Jump to content

(Цела емисија) Војислав Шешељ у емисији “Прозор у свет” на РТВ АС, Шабац

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Дејане, ти си из радикалског града, не разумијем што толико не волиш војводу... :)

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Мислио сам да напишем неки дуг и уман коментар у вези Војводе да бачим, ал мислим да је све сублимирано у песми коју ћу поставити...

Разбија таму, страх разгони, име му није тајна, то је Воја, Воја Шешељ...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не мисли добро Србији и Србима онај ко на било који начин форсира овог чудака. Ја верујем да он (Шешељ) заиста ради за неког ко не жели Србији добро. Са друге стране, спокојан сам јер сам убеђен да његови наступи и лапрдања у Србији могу да изазову само смех. Човек је пуко ко лицна.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Овај водитељ је тотални  фрик, да не кажем фанатик...толико о коментарима што се њега тиче.

Воја ко Воја...не мења се..

Измењено од Дејан Бићанић
Подели на овим сајтовима

Овај водитељ је тотални фрик, да не кажем фанатик...толико о коментарима што се њега тиче.

Voditelja sam upoznao lično, sticajem životnih okolnosti, dobar je čovek i pošten, sa dobrom namerom, ali put do pakla je popločan dobrim namerama.

O Pravoslavlju zaista ništa ne zna, ali baš ništa.

Подели на овим сајтовима

Не мисли добро Србији и Србима онај ко на било који начин форсира овог чудака. Ја верујем да он (Шешељ) заиста ради за неког ко не жели Србији добро. Са друге стране, спокојан сам јер сам убеђен да његови наступи и лапрдања у Србији могу да изазову само смех. Човек је пуко ко лицна.

Није Шешељ пуко, он је такав од кад постоји .. чак и пре појављивања на политичкој сцени , тадашње СФРЈугославије.

Не ради он (Шешељ) за никог..чак ни за себе.. он ради за своју идеологију, којом је опчињен и на крају потпуно је свестан тога и сам и то и не крије, нити је икад крио. 

То је својеврсна месијанска идеја коју он својим животом заправо јури. И ту није битан ни он сам битна је та идеја, што је веома опасна чињеница поготову ако би неко такав имао власт у рукама.

Проблем Србије није Шешељ, проблем је што не постоји нико други па  Шешељ долази до невероватно великог изражаја.

А разлог тог проблема - да нема никог другог осим њега, јесте то што смо заправо МИ КАО НАРОД,  ПУКЛИ КО ЛИЦНА .. 

• Волим 1

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Проблем Србије није Шешељ, проблем је што не постоји нико други па  Шешељ долази до невероватно великог изражаја.   А разлог тог проблема - да нема никог другог осим њега, јесте то што смо заправо МИ КАО НАРОД,  ПУКЛИ КО ЛИЦНА .. 

facenew22222222   једина права и тачна дијагноза ....болна истина која захтева горке лекове...... 8086.gif

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...