Гости Guest Написано Јануар 9, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Манастир Витовница, мушки манастир из 13. века, споменик културе од великог значаја, са црквом посвећеном Успењу Богородице смештен је на десној обали истоимене реке, источно од Петровца на Млави. Помоћу ове апликације можете прочитати најновије вести из овог манстира, пронаћи информације о његовој историји и изгледу, о преподобном оцу Тадеју, погледати најлепше слике манастира у галерији, и на мапи пронаћи његову тачну локацију. Све информације је могуће поделити и са пријатељима на друштвеним мрежама. линк за преузимање https://play.google.com/store/apps/details?id=filsoftvukit.vitovnica Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 super! bila bi dobra aplikacija sa katologom manastira kratkom istorijom, lokacijom, i slicnim informacijama! da se razumem u programiranje napravio bih to oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 bilo bi ekstra da i mi napravimo aplikaciju Gordana ., RYLAH, ИгорМ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 9, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 @, Postoji tapatalk aplikacija za android i ios, nema potrebe da pravis bilo koju drugu aplikaciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Повремено приступам преко тапталк апликације али није то баш то... некад закуцава, некад ми не одради освежавање, нема неких могућности али покрива потребе углавном. Предност је а и тренд у посебној (андроид као најзаступљенији) апликацији. Да сам само послушао зета пре пар година и бацио се на учење Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 @, Postoji tapatalk aplikacija za android i ios, nema potrebe da pravis bilo koju drugu aplikaciju. Има потребе. Тапаток је компликована и баговита. Kaludjerovic Sreten, Рада.. and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 super! bila bi dobra aplikacija sa katologom manastira kratkom istorijom, lokacijom, i slicnim informacijama! da se razumem u programiranje napravio bih to to postoji, "Svi Srpski manastiri " magicmap je već napravio, ima katalog sa QR kodom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 bilo bi ekstra da i mi napravimo aplikaciju SAE institut 17.jan u Bg ima dan otvorenih vrata, imaš taj dan besplatan kurs kako da praviš android aplikacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 @, Postoji tapatalk aplikacija za android i ios, nema potrebe da pravis bilo koju drugu aplikaciju. potrebe ima, para nema Tapatalk je bezveze, jedinstvena aplikacija bi bila pun pogodak. Mislim da bi SPC trebala da napravi aplikaciju Ohridski Prolog Саша од Москве, ИгорМ, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Mislim da bi SPC trebala da napravi aplikaciju Ohridski Prolog Ovo je lako Samo .pdf prebaciš u .apk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Радо...ајд направиш! И псалтир? Хоћеш? Рада.. је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Радо...ајд направиш! И псалтир? Хоћеш? Ne znam da li još neko osim @w.a.mozart-a koristi android aplikaciju pravoslavni motivacioni posteri ? Može da se napravi da se samo čita kao knjiga ili treba da ima još nekih zahteva tj. opcija ? Odmor mi počinje od sutra popodne tako da imam vremena na pretek Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 9, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 У вези са овом апликацијом: не знам да ли сте приметили ко је developer: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Ovo je lako Samo .pdf prebaciš u .apk A pretrazivanje, skakanje na odredjeni mesec, dan.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 У вези са овом апликацијом: не знам да ли сте приметили ко је developer: pa šta ako je žensko :.mislise. ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука