Лидија Миленковић Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Караконџула, Снежана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ZF6v_Y6I3Rk Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Снежана, Дуња, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 15 godina je sigurno nisam cula, Rakic me podsetio. Bas sam je volela. https://www.youtube.com/watch?v=YmlccLqE450 Sa istog albuma: https://www.youtube.com/watch?v=fh5hGvU3A6U Караконџула, Снежана and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Снежана, Јелина and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2015 15 godina je sigurno nisam cula, Rakic me podsetio. Bas sam je volela. сећам се кад сам купио ову касету, оригинал... била је скупа : ) Дуња је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Снежана and Anika је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука