Маузер12 Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Нашао сам дрво умотано у фолију, око дрвета је увијен конац(личи на онај за вунене чарапе),кад сам одмотао конопац нашао сам нешто умотано у селотеп, а у селотепу конац и у концу неке травчице као да су труле,и неки папир са бројевима који су избледели!МОЛИМ СВЕ КОЈИ ЗНАЈУ НЕШТО О ОВОМ ДА МИ ОБЈАСНЕ ! ХВАЛАЈОШ СЛИКА : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Мој буразер је налази то исто у дворишту 2-3 пута, мислили су да комшиница то баца са неким клетвама и тако то. Немој да се бринеш, ништа страшно ако не верујеш у то. Прекрстиш се, Боже помози и продужиш даље. Goku, Олимп, Kaludjerovic Sreten and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 А можда је некоме испала буксна. RYLAH, Олимп, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 @ Mauzer Pošto si nov na forumu reci nam nešto o sebi da bi dobio adekvatan savet ili mišljenje JESSY and Goku је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маузер12 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 А можда је некоме испала буксна. Хаха,не верујем да је то него ме интересује дал неко зна нешто више о овоме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Не знам шта је значење тога, осим што је гомила некорисног материјала па капирам да не треба да се држи у кући. Ако сумњаш у неку врачку, бајалицу или слично, потражи савет од свештеника. treko, Goku, Vesna Milovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маузер12 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 @ Mauzer Pošto si nov na forumu reci nam nešto o sebi da bi dobio adekvatan savet ili mišljenje Да напишем овде или .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маузер12 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Добро дошао. Једноставно је необјашњиво, а највише непрепознатљиво, пошто се ништа не види. Додао сам још слика Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Да напишем овде или .... У каквом си сродству са нашим чланом Кордуном ? Мислим због аватара kordun профил Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маузер12 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 У каквом си сродству са нашим чланом Кордуном ? Мислим због аватара Не знам га ,посећиво сам форум овако,ал нисам био регистрован, ја реко сигурно ће ми неко помоћи око овог и решио да се региструјем.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маузер12 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Ја реко' де гори, пише хитно, кад оно.... Шалим се наравно, добродош'о... Хвала,мало ме уплашило,па сам реагово бурно ... :.mislise. интересује ме дал је још неко имао са овим проблема и дал зна о чему се ради... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Хаха,не верујем да је то него ме интересује дал неко зна нешто више о овоме... Кажем ти, буразер је налази слично, али није било травчица него кокошје перје/паперје исто тако замотано у неко папирче, конац итд. Мислили су да је то комшиница урадила, пошто је она овако фију-фију. Савет - нема потребе да се бринеш, баци то и настави живот с миром. А можеш и с Миром, ако има која. Kaludjerovic Sreten, Срђан Шијакињић, Ljubičasta and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Не знам га ,посећиво сам форум овако,ал нисам био регистрован, ја реко сигурно ће ми неко помоћи око овог и решио да се региструјем.. Добро нам дошао. Јавиће се неко ако је имао слично искуство Маузер12 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 У каквом си сродству са нашим чланом Кордуном ? Мислим због аватара kordun профил У четничком. Маузер12 and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 У четничком. Deja Vu and Маузер12 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука