Гости Guest Написано Новембар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Voditelj emisije, gospodin Momir Lazić, veliki poštovalac bivšeg episkopa Artemija Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Дејане, ти си из радикалског града, не разумијем што толико не волиш војводу... RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Мислио сам да напишем неки дуг и уман коментар у вези Војводе да бачим, ал мислим да је све сублимирано у песми коју ћу поставити... Разбија таму, страх разгони, име му није тајна, то је Воја, Воја Шешељ... Срђан Шијакињић, Manolis, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Не мисли добро Србији и Србима онај ко на било који начин форсира овог чудака. Ја верујем да он (Шешељ) заиста ради за неког ко не жели Србији добро. Са друге стране, спокојан сам јер сам убеђен да његови наступи и лапрдања у Србији могу да изазову само смех. Човек је пуко ко лицна. Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Разбија таму, страх разгони, име му није тајна, то је Воја, Воја Шешељ... http://radikaliinfo.wordpress.com/2014/11/30/%D1%88%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%99-%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D1%81/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 (измењено) Овај водитељ је тотални фрик, да не кажем фанатик...толико о коментарима што се њега тиче. Воја ко Воја...не мења се.. Измењено Децембар 2, 2014 од Дејан Бићанић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Vojvoda je bez uticaja, novca i zdravlja...digao je prašinu kad se pojavio iz Haga i to je to, prašina se slegla. Млађони, Милан Ракић and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Овај водитељ је тотални фрик, да не кажем фанатик...толико о коментарима што се њега тиче. Voditelja sam upoznao lično, sticajem životnih okolnosti, dobar je čovek i pošten, sa dobrom namerom, ali put do pakla je popločan dobrim namerama. O Pravoslavlju zaista ništa ne zna, ali baš ništa. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Не мисли добро Србији и Србима онај ко на било који начин форсира овог чудака. Ја верујем да он (Шешељ) заиста ради за неког ко не жели Србији добро. Са друге стране, спокојан сам јер сам убеђен да његови наступи и лапрдања у Србији могу да изазову само смех. Човек је пуко ко лицна. Није Шешељ пуко, он је такав од кад постоји .. чак и пре појављивања на политичкој сцени , тадашње СФРЈугославије. Не ради он (Шешељ) за никог..чак ни за себе.. он ради за своју идеологију, којом је опчињен и на крају потпуно је свестан тога и сам и то и не крије, нити је икад крио. То је својеврсна месијанска идеја коју он својим животом заправо јури. И ту није битан ни он сам битна је та идеја, што је веома опасна чињеница поготову ако би неко такав имао власт у рукама. Проблем Србије није Шешељ, проблем је што не постоји нико други па Шешељ долази до невероватно великог изражаја. А разлог тог проблема - да нема никог другог осим њега, јесте то што смо заправо МИ КАО НАРОД, ПУКЛИ КО ЛИЦНА .. nana је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Проблем Србије није Шешељ, проблем је што не постоји нико други па Шешељ долази до невероватно великог изражаја. А разлог тог проблема - да нема никог другог осим њега, јесте то што смо заправо МИ КАО НАРОД, ПУКЛИ КО ЛИЦНА .. facenew22222222 једина права и тачна дијагноза ....болна истина која захтева горке лекове...... 8086.gif Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Како не бих отварао нову тему, ево још једне емисије: Walter је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 EKSKLUZIVNO: Najnoviji intervju dr Vojislava Šešelja na BN televiziji (30.12.2014) feeble је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Ekstra je bila Ćