Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Zadnji događaj koji mi je "došao" je baš baš jak i mogao bih po pola sata o njemu da razmišaljam jer mi stvarno prija kad mislim o tome. Sad ne znam, da li je to vrsta bluda (lutanja), razmišljati toliko o tome? Pošto reče Deki da pravoslavlje to osuđuje, više neću gledati na to kao mogući prošli život već samo kao neki bag u mom mozgu Reinstaliraj sistem mozga i neces imati bag (salim se) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Децембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Reinstaliraj sistem mozga i neces imati bag (salim se) Ovo je izgleda nešto do hardvera, reinstalirao sam sistem više puta ali je opet isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Ovo je izgleda nešto do hardvera, reinstalirao sam sistem više puta ali je opet isto instaliraj novi sistem mozga,u ovaj stari sistem imas gresaka puno koje ti ometaju rad mozga Jesus Of Suburbia је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Ovo je izgleda nešto do hardvera, reinstalirao sam sistem više puta ali je opet isto instaliraj novi sistem mozga,u ovaj stari sistem imas gresaka puno koje ti ometaju rad mozga Jesus Of Suburbia је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sva imena su vec zauzeta Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 "Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sva imena su vec zauzeta Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Odlična i poučna knjiga "Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paladije Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Jesuse Brate mene to kod tebe podsjeca na Jungove arhetipove.. Crveni Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Nema prošli život. A i ovaj sadašnji nije nešto. Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Jesuse Brate mene to kod tebe podsjeca na Jungove arhetipove.. To i jesu arhitipske projekcije. Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Ovo je izgleda nešto do hardvera, reinstalirao sam sistem više puta ali je opet isto Pa, to ti je zato što si dobio open-source, veruj mi, znam iz ličnog iskustva Šalim se... Poslao mi jedan bratić u Hristu pesmu, i kaže jedan stih: "zar nam stvarno nije jasno da moj svet je tvoj svet, da samo tad i tako je svet, čaroban i lep!" Na kontu ovoga, mislim da nam je daleko veći problem taj što stvaramo svetove, te mehure od sapunice u koje se skrivamo jedni od drugih, tražeći lepotu, a ne shvatamo da nam je sasvim dovoljan ovaj jedan svet, da smo jedni drugima lepota ovoga sveta. Što reče Hristos: "Vi ste so zemlji." Možda ovo nisam shvatio kako treba, ali tako ja sagledah stvar... Srdjan and Jesus Of Suburbia је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Izvinjavam se ako je ova tema već bila. Kakvo je učenje u pravoslavlju o prošlom (ili sledećem) životu? Ovo pitanje me muči i kopka već duže vrijeme. Nije mi to samo tako došlo u glavu već sam počeo da razmišljam o tome postepeno kako sam počeo da se prisjećam nekih scena koje nikad u životu nisam doživio. Ima ih više i osjećanja su mnogo jaka u vezi njih, čak jača od nekog događaja koji mi se desio. Nisu to nikakve uznemirujuće slike, već nasuprot veoma drage kao da sam bio u njima i rado ih se prisjećam. Šta bih uopšte trebao da mislim o tome i o čemu se tu radi? Као хришћани верујемо у само један Живот, онај вечни, а овај садашњи је припрема за њега. Може бити свашта... генетика, лоша исхрана, неуравнотежен живот, дејство психоактивних супстанци... физиолошки или психолошки проблеми... или просто развијена машта, осећајност, креативност... можда си таленат за режију... И подсвест је велика тајна, ко зна шта се у њој дешава. Иначе, поједини светитељи су имали дар да гледају и снажно осећају догађаје који су просторно веома далеко, или су се временски одиграли далеко у прошлости или ће се тек догодити у будућности. На пример, старац Порфирије или старац Тадеј. Све у Космосу је повезано. И обичан човек има те способности, али није довољно смирен да осети тако нешто и не би било корисно за њега (и Бог му углавном не да). Поред тога, у помисли и слике се уплићу и неке друге, ђаволске работе, најчешће због људских грешака (животних промашаја, грехова). Некада је тешко разликовати шта је истина. Зато се почетнику у духовном животу саветује да не обраћа пажњу на слике и представе, већ да се моли искрено, од срца, да мисли и закључује добро и што реалније, и да се труди да живи праведно и пуним плућима, радосног, смиреног и ведрог духа, у љубави. Да буде истрајан у томе, ако падне -да устане, да не губи време. Временом се мутна вода разбистри... Kaludjerovic Sreten, Млађони, Jesus Of Suburbia and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Hvala puno svima! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Март 4, 2015 Пријави Подели Написано Март 4, 2015 Pa čak i da je postojao.. ne trebamo toga biti svesni... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука