Драган Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Цитат To si u pravu,ali mi je do centra sela,Sv.Hrama,skole i trgovine 3km,a najblizeg grada 20-tak kilometara,pa ti vidi da li mogu biciklom ili pjeske?A djecu kod doktora...? Срећан ти празник ! Добро, али немој на свакој теми само да кукаш и да се жалиш, немаш ништа од тога. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 nista. imala opel kadet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Цитат Цитат To si u pravu,ali mi je do centra sela,Sv.Hrama,skole i trgovine 3km,a najblizeg grada 20-tak kilometara,pa ti vidi da li mogu biciklom ili pjeske?A djecu kod doktora...? Срећан ти празник ! Добро, али немој на свакој теми само да кукаш и да се жалиш, немаш ништа од тога. srecan PRAZNIK USPENIJA PRESVETE BOGORODICE!!!nije to kukanje,samo iznosim cinjenicno stanje... a,mozda necije srce omeksa i pruzi ruku pomoci...nadam se da nisu sva srca kamena... slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Цитат Цитат Цитат To si u pravu,ali mi je do centra sela,Sv.Hrama,skole i trgovine 3km,a najblizeg grada 20-tak kilometara,pa ti vidi da li mogu biciklom ili pjeske?A djecu kod doktora...? Срећан ти празник ! Добро, али немој на свакој теми само да кукаш и да се жалиш, немаш ништа од тога. dada PRAZNIK USPENIJA PRESVETE BOGORODICE!!!nije to kukanje,samo iznosim cinjenicno stanje... a,mozda necije srce omeksa i pruzi ruku pomoci...nadam se da nisu sva srca kamena... greengrin Знам, нису него сиротмашних и других којима је помоћ потребна има подоста. Има отворена тема о вашој ситуацији већ на овом форуму, а остале теме се баве другим питањима. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anatolij Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Vozim...biciklu.A od automobila,može ford shelby gt 500! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Ja ne vozim,a mm vozi 'stojadina' greengrin bas ovakvog,samo bez zemske dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Кец рулз! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Лавића 206. И то "рио верде" зелене боје. И сваки пут кад негде одем, пожељно је жмуу да пошаљем ммс како би се уверио да сам се добро паркирала 4chsmu1 Ма не брине се он због мене, већ због кола bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Цитат Лавића 206. И то "рио верде" зелене боје. И сваки пут кад негде одем, пожељно је жмуу да пошаљем ммс како би се уверио да сам се добро паркирала Ма не брине се он због мене, већ због кола 0110_hahaha Па није се лако паркирати, ја то као најбоље знам,јер сам положила на фабији, а сада возим старог форда који је као камион у односу на фабијицу и вртљање на полигону...хахахахах... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mihajlo84 Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Autostop AUTOSTOP - DIVLJE JAGODE isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mihajlo84 Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 питање теме је лично, а не исповедање туђег isus-sinai Меда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Можда има неки и да је аутостопер, а ми не знамо, само су Господу знане све тајне... А и политика више није шта је некад била... Да ми не спамујемо, вратимо се на тему... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mihajlo84 Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Auto stop znaci da nemam auto 0110_hahaha A ja pokazujem sta se vozi dok ljudi gladuju... nista uvredljivo isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Цитат Auto stop znaci da nemam auto A ja pokazujem sta se vozi dok ljudi gladuju... nista uvredljivo 0110_hahaha Разумела сам да немаш ауто, и да није данас лако...опрости... само бих желела да мање мислимо о злу, већ да га исправљамо почев од себе... немој помислити ништа увредљиво... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука