cloudking Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Па рецимо осудили Милошевићеву геноцидну политику и разарање Вуковара ,ево почео је Клаудкинг,сад ће те се ви брзо усагласити... Gresis silno sinak. Ja sam osudio vase duple arsine sto kako vam cefne vi odlucite sta je guranje prsta u oko a sta nije a kad vam se i cefne vi se toga drzite ko da je neki boziji zakon licno a ne da vam se samo cefnulo. Hpasenje mladica osudjujem bez ikakve zadrske (pod uslovom da su uhapseni zbog fotke) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Ако могу ја да одговорим у стилу форумских либерала и атеиста : Зато што вређају повјесну борбу и симбол хрватског страдања ,јер је под том заставом извршен злочиначки-четнички-великосрпски геноцид над недужним хрватским грађанима... Али они (либерали) то сада неће рећи,да не би обесмислили своју борбу за чарлија и слободе изражавања... Само што си то измислио. Тако нешто од форумских либерала никад ниси чуо. То је само доказ онога што сам рекао - ко се противи слободи говора, ради против самог себе. Кад тад ће му се обити о главу, а овде није требало ни 24 сата... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Само што си то измислио. Тако нешто од форумских либерала никад ниси чуо. То је само доказ онога што сам рекао - ко се противи слободи говора, ради против самог себе. Кад тад ће му се обити о главу, а овде није требало ни 24 сата... Novinari provociraju karikaturama i zbog toga su ubijeni.- "Pa dobro, sami su trazili" Srbi provociraju hrvate zastavom i zbog toga budu uhapseni. "Ovo je NAPAD na srbe i srpstvo! Ovo je nedopustiv atak fasistickih hrvatskih policijskih hordi" ovome se mora stati u kraj!!!!!" Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 То је само доказ онога што сам рекао - ко се противи слободи говора, ради против самог себе. Кад тад ће му се обити о главу, а овде није требало ни 24 сата... Неко је овај аргумент употребио на јадне карикатуристе... Но свеједно,дај Боже да стварно грешим .... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Iskreno me boli (fizicki) sto vidim koliko su ljudi operisani od covecnosti... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Мене занима основ привођења и кажњавања. То што се дешава и на другим местима није објашњење. Pa i mene zanima taj osnov a kad vidim da na više mjesta rade iste stvari onda zaključujem da i taj osnov može biti sličan ili čak isti ali i ne mora, no, prije će biti da sličan jeste nego da nije. I ja tu nikog ne branim, samo ukazujem da kad više zemalja praktikuje to isto onda i taj osnov može biti slično ili isto pravno argumentovan. U svakom slučaju ako je opravdan u Rusiji onda je opravdan i u Hrvatskoj, ako nije opravdan u Rusiji onda nije opravdan ni u Hrvatskoj. Ili je na oba mjesta ta stvar pravno ok ili na oba mjesta ta stvar pravno baš košer nije. Ista situacija, zastava strana, ljudi bili privedeni. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 U svakom slučaju ako je opravdan u Rusiji onda je opravdan i u Hrvatskoj, ako nije opravdan u Rusiji onda nije opravdan ni u Hrvatskoj. Наравно, слажем се, ако су приведени само због заставе није оправдано ни у Русији, нити било где... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Наравно, слажем се, ако су приведени само због заставе није оправдано ни у Русији, нити било где... Sa zastavama to nije tako komplikovano prosuditi o čemu bi se moglo raditi. Glavni problem sa zastavama je taj što se nalaze uvijek tamo gdje se po nečijem mišljenu uopšte ne bi trebale nalazit a ne nalaze se nikad tamo gdje bi se opet po nečijem mišljenju takodjer, svakako nalazit trebale. Naročito kad se to odnosi istovremeno na isto mjesto i istu zastavu, jedni je hoće skinut dole, drugi je opet hoće vidjeti gore na vrhu tog istog jarbola. Belfast - neredi radi zastave. Irski katolici koji su u većini u skupštini opštine grada Belfasta donijeli demokratski odluku o skidanju britanske zastave sa zgrade opštine a sjevernoirski Britanci, anglikani na to reagovali neredima, tučom i paljenjem auta itd. Prema novim pravilima britanska zastava na zgradi vijećnice Belfasta može biti izvješena samo 17 dana u godini. http://www.lidovky.cz/v-belfastu-opet-letaji-lahve-a-delobuchy-nasili-vypuklo-kvuli-vlajce-1ik-/zpravy-svet.aspx?c=A130107_134551_ln_zahranici_jv Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука