Jump to content

Шта вам је баш привлачно? (код партнера)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја, иначе, волим даме. Волим када држе до себе и имају самопоштовање. Волим када бирају друштво, јер по томе са ким се друже, могу да закључим какве су. Волим девојке које не може свако да има и око којих мушкарац баш мора да се потруди. На моју велику жалост, јако дуго нисам срео такву. Што се тиче везе, тј. када сам у вези, тражим искреност, поштење и верност. Што се тиче физичког изгледа, немам ништа одређено. Наравно, мора физички да ме привуче, али не могу да издвојим сада неки као детаљ или шта већ, да мора овако или онако да изгледа. Не волим када женско пије алкохол, јер ја не пијем, не волим када је "слободнија", јер ја нисам, не волим када пуши на улици, јер ја то не радим.

Подели на овим сајтовима

Hm, zanimljiva tema :))) Mene to sto  privuce kod nekog je bas "ono nesto" sto ni sama ne mogu da objasnim...Generalno mi fizicki izgled nije presudan ali ono sto je meni bas bitno je da taj neko izgleda muzevno, i pogled ,  da u njegovom pogledu mogu da vidim sebe. Ono sto jos primecujem od fizickih osobina su krupnije ruke, ali uredne, podrazumeva se :))), i dublji musku glas, po mogucnosti bariton :))) Ali ipak  broj jedan je taj pogled ispod obrva :D

Подели на овим сајтовима

Оно на шта сам "пала" јесу шаке, боја очију и глас. 0703_read:blush:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Hm, zanimljiva tema :))) Mene to sto  privuce kod nekog je bas "ono nesto" sto ni sama ne mogu da objasnim...Generalno mi fizicki izgled nije presudan ali ono sto je meni bas bitno je da taj neko izgleda muzevno, i pogled ,  da u njegovom pogledu mogu da vidim sebe. Ono sto jos primecujem od fizickih osobina su krupnije ruke, ali uredne, podrazumeva se :))), i dublji musku glas, po mogucnosti bariton :))) Ali ipak  broj jedan je taj pogled ispod obrva :D

Ja skontao da neke zene nemaju pojma sta je to "muzevno"

skoro mi rece jedna devojka - brada nije muzevna....

reko - dobro :D

e sad ne znam sta je za tebe muzevno, just sayin'

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

100 ljudi, 100 ćudi. 100 žena, 200 grudi.

Подели на овим сајтовима

100 ljudi, 100 ćudi. 100 žena, 200 grudi.

Јаоо Хуане, Хуане... 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Привлачно ми је било кад ми каже "блесо"

eee да, подсети ме... када би ми девојка коју сам баш овако волео рекла "Мој Никола" ја не бих знао за себе од среће. То "Мој" Никола ми је било нешто најинтимније и најлепше што ми је неко могао рећи :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Hahaha, cuj to nemaju pojma sHa_sarcasticlol  Sto se tice muzevnog fizickog izgleda to je sve individualno i stvar ukusa. Nekom brada nije muzevna a nekom jeste. Za mene licno jeste i to bas, ali mi zato brkovi nisu i bas su mi fuj a nekom su bas muzevni. Mada, sto se muzevnosti tice licno vise obracam paznju na ponasanje, osobine, stav i energiju nego samo na izgled, jer moze neko da izgleda mnogo muzevno a da se tako ne ponasa i onda mi to nista ne znaci. Meni je muzevna odlucnost, sigurnost,  odgovornost, stabilnost, hrabrost...Muzevan moze biti hod, visina, snaga, dok mi isfeminizirani momci uopste nisu muzevni. A najmuzevnije mi je ako je neko zastitnicki nastrojen prema zenama.

Подели на овим сајтовима

Hahaha, cuj to nemaju pojma sHa_sarcasticlol  Sto se tice muzevnog fizickog izgleda to je sve individualno i stvar ukusa. Nekom brada nije muzevna a nekom jeste. Za mene licno jeste i to bas, ali mi zato brkovi nisu i bas su mi fuj a nekom su bas muzevni. Mada, sto se muzevnosti tice licno vise obracam paznju na ponasanje, osobine, stav i energiju nego samo na izgled, jer moze neko da izgleda mnogo muzevno a da se tako ne ponasa i onda mi to nista ne znaci. Meni je muzevna odlucnost, sigurnost,  odgovornost, stabilnost, hrabrost...Muzevan moze biti hod, visina, snaga, dok mi isfeminizirani momci uopste nisu muzevni. A najmuzevnije mi je ako je neko zastitnicki nastrojen prema zenama.

6817694280_f7cb26c351.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...