Иван Ивковић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Овај видео заиста вреди погледати, што је већ и учинило преко 7 милиона људи. Аутори занимљивог видеа који је објављен на независном италијанском журналу Fanpage.it направили су занимљив експеримент. У њему је учествовало неколико дечака узраста од 7 до 11 година и једна девојчица, њихова вршњакиња или тек мало старија од њих. Аутори снимка, након што су замолили дечаке да кажу њихова имена тражили су да учине неколико ствари везаних за девојчицу. Прво да кажу шта им се на њој свиђа, затим да је помилују, а онда и да праве смешне гримасе и покушају је насмијати. Али онда је уследио шокантан захтев. “Ошамари је! Јако!” – Шта се догађа кад ставите дечака испред девојчице и тражите од њега да је удари. Како деца реагују на питање насиља у породици? – желели су знати аутори видеа. Дечаци су оклевали и ниједан није ошамарио девојчицу. Дали су различите разлога зашто то неће да ураде, а можда је најсимпатичнији одговор једног дечака дошао на крају: “Зато што сам ја мушкарац!” Извор:Doznajemo.com Ова порука се налази на насловној страници Поука. Погледајте! Manolis, звончица, Милан Ракић and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 2:51 - Devojku ne treba udariti cak ni cvetom....<3 Лидија Миленковић, Човек Жоја and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Већ је преко 18 милиона људи видело тај видео . Фантастично ! Ово је право освежење после налета ових низ лоших вести. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Nežno,dirljivo. Mali džentlmeni Najbolji mi je odgovor najmlađeg mališana, koji kaže da ne želi da je povredi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Ima nade, izgleda da rastu neke bolje generacije. Џуманџи, Ненад Р. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Muskarac sam.... звончица је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Rasplakaše me ovi dečaci. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 On 11. 1. 2015. at 10:10, Dexi рече Ima nade, izgleda da rastu neke bolje generacije. Наравно да има наде , не треба генерално оцењивати децу и млада само на основу оних који су најгори. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 15, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2015 Интересантно би било спровести такав експеримент у Србији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 16, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2015 Mooreeee, nek snime oni ovo negde u Srbiji, da vidi svet sta je pravi muskarac a ne ove mlakonje po Jevropama... Zeno, daj rakiju i donesi lavor da mi oribas noge! Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Nek imaju to strpljenje u posle puberteta i bice kul likovi. Bas lepo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Dobro, bez razloga ne treba bit i mlatit nikoga. Al žena se bit može ako ima za to dobar razlog, no, nekakav se uvijek nadje. Mlaćenje žena je krasno, zdravo i korisno - naredio je to Allah u Koranu Bití žen je krásné Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука