Jump to content

Отац Симеон о тзв. "новотаријама"

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Одакле је ова информација?

Мислим, нема везе што је био пентикосталац, ако је уопште био, важно је да је сада православни.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 484
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Одакле је ова информација?

Мислим, нема везе што је био пентикосталац, ако је уопште био, важно је да је сада православни.

Нема везе шта је био, али има везе што је задржао секташки менталитет и начин размишљања. Од тога се тешко лечи, па макар човек и дошао у Православље.

Подели на овим сајтовима

СПЦ је долготрпељива.Али то је оно наше српско. Све може.То нема више нигде у свету. У Русији не би стигли да зину...а камоли до медија.

Подели на овим сајтовима

Информације је од човека клирика наше Цркве, који га лично познаје. Не желим да откривам његов идентитет.

Информација није тачна, на вашу жалост или срећу не знам ...

Подели на овим сајтовима

Информације је од човека клирика наше Цркве, који га лично познаје. Не желим да откривам његов идентитет.

E пази да не поверујем теби анонимусу на реч, а да не верујем човека са којим сам причао очи у очи и који аргументује оно што прича.

Не, ја се не радујем због те информације. Заправо, радујем се што је човек преумио и дошао у праву Цркву.

Подели на овим сајтовима

E пази да не поверујем теби анонимусу на реч, а да не верујем човека са којим сам причао очи у очи и који аргументује оно што прича.

Не, ја се не радујем због те информације. Заправо, радујем се што је човек преумио и дошао у праву Цркву.

Не могу да те убедим у супротно нити желим једино што могу да ти понудим је моја реч ако она нешто и значи на интернету. Занима ме да ли је све то део кампање или шта ? Надам се да сте свесни шта радите и једни и други и наравно што бих рекао пр. Чавошки сваког дана ширите и продубљујете корито и раздвајате две обале и то је оно што свим верницима смете. Мука ми је од ове медијске, интернет и остале пљувачине

Подели на овим сајтовима

Отац Симеон Рукумијски исповеда јавно АНТИТРИНИТАРНУ (из 2. века!) јерес!!! ''БОГ НИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СВЕТЕ ТРОЈИЦЕ!'' (2:30 мин и 2:40мин филма)

Православна духовност на удару екуменизма 3. део

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Верујем да и сам није свестан шта је овде рекао.  :)

Но, није ово више ништа чудо..

"Хаџије" који бране веру од Владика и свештеника уче да је Свети Сава оставио веру у "свето тројство". калуђери који бране веру од Владика и свештеника кажу да Бог није заједница Три Личности, већ јединица- монада...

"Оца, Кога славимо у Три Лица..." шта ово значи да ми је знати.  0120_angryy

Шта је следеће?

Подели на овим сајтовима

Верујем да је то неко проклетство,јер сви ти људи на крају постану као они које највише осуђују!

Расконици и јеретици  ко латини,разбијени ко протестанти ...

Подели на овим сајтовима

Верујем да је то неко проклетство,јер сви ти људи на крају постану као они које највише осуђују!

Расконици и јеретици  ко латини,разбијени ко протестанти...

Ау братац Дејо, ти си баш прозорљиве природе. Ти увек некако знаш како ће се ствари у будућности одвијати и ко ће какав постати. Више наде и симпатија гајиш према "браћи" католицима него према браћи православцима (макар они били и са оштријим језиком). Није ти то добро.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Мислим да није ствар у симпатијама...

о. Симеон је човек који у светој Цркви врши опструкције, а сам не зна којег Бога исповеда. То само покаује ону тврдњу да вероисповедање није онтологија Цркве, већ Литургија. Зато се и бунимо кад напада Епископе и Литургију коју служимо, а која се не уклапа у његово виђење Цркве. Да он то прича својој братији у манастиру могао бихда разумем (мада и то тешко) али када прича то јавно, у салама, на позорници, обмањујући људе- то никада не могу разумети.

Њега нико овде не мрзи, о ово не треба гледати на тај начин (ја га сигурно не мрзим, напротив), већ као велику опомену и њему и људима који га посећују. Ко има уши да чује нека чује.

Подели на овим сајтовима

Њега нико овде не мрзи, о ово не треба гледати на тај начин (ја га сигурно не мрзим, напротив), већ као велику опомену и њему и људима који га посећују. Ко има уши да чује нека чује.

Што се волења/не волења о.Симеона тиче можете говорити у своје име о.Иване (вама верујем). А што се тиче његовог деловања ни ја га не подржавам (овакво какво је сада). Мада овакво његово понашање узрок има у неким другим стварима и дешавањима . Ипак то га, по мени, нимало не оправдава. Као што нема оправдања ни за оне који су овакво његово понашање "произвели".

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Расконици и јеретици  ко латини,разбијени ко протестанти...

Ау братац Дејо, ти си баш прозорљиве природе. Ти увек некако знаш како ће се ствари у будућности одвијати и ко ће какав постати. Више наде и симпатија гајиш према "браћи" католицима него према браћи православцима (макар они били и са оштријим језиком). Није ти то добро.

Brate,ne znam ko je prozorljiv,ja koji sam ovo mišljenje oformio gledajući starkalendarce ili ti koji jasno i bez prepreka materijalnog sveta vidiš koga ja volim ili ne volim!
Подели на овим сајтовима

Верујем да и сам није свестан шта је овде рекао.  dada

Но, није ово више ништа чудо..

"Хаџије" који бране веру од Владика и свештеника уче да је Свети Сава оставио веру у "свето тројство". калуђери који бране веру од Владика и свештеника кажу да Бог није заједница Три Личности, већ јединица- монада...

"Оца, Кога славимо у Три Лица..." шта ово значи да ми је знати.  319.gif

Шта је следеће?

Значи да лупета глупости и да је необразован, али неће да се смири. Шта је следеће? Па ако ћемо по реду, ондаследи Аријанство. А можда утрипује и да је непогрешив, као папа, пошто су његови обожаваоци већ то утриповали. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...