Ненад Р. Написано Децембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 ...bas tako, za nase greske uvijek su drugi krivi, dok su nasi uspjesi uvijek, samo nasi! У праву си и ту најчешће настрада онај који је најслабији у ланцу , на њега сви наваљују као предатори . Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 ...u prirodi ljudi je da uvijek biraju put manjeg otpora, ni sam ne razumijem zasto, vjerovatno iz straha koji ih vodi, dok im slabiji ne moze nista! Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Није то никакви одбрабени механизам када "лађа тоне ", то може само да допринесе да "лађа брже потоне " Рекао сам као да му је то одбрамбени механизам. Мада сам требао да додам да је то моје мишљење, немора и нужно да значи то што написах. Ненад Р. and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука