Jump to content

МОЛИМ ВАС ДА МИ ПОМОГНЕТЕ.... ХИТНО !!!

Препоручена порука

Нашао сам дрво умотано у фолију, око дрвета је увијен конац(личи на онај за вунене чарапе),кад сам одмотао конопац нашао сам нешто умотано у селотеп, а у селотепу конац и у концу неке травчице као да су труле,и неки папир са бројевима који су избледели!
МОЛИМ СВЕ КОЈИ ЗНАЈУ НЕШТО О ОВОМ ДА МИ  ОБЈАСНЕ ! ХВАЛА

ЈОШ СЛИКА :

untitled-1.jpg

dsc00027.jpg

dsc00029.jpg

dsc00026.jpg

dsc00023.jpg

dsc00024.jpg

post-20769-0-49566000-1421063465_thumb.j

Подели на овим сајтовима

• Одговори 65
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мој буразер је налази то исто у дворишту 2-3 пута, мислили су да комшиница то баца са неким клетвама и тако то. 

Немој да се бринеш, ништа страшно ако не верујеш у то. Прекрстиш се, Боже помози и продужиш даље. 

Подели на овим сајтовима

@ Mauzer

Pošto si nov na forumu reci nam nešto o sebi da bi dobio adekvatan savet ili mišljenje

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Не знам шта је значење тога, осим што је гомила некорисног материјала па капирам да не треба да се држи у кући. Ако сумњаш у неку врачку, бајалицу или слично, потражи савет од свештеника.

Подели на овим сајтовима

У каквом си сродству са нашим чланом Кордуном ? :) Мислим због аватара

Не знам га ,посећиво сам форум овако,ал нисам био регистрован, ја реко сигурно ће ми неко помоћи око овог и решио да се региструјем.. :)

Подели на овим сајтовима

Ја реко' де гори, пише хитно, кад оно.... :fik:  Шалим се наравно, добродош'о...

Хвала,мало ме уплашило,па сам реагово бурно ...  :.mislise. 

интересује ме дал је још неко имао са овим проблема и дал зна о чему се ради...

Подели на овим сајтовима

Хаха,не верујем да је то  :) 

него ме интересује дал неко зна нешто више о овоме...

Кажем ти, буразер је налази слично, али није било травчица него кокошје перје/паперје исто тако замотано у неко папирче, конац итд. Мислили су да је то комшиница урадила, пошто је она овако фију-фију. 

Савет - нема потребе да се бринеш, баци то и настави живот с миром. А можеш и с Миром, ако има која. 

Подели на овим сајтовима

Не знам га ,посећиво сам форум овако,ал нисам био регистрован, ја реко сигурно ће ми неко помоћи око овог и решио да се региструјем.. :)

Добро нам дошао. Јавиће се неко ако је имао слично искуство

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...