Grizzly Adams Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Не бих се сложио с тим да се ради о налетима гордости. За онакво смејуљење има само још једно објашњење - да је прошла нека цица у минићу... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Ма јок сетио се да га звао Деки Виловски да му да неки кинту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Moze li neko ko je upucen zaista da nam razjasni zasto njegov nadlezni episkop dopusta ovu nesretnu individuu da seiri o stvarimja o kojima ne zna nista. Zasto se ne reaguje/epitimise/rascini ili sta ti ja vec znam? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 o.Simeonu se sve svodi na neka pravila.Ovako se pali sveća,ovako ljubi ikona,ovaj se ljubi onde ovaj ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Moze li neko ko je upucen zaista da nam razjasni zasto njegov nadlezni episkop dopusta ovu nesretnu individuu da seiri o stvarimja o kojima ne zna nista. Zasto se ne reaguje/epitimise/rascini ili sta ti ja vec znam? Млого добар владика ко лебац. Није Игнатије такав. Он трпи дуго. О.Симеон је слика нашег стања.Здрава породица , много деце, здраве личности, пуно монаха каквих треба да буде. Например, монаси треба да се баве опитом молитве. То су јако танке ствари, или борбе са страстима на личном плану. А оно се такви баве теологијом, устројством службе, догматиком, а учени теолози нису ником потребни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука