Драган Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 W Polo Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша M. Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Dacia Logan 1.4 MPI-ugrađen plin Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.Игумен Никон (Воробьев) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Nemojte da nam se smejete,ali to je sto je,Yugo Tempo,iz 1996.Cak nas je letos za Grcku i nazad doterao,a da nije stucnuo.Svi su se smejali,ali ja koliko videh ,svi koji su na autoputu na slep cekali behu neki besni,a nasa krntija klaj,klaj,ali nas ne izdade,hvala Bogu.A tek kako se u Solunu borio,mora da je neko snimio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 smej.gif да вам траје 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Југо неће дуго! dada 70zfof0qsamomolitva Шалим се, имао сам га ја до скоро и био сам баш задовољан. Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 ју,а где ми порука са четри ноге ?! провозао је неко bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Не поменух имам и Југа, а имам и фићу само не регистрован, али по пољским путевима нису неопходне таблице.. bliss jeeee ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 ју,а где ми порука са четри ноге ?! провозао је неко 319.gif забркало ти се shuntavilo2https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,515.msg221061.html#msg221061 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 trenutno je na popravci pošto sam samo malo....malkice naletela na šleper "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 ју,а где ми порука са четри ноге ?! провозао је неко smej.gif забркало ти се 0110_hahahahttps://www.pouke.org/forum/index.php/topic,515.msg221061.html#msg221061 Е ЈЕСТ ВАЛА 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 trenutno je na popravci pošto sam samo malo....malkice naletela na šleperала си га оправила 0110_hahaha smej.gif 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 trenutno je na popravci pošto sam samo malo....malkice naletela na šleperала си га оправила zru 0442_feel evo, Medo, opravih ga.....kabriolet verzija "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 ОПААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА 0110_hahaha 0102_laugh zru zru 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 mense0198626478946378946 "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука