Срђан Ранђеловић Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Ја, иначе, волим даме. Волим када држе до себе и имају самопоштовање. Волим када бирају друштво, јер по томе са ким се друже, могу да закључим какве су. Волим девојке које не може свако да има и око којих мушкарац баш мора да се потруди. На моју велику жалост, јако дуго нисам срео такву. Што се тиче везе, тј. када сам у вези, тражим искреност, поштење и верност. Што се тиче физичког изгледа, немам ништа одређено. Наравно, мора физички да ме привуче, али не могу да издвојим сада неки као детаљ или шта већ, да мора овако или онако да изгледа. Не волим када женско пије алкохол, јер ја не пијем, не волим када је "слободнија", јер ја нисам, не волим када пуши на улици, јер ја то не радим. Ljubičasta, Данче*, Vesna Milovic and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Hm, zanimljiva tema Mene to sto privuce kod nekog je bas "ono nesto" sto ni sama ne mogu da objasnim...Generalno mi fizicki izgled nije presudan ali ono sto je meni bas bitno je da taj neko izgleda muzevno, i pogled , da u njegovom pogledu mogu da vidim sebe. Ono sto jos primecujem od fizickih osobina su krupnije ruke, ali uredne, podrazumeva se , i dublji musku glas, po mogucnosti bariton Ali ipak broj jedan je taj pogled ispod obrva Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Оно на шта сам "пала" јесу шаке, боја очију и глас. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Hm, zanimljiva tema Mene to sto privuce kod nekog je bas "ono nesto" sto ni sama ne mogu da objasnim...Generalno mi fizicki izgled nije presudan ali ono sto je meni bas bitno je da taj neko izgleda muzevno, i pogled , da u njegovom pogledu mogu da vidim sebe. Ono sto jos primecujem od fizickih osobina su krupnije ruke, ali uredne, podrazumeva se , i dublji musku glas, po mogucnosti bariton Ali ipak broj jedan je taj pogled ispod obrva Ja skontao da neke zene nemaju pojma sta je to "muzevno" skoro mi rece jedna devojka - brada nije muzevna.... reko - dobro e sad ne znam sta je za tebe muzevno, just sayin' oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Ja skontao da neke zene nemaju pojma sta je to "muzevno" skoro mi rece jedna devojka - brada nije muzevna.... reko - dobro e sad ne znam sta je za tebe muzevno, just sayin' 100 ljudi, 100 ćudi. 100 žena, 200 grudi. Млађони, Драшко and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 100 ljudi, 100 ćudi. 100 žena, 200 grudi. Hvala Bogu na tome! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 100 ljudi, 100 ćudi. 100 žena, 200 grudi. Јаоо Хуане, Хуане... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Привлачно ми је било кад ми каже "блесо" Драшко, lab_man and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Um. pahulja је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Привлачно ми је било кад ми каже "блесо" eee да, подсети ме... када би ми девојка коју сам баш овако волео рекла "Мој Никола" ја не бих знао за себе од среће. То "Мој" Никола ми је било нешто најинтимније и најлепше што ми је неко могао рећи pahulja, Ронин, lab_man and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 У почетку једни другима тепају: ”пиле моје, јагње моје...” Касније те животиње порасту. Данче*, Срђан Ранђеловић, Maslacak_ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 То је било то кад каже оно "блесо мој"! Ниџо разумемо се :good2: Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Ja skontao da neke zene nemaju pojma sta je to "muzevno" skoro mi rece jedna devojka - brada nije muzevna.... reko - dobro e sad ne znam sta je za tebe muzevno, just sayin' Hahaha, cuj to nemaju pojma sHa_sarcasticlol Sto se tice muzevnog fizickog izgleda to je sve individualno i stvar ukusa. Nekom brada nije muzevna a nekom jeste. Za mene licno jeste i to bas, ali mi zato brkovi nisu i bas su mi fuj a nekom su bas muzevni. Mada, sto se muzevnosti tice licno vise obracam paznju na ponasanje, osobine, stav i energiju nego samo na izgled, jer moze neko da izgleda mnogo muzevno a da se tako ne ponasa i onda mi to nista ne znaci. Meni je muzevna odlucnost, sigurnost, odgovornost, stabilnost, hrabrost...Muzevan moze biti hod, visina, snaga, dok mi isfeminizirani momci uopste nisu muzevni. A najmuzevnije mi je ako je neko zastitnicki nastrojen prema zenama. звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Hahaha, cuj to nemaju pojma sHa_sarcasticlol Sto se tice muzevnog fizickog izgleda to je sve individualno i stvar ukusa. Nekom brada nije muzevna a nekom jeste. Za mene licno jeste i to bas, ali mi zato brkovi nisu i bas su mi fuj a nekom su bas muzevni. Mada, sto se muzevnosti tice licno vise obracam paznju na ponasanje, osobine, stav i energiju nego samo na izgled, jer moze neko da izgleda mnogo muzevno a da se tako ne ponasa i onda mi to nista ne znaci. Meni je muzevna odlucnost, sigurnost, odgovornost, stabilnost, hrabrost...Muzevan moze biti hod, visina, snaga, dok mi isfeminizirani momci uopste nisu muzevni. A najmuzevnije mi je ako je neko zastitnicki nastrojen prema zenama. Viikica, Aquilius Cratus, Milica89 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука