Jump to content

МОЛИМ ВАС ДА МИ ПОМОГНЕТЕ.... ХИТНО !!!

Препоручена порука

Ne vjerujem u te stvari.Ali vjerujem u energetski vampirizam.Poslije razgovora sa doticnim sam kao ispijen sundjer,nemam zrno snage u sebi i spava mi se i place i imam potrebu da citam "Oce nas" jedno 20 puta,ako mi doticna dodje u goste obavezno okadim kucu tamjanom...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 65
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Тумачење ти је директно погрешно.  Исус је позвао 12 његових ученика и дао им ауторитет да исцељују од све врсте болести и поремећаја. Тако да помоћ не треба онај који је евентуално тaко нешто нашао и не верује у такве тешке будалаштине, ако није тежио да нађе, него онај за ког се мисли да се таквим стварима бавио. Помоћ здравом човеку није потребна. Хоћеш рећи да сад ми који смо видели ове слике требамо истеривача ђавола? Нема логике. :)

Исус је позвао апостоле и дао им ауторитет као и свим епископима јер су епископи  директни наследници апостола. Помоћ Божија је потребна свима без обзира да ли су они нашли нешто или не, сложићете се са тим? А како то да помоћ здравом човеку није потребна и зар постоји човек који је духовно здрав, зар нисмо сви у греху рођени?! Називате црну магију будалаштинама па св. Јован Златоусти је није тако називао а ко смо ми да уопште и сумњамо у исправност његових речиСв. Јован Златоуст говорећи на ту тему каже да од човека зависи колико ће ђаво бити ефикасан: "Ако ми хоћемо он је велики (тј. моћан), ако ми хоћемо он је мали (тј. немоћан)".Тешке будалаштине или не чињеница је да свако злодело долази директно од Сатане.  Ја позивам брата који је ово написао најпре на молитву покајање и причешће  јер шта је потребније од тога? Ја никаквог истеривача ђавола нисам споменуо јер ко може да га истера из нас ако не ми сами. Простите ако сам негде погрешио. 

Подели на овим сајтовима

Простите ако сам негде погрешио.

Niste pogresili,ni u cemu.

Dobrodosli.

P.s. Oprostite forumasi .

Ima raznih ljudi na ovome svetu i nisu svi dobri .... Zao mi je sto sam se salila na ovoj temi i olako shvatila neciju brigu .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Vradžbina, zapali je! poškropi kuću i dvorište svetom vodom, okadi kuću i dvorište svetom vodom! Idi kod svog sveštenika i reci njemu za to sve, ako ne možeš njemu, odi u neki od manastira. Moli se Presvetoj Bogorodici, čitaj akatist i molitve pred njenom ikonom, ona može da te zaštiti, ona ti može pomoći da ti više to ne rade. Čitaj molitvu Svetom Kiprijanu i Svetoj Anastasiji. Svakako se obrati sveštenom licu ili nekom duhovniku u manastir.

Подели на овим сајтовима

Мош` мислити-зачарала му нека жена сина...

http://youtu.be/FG0SKw9m6T0

А распарани шавови ионако могу бити и последица лошег шивења...

Или доброг провода... :)

Подели на овим сајтовима

Vradžbina, zapali je! poškropi kuću i dvorište svetom vodom, okadi kuću i dvorište svetom vodom! Idi kod svog sveštenika i reci njemu za to sve, ako ne možeš njemu, odi u neki od manastira. Moli se Presvetoj Bogorodici, čitaj akatist i molitve pred njenom ikonom, ona može da te zaštiti, ona ti može pomoći da ti više to ne rade. Čitaj molitvu Svetom Kiprijanu i Svetoj Anastasiji. Svakako se obrati sveštenom licu ili nekom duhovniku u manastir.

Da nije ovo malo histericno,paranoicno....   ?

Carstvo Bozje je u nama ...

Logicno je da se molis  za neprijatelje ...da ih Bog urazumi.  itd. ali ovo sve je kao neki crtani filim za malu decu. Ciribu,ciri ba....pehar koji se pusi...i grom koji seva u kljucnom trenutku kad akter ispija prve kapi...

Подели на овим сајтовима

kad bi to bar bilo ćiri bu ćiri ba

Pa ja tako dozivljavam te babe,ali to nisu uvek i samo babe...u svakom slucaju ne znaju sta rade.Neko im je rekao nesto,neka baba ih naucila necemu ,deda preneo na unuka ili unuku ... ali ja verujem da one ili oni zaista ne znaju sta rade. Ili bar vecina.Neznalice,zrtve. Svi su zrtve.

Mozda preterujem.Ali u mojoj okolini u crkvu idu samo oni koji veruju u magiju ili je praktikuju u nekom obliku , a to su uglavnom niki cudaci...

