Ljubičasta Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Nije joj kriv Bane sto ona ne moze da se bori protiv sistema.On je zaista bio najbolji.Odusevio me imitacijom Dine Merlina i Lukasa. Dexi and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Nije joj kriv Bane sto ona ne moze da se bori protiv sistema.On je zaista bio najbolji.Odusevio me imitacijom Dine Merlina i Lukasa. http://tlzp.prva.rs/vesti/883/bane-pokidao-kao-aca-lukas.html Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вук самотњак Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Пааа... Добро... У неку руку јесу.. Дали су тај неки новац, свако како је хтео, неким појединцима и установама који су потребитиСамо у неку руку Основни мотив овог "шовоува" је новац. Колико кошта продукција , а морамо признати да је врхунска ? Колико је то новца за оне којима је потребан ? Циљ је био привући што више гледалаца самим тим и оглашивача и згрнути велике паре. Хуманост је ту само да експлоатише за горе наведене циљеве. Износи који се донирају у најмању руку смешни, можда 1% од укупног профита. LazarG је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 usled naleta neoliberalnog koncepta Not again... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LazarG Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Dobro pismo ali poenta nije stigla do naroda koji je to trebao procitati. Ljudi je hvale ili kritikuju ali u tome nije poenta. Ona je uradila nesto moralno po cenu svog honorara sto na kraju predstavlja i licnu zrtvu. Da nije te emisije, 99% ljudi ne bi ni znalo ko je ona iako su njen glas culi milion puta. Ona godinama predstavlja kvalitet i ovo nije napisano radi licne promocije. A sta ce uraditi hiljade ljudi koji su je podrzali sa "Bravo Marija"? Upalice Tv, prebaciti na Prvu i nastaviti dizanje gledanosti. To nije podrska njenom delu vec njima. Poenta je da se u slucaju 3 TV kuce (B92, Pink i Prva) radi o 'komercijalnim' i 'informativnim' televizijama koje jedino sluze za politicku propagandu i nista vise. Nemaju kulturno-obrazovni program, truju stranim reklamama (gde nema 1% domacih firmi i proizvoda) i zabavni program im je plagijat i pun kica. Neko rece da je produkcija vrhunska. Sta je vrhunsko u sminkanju studija i potrosnji struje? Cela ideja je preuzeta iz stranih emisija, plesaci i ljudi koji se bave koreografijom su placeni mizerno a pare kaplju. Ja sam pre 2 godine te 3 kuce izbacio sa TV-a i nista nisam propustio . Tek onda covek moze videti da je StudioB institucija za njih. Ko zna koliko puta manje $$$ a mnogo veci kvalitet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ја сам пре 15 година избацио TV и ништа нисам пропустио... ) LazarG and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Tek onda covek moze videti da je StudioB institucija za njih Нарочито сада када су га преузели напредњаци Па постаде београдски сервис СНС-а Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LazarG Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 I pored toga je institucija. Pre neki dan sam gledao Nivo 23 i gost je bio Vlatko Vedral. Nikad cuo za njega, upadam u neki deo gde prica o religiji i nastavlja o kvantnoj fizici. Odem na gugl i opa. Profesor kvantne fizike na Oksfordu i strana naravo posto se ne radi o Dr.Mici Jovanovicu strana nema prevod na srpski jezik. Jedan od onih koji su ucestvovali u akciji da godisnje 8 najboljih ucenika matematicke gimnazije dobije stipendiju za studiranje na Kembridzu. http://en.wikipedia.org/wiki/Vlatko_Vedral I pored toga StudioB je jedina kuca gde covek moze videti crkveno lice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Као кад би Неша Стефановић написао текст о суноврату академске етике. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ја сам пре 15 година избацио TV и ништа нисам пропустио... ) Ја сам то учинила пре годину дана, тј. лишила сам се тв-а пресељењем и много ми је лепо! LazarG је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука