Jump to content

Чудни су путеви Господњи: Како је Господ додирнуо њихово срце - приче из живота

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest Оливера

znači naše gore lis'

huuh...

taman sam pomisliJo da sam up'o u čačanski klan

confused

Разлистала се  овде  наша  гора, и ја сам ти чачанска  њоња... vrtiloptu catfight

0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif 0110_hahaha

Чаробнице Чачанска!

Подели на овим сајтовима

Имам и ја тетку у Чачку :-)))

0110_hahaha

Милице, па то је дивно,просто не верујем. 0110_hahaha

Ма видим ја мени Мица некако позната... kov

Кад  оно  чачанско  теткино... smej.gif

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости
Guest свештеник Иван

Trogodišnji Paul bio je tri sata i 18 minuta klinički mrtav, nakon čega je ponovo došao svesti, piše nemački tabliod „Bild”, navodeći da je dečak svojim roditeljima rekao da je, zapravo, bio kod prababe na nebu.

Постављена слика

„Bio sam kod bake Emi na nebu. Ona mi je rekla da treba odmah da se vratim”, rekao je roditeljima mali Paul, nakon što je posle pada u jezero, puna tri sata i 18 minuta bio klinički mrtav, navodi „Bild”.

„Ovako nešto još nisam doživeo”, rekao je šef klinike „Helios” u Berlinu profesor Lotar Švajgerer, navodeći da deca, kada minutima budu pod vodom, najčešće ne uspevaju da prežive.

Četiri lekara klinike „Helios” su se borila za Paulov život i skoro su ih sve nade bile napustile, kada je posle tri sata i 18 minuta dečakovo srce ponovo počelo da kuca.

Mali Paul se u Brandenburgu igrao u bašti svog dede i babe, gde je upao u jezero. Mrtvo telo dečaka u vodi pronašao je njegov deda, a onda je stigao spasilački helikopter, i nakon teške borbe lekara dečakovo srce je ponovo zakucalo. (Tanjug)

Подели на овим сајтовима

Veliki je Bog Izrailjev!... t4431

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Слава Богу  t4431

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...