Подели на овим сајтовима

Исус је позвао апостоле и дао им ауторитет као и свим епископима јер су епископи  директни наследници апостола. Помоћ Божија је потребна свима без обзира да ли су они нашли нешто или не, сложићете се са тим? А како то да помоћ здравом човеку није потребна и зар постоји човек који је духовно здрав, зар нисмо сви у греху рођени?! Називате црну магију будалаштинама па св. Јован Златоусти је није тако називао а ко смо ми да уопште и сумњамо у исправност његових речиСв. Јован Златоуст говорећи на ту тему каже да од човека зависи колико ће ђаво бити ефикасан: "Ако ми хоћемо он је велики (тј. моћан), ако ми хоћемо он је мали (тј. немоћан)".Тешке будалаштине или не чињеница је да свако злодело долази директно од Сатане.  Ја позивам брата који је ово написао најпре на молитву покајање и причешће  јер шта је потребније од тога? Ја никаквог истеривача ђавола нисам споменуо јер ко може да га истера из нас ако не ми сами. Простите ако сам негде погрешио. 

Као што је Господ рекао, пост и молитва! Наравно да постоје духовно здрави људи, то са овим пронађеним "смећем" се не дешава што смо „рођени“ у греху, добре помисли доносе духовно здравље!!! Другачије речено, то видимо на путу којим су корачали људи пре него их је Црква прогласила светима. Ја нешто могу називати будалаштинама да не сумњам у исправност речи светитеља. Тако да и даље називам то  за„тешке будалаштине“ или ако хоћеш „рђаве мисли“. И објасни молим те какве везе  има Божја помоћ "свима" са наласком овог смећа на сликама? Не би смеће сам могао однети на депонију?! Мислим да су ти вијуге погрешно спојене. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Бојим се да ниси разумео о чему причам, па да поновим. Ти Срђан + кажеш, сви у греху смо рођени, и сада је Божија помоћ потребна свима без обзира да ли смо ми пронашли ово смеће на сликама или не. Ја се са тим не могу сложити. Помоћ здравом човеку није потребна, постоје духовно здрави људи, јер су њихове помисли здраве. Ако постоје људи који се баве овим што називате „црна магија“, онда је њима потребна помоћ, такве треба позвати на молитву и покајање, ако не хоће, Црква за такве предвиђа епитемије. Овде неки тврде да је потребна Божија помоћ или помоћ свештеника оном што је пронашао ово смеће, а ја налазим да му је помоћ свештеника потребна само у случају да то смеће не може сам однети на депонију!

Или форуму требају сметлари да смеће од теме покупе и однесу на депонију? :bleh: :D

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Разумем да лекар анализира текући отпадни продукт физиолошких процеса метаболизма код људи (фекалије), али да је ово здравом разуму значајно у вери и Цркви, да свештеник анализира овe брбоњаке... 12:smeha:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Znate kako smejali se ne smejali ovoga ima... Od moje majke kuma imala je problema sa zdravljem dece i tako mic po mic pocela je da oda od raznoraznih vidovnjaka,hodza,ovih onih,svaki je nesto znao,a na kraju pitanje je da li je bilo ko sta znao. U selu majcina rodjena sestra iako hriscanski zive poste,pobozni su i slicno takodje malo malo pa su nalazili raznorazne gluposti tipa te neke zamutuljke,te glavu ptice na siljku od kapije,te krv na svakom stepeniku sprata...i stvarno su imali odredjene pre svega psihicke probleme pojedinci,te su i oni poceli da odlaze gde god se cuje da ima neka susa koja nesto satro vidi trcali su da im skine magije i slicno.

Nije to bas za smeh i razonodu,jako je rasprostranjeno i ne znam..

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Разумем да лекар анализира текући отпадни продукт физиолошких процеса метаболизма код људи (фекалије), али да је ово здравом разуму значајно у вери и Цркви, да свештеник анализира овe брбоњаке... 12:smeha:

Сестро у Христу  Исусу,

Не разумем Вас  али искрено то покушавам. Можда  сам и ја био мало нејасан, па да појасним сваку своју реч. Можда сам био прегруб када сам рекао да не постоје духовно здрави људи нисам мислио у буквалном смислу те речи.Зар се нешто у универзуму догађа  без Промисли Бога Оца и како сад мислите да нам није потребна његова помоћ  да удахнемо ваздух  зар се и то не дешава уз његову Благодат? Св. Јован Дамаскин каже „Промисао је Божја воља, која све садржи и свиме разумно управља.“. А ако ћемо искрено ни смеће не би могли да однесемо на депонију да Бог тако не жели. Слажем се да је маговима потребна помоћ и благодат Божија али зар Ви стварно мислите да нама није, зар стварно мислите да су магови ''грешнији'' од нас зар свако од нас не носи крст свој?! Црква предвиђа епитимију за оног који је увидео своје грехе и који жели да се на неки начин искупи пред Богом, али из контекста Ваше реченице мислим да сте мислили на анатему. Такође мислим да нико није напоменуо да свештеник треба да анализира и да проучава састав овога, ја сам само предложио да се обрати свештенику који ће му помоћи и који ће му рећи шта да ради.Надам се да сам Вам мало појаснио шта сам хтео рећи. Свако добро од Господа.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...