Grizzly Adams Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Напомена: Примери и савети су везани за другу државу и њен правни систем, не знам колико је ово применљиво у Србији. https://www.youtube.com/watch?v=IIkj1UUjEj8 http://thefreethoughtproject.com/watch-law-student-completely-shut-duty-officer-stopped-flipped/ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Ne razgovarati.... Grizzly Adams and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 p.s. pozovite avocada i rinala oni bi sigurno mogli mnogo bolje na ovu temu za nase uslove... A moze i PIP da se ukljuci posto je kako sam skapirao, bivsi policajac... Kaludjerovic Sreten and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 То је добра идеја. Ако се не варам имали смо неку сличну тему некад давно... Која су права, како их одбранити итд. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Nista nece niko.. oce da se vatamo za gusu oko evolucije, ameriknaca i rusa... Policijska ovlascenja nisu bitna, neka nas jasu kako 'oce... sve dok smo mi mudri na polju evolucije.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Evo jedno dobro predavanje sa primerima iz prakse. Profesor krivicnog prava i bivsi advokat krivicar. Pitanje je koliko vazi za nas pravni sistem ali mislim da u nacelu nema razlike. Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Који цар... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Који цар... Код нас би постојала велика могућност да том возачу просто узму папире (саобраћајну), а после му "типују" ауто... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Треба она напомена - "не покушавајте ово код куће"... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Треба она напомена - "не покушавајте ово код куће"... Па пише додуше на крају снимка да треба проверити како "стоје" по овом "питању" у вашој држави. У Флориди-пролази... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Како би било добро да се и код нас развије свест да су они слуге, а не господари... Сећам се својевремено, још у време Слобе, заустави ме полицајац док сам ишао негде са другаром (оправдано - ушо сам из погрешне траке), али онда нас пита онако као "успут" - "а је л` сте ви момци за ове `промене`?" !?"#$ Срећа га нисам залепио, променили би ми лични опис. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Један пријатељ мене и мог оца је спектакуларно прекинуо студије економије тако што је пребио професора који га је прозивао и оборио током испита због војних активности '91. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука