словеном, Циганином, Јеврејином... Кад већ "узимаш аршин", у системима које помињеш и што не оспоравам, поменути да су изјавили да су комунари, у најкраћем-били би поштеђени... Просто сам направио поређење, али мислим да је то суштина!

Лично никада нисам ни помислио да оспорим икакве бројеве жртава, што је врло лепо мој Мачванин Мирослав у свом одговору о неукусности пребрајања жртава поменуо... Али ако већ инсистираш, овде, говоримо да је неки непојамник-нека лудачина зацртала себи "у део" да уништи расу једну... Две... И три... АЛО!  (Словене-Цигане-Јевреје)

А у том комунарству је могло све, што наравно, понављам, не аболира комунарство од величине и димензије злочина!

Јел` треба даље да се "правдам"?

Apsolutno je to isto klasa ili rasa ili vjera ili ideologija, žrtva je svaka ista. Ne može se tvrdit da su ljudi koji su ubijeni zato što su bila odredjena rasa manje ili više vrijedni od tih koji su ubijani zato što su se smatrali neradničkom klasom. U krajnjem ishodu medju tim ne postoji nikakva razlika, osim statistička koja kako sam rekao je najmanje 10 puta veća brojem žrtava komunizma nego nacizma. Ni te aršine ne možemo uporedjivat i reći, sad je ovaj bio više ili manje neljudski od nekakvog drugog. Na kraju krajeva kako sam rekao po klasnom aršinu je stradalo 85-100 miliona ljudi, neuporedivo više nego po tom rasnom, takve su to činjenice. Iako nam taj rasni na prvi pogled izgleda gori ustvari daleko se gorim pokazao taj klasni u konačnom suma sumarum sabrano i izbrojano, i u Kini su stradala i djeca i u sovjetskim gulazima ili pod Pol Potovim režimom, svuda isto kao i u ustaškim logorima. A takodjer i posred Evrope pedestih godina 20. vijeka u Češkoj je ubijeno onajmanje 200 djece, tvrdi se da ih je bilo nekoliko stotina, 1968. godine ta arhiva izgorila u insceniranom požaru, komunisti se bojali prevrata i zameli tragove.  Identifikovano ih je 43, postoji mnogo kostiju djece za koje se još ne zna kome pripadaju tačno a nalaze se tu gdje su pokapana djeca zatvorenih antikomunistki. To je taj gore post s tom djecom, žrtvama komunizma.

Подели на овим сајтовима

Apsolutno je to isto klasa ili rasa ili vjera ili ideologija, žrtva je svaka ista. Ne može se tvrdit da su ljudi koji su ubijeni zato što su bila odredjena rasa manje ili više vrijedni od tih koji su ubijani zato što su se smatrali neradničkom klasom. U krajnjem ishodu medju tim ne postoji nikakva razlika, osim statistička koja kako sam rekao je najmanje 10 puta veća brojem žrtava komunizma nego nacizma. Ni te aršinew ne možemo uporedjivat i reći, sad je ovaj bio više uiliá manje neljudski od nekakvog drugog.

И ту си у праву...

С` тим, опет да напоменем, у том систему који помињеш-комунарству, могло је да се деси и штедро се дешавало на концу, да ако "пројавиш" да си за ту идеологију, обзиром да је инсистирала на универзалности-није било битно бити "Грком или Јеврејином".. Та врх комунарског Совјетског Савеза су чинили управо Јевреји... Са друге стране, по ваљда пети пут подвлачим, онај лудак је убијао људе баш зато што су Јевреји, Словени, Цигани-без пардона... И да "натукнем"-не знам како код вас у твојим Моравицама, Чешкама и осталим странама, али свака, ма и за моменат и најмања аболиција и оправдање нацистичких злочина-рађа много веће зло, које при томе "нема осећај" да потиче из нације која је и те како страдала у том режиму.. Зове се неонацизам...

Подели на овим сајтовима

Apsolutno je to isto klasa ili rasa ili vjera ili ideologija, žrtva je svaka ista. Ne može se tvrdit da su ljudi koji su ubijeni zato što su bila odredjena rasa manje ili više vrijedni od tih koji su ubijani zato što su se smatrali neradničkom klasom. U krajnjem ishodu medju tim ne postoji nikakva razlika, osim statistička koja kako sam rekao je najmanje 10 puta veća brojem žrtava komunizma nego nacizma. Ni te aršine ne možemo uporedjivat i reći, sad je ovaj bio više ili manje neljudski od nekakvog drugog. Na kraju krajeva kako sam rekao po klasnom aršinu je stradalo 85-100 miliona ljudi, neuporedivo više nego po tom rasnom, takve su to činjenice. Iako nam taj rasni na prvi pogled izgleda gori ustvari daleko se gorim pokazao taj klasni u konačnom suma sumarum, i u Kini su stradala i djeca i u sovjetskim gulazima ili pod Pol Potovim režimom, svuda isto kao i u ustaškim logorima. a takodjer i posred Evropu pedestih godina 20. vijeka u Češkoj je ubijeno onajmanjew 200 djece, identifikovano ih je 43. To je taj gore post s tom djecom, žrtvama komunizma.

Ја заиста не знам шта није у реду са тобом.

Почео си да набрајаш жртве, као да су кромпири. Цифру од 100 милијона жртава си измислио а поготово ако си веровао да тамо неко ко је измислио ту цифру није убрајао и комунисте који су побијени у сукобу са фашистима, односно што се вијетнама тиче у сукобу са америком..

Фашизам је био битку 3 или 4 године а цифру од 6 милијона си ти сам сервирао, но комунизам са друге стране је владао 100 година, ако ти није тешко да извучеш неку статистику на брзину. И доста је пребројавања,  јер се ту види одлично хрватско усташтво.

Подели на овим сајтовима

Ја заиста не знам шта није у реду са тобом.

Почео си да набрајаш жртве, као да су кромпири. Цифру од 100 милијона жртава си измислио а поготово ако си веровао да тамо неко ко је измислио ту цифру није убрајао и комунисте који су побијени у сукобу са фашистима, односно што се вијетнама тиче у сукобу са америком..

Фашизам је био битку 3 или 4 године а цифру од 6 милијона си ти сам сервирао, но комунизам са друге стране је владао 100 година, ако ти није тешко да извучеш неку статистику на брзину. И доста је пребројавања,  јер се ту види одлично хрватско усташтво.

Tvoje provokacije me ne zanimaju, ako imaš šta da napišeš mimo provokacija to ću pročitati, ostalo ignorišem.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...