Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Него шта би са ајкулом? Ма кога је брига за ајкулу? нека је жива и здрава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Cek, cek... nisam milsio na kreacionizam. Za to znam da nema puno pravoslalvnih poklonika... mislio sam da smo pricali u sujeverju. Za sujeverje kazem da je mega prisutno kod pravosalvaca... Сујеверје је мега присутно у целом свету кроза сва времена. И искрен да ти будем не знам ни једног атеисту који није сујеверан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Tesko... ja sam to vec radio pa vidi gde me dovelo ??? Шта си радио побогу црни облачићу?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Хеботе ови атеисти ладно имају своју религију. До сад нисам конто да је теорија еволуције оног попа Дарвина ( који узгред буди речено у целом свом делу нигде не помиње реч еволуција) један од догмата религије савременог атеизма. Тек сад видим у њиховом религиозном фанатизму како бране ову ипак само теорију. Страва! На жалост православци нису противници теорије еволуције него сујеверја. А поједини атеисти показују изузетно сујеверје и необразованост. Нас су увек видели тамо где нас нема, контајући да смо ми оно што је супротно њима. Тако су нас муслимани видели као крсташе а ми то нисмо. Католици нас виде као неке оријенталце који случајно носе крст, а ми ни то нисмо. Атеисти нас виде као креационисте а ми ни то нисмо. Амери нас виде као Русе( сад мало сужавам на Србе причу) а ми ни то нисмо. итд. Да, знамо ми веома добро шта смо. Ми смо исто што и први Хришћани. А времена се мењају. Идеологије долазе и пролазе. И сви нас дефинишу у складу са својом идеологијом. Ono kad admin gurne temu u potpuni off-topic bez ikakvog razloga i bez smisla... Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 И то чак један професор из америке ( биолог) православац и србенда који је бранио теорију еволуције и спуцавао Мирољуба сваким постом. Nisam znao da se Milos deklarise kao pravoslavac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Ono kad admin gurne temu u potpuni off-topic bez ikakvog razloga i bez smisla... Па ја то увек радим. Мени је посо да тролујем и да кажњавам тролове по форуму. Плутон, Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Kako god da se deklarise, razbio je Mirobulja. A njega je pa mnogo tesko razbiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 To i ja kazem... narocito je pametna za onaj deo "ako ne verujes u bogai ne ides u crkvu i ne molis se- to je sve ok i nije nista strasno" cemu bi postio ako ne bi dozvolio bozije prisustvo u sebi, onda napisi dijeta a ne post, ovako sam svojom logikom dolazis u paradigmu, ja sam tebi reko da si ti malo ogranicen u nekim stvarima, malo te logika zanese pa zabacujes.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 cemu bi postio ako ne bi dozvolio bozije prisustvo u sebi, onda napisi dijeta a ne post, ovako sam svojom logikom dolazis u paradigmu, ja sam tebi reko da si ti malo ogranicen u nekim stvarima, malo te logika zanese pa zabacujes.... Pa miram da se prilagodim okruzenju. Nr mozes sa seljakom iz sumadije da komuniciras na latinskom. Tako ja kad pricam s tobom, moram da to radim krajnje ograniceno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 cemu bi postio ako ne bi dozvolio bozije prisustvo u sebi, onda napisi dijeta a ne post To reci svojim pravoslavcima sto poste jedan fan na krsnu slavu i jedan dan na v.petak a crkvu im ici nisu videle... Icitaj malo pazljivije samo banes i izglupiras se da ti se ljudi smeju. Ja ne postim nikad, to ti pustas neke fimove... I posle ja ogranicen :-D e nesreco moja... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Pa miram da se prilagodim okruzenju. Nr mozes sa seljakom iz sumadije da komuniciras na latinskom. Tako ja kad pricam s tobom, moram da to radim krajnje ograniceno... ja ti kazem da radis sam protiv sebe, a ti evo umislio nesto skroz drugo.... da pokusam da ti naslikam, posto si stvarno ogranicen, sam sebi skaces u stomak, mati ti kaze da ce te skupo kostati sto ne postis na svoju slavu i zena je skroz u pravu u tome ti je mnogo toga rekla a onda se ti pitas skroz suvislo pitanje nije bitno vjerovati u boga i ici na liturgiju bitnije je postiti za slavu, ja ne znam kako si ti povukao ovaj zakljucak ali da imam uticaja dao bi ti nobelovu medalju, kad je more nositi obama trebao bi i ti.... post je dublji odnos sa bogom, koja budala bi mogla postiti ako ne vijeruje u boga, puki odlazak u crkvu ili na liturgiju ne znaci nista samo po sebi, nije pravoslavlje upisivanje staza na podu crkve vec nesto drugo, a taj staz je samo posljedica ne primarna stvar... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 ja ti kazem da radis sam protiv sebe, a ti evo umislio nesto skroz drugo.... da pokusam da ti naslikam, posto si stvarno ogranicen, sam sebi skaces u stomak, mati ti kaze da ce te skupo kostati sto ne postis na svoju slavu i zena je skroz u pravu u tome ti je mnogo toga rekla a onda se ti pitas skroz suvislo pitanje nije bitno vjerovati u boga i ici na liturgiju bitnije je postiti za slavu, ja ne znam kako si ti povukao ovaj zakljucak ali da imam uticaja dao bi ti nobelovu medalju, kad je more nositi obama trebao bi i ti.... post je dublji odnos sa bogom, koja budala bi mogla postiti ako ne vijeruje u boga, puki odlazak u crkvu ili na liturgiju ne znaci nista samo po sebi, nije pravoslavlje upisivanje staza na podu crkve vec nesto drugo, a taj staz je samo posljedica ne primarna stvar... O boze... Sto lepo ne procitas taj post o kome govoris jer ovo o cemu ti pises niko nikada nije ni rekao ni napisao a narocito ja... po obicaju macujes se sa vetrenjacama koje si sam istripovao. Ja i da ocu ne mogu da ti pravim drustvo jer je to monosport, ucestvuje samo jedan igrac... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Još jednu ajkulu su našli mrtvu, more je izbacilo na obalu, izgleda dosta čudno, ima ogromna usta, ta je žderala kitove valjda ili šta? Naučnici hoće izvršit obdukciju, secirat je hoće da vide koga je sve požderat stigla. http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/more-vyplavilo-obludneho-zraloka-vedci-budou-pitvat/r~0bab4040a86211e486b9002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-7 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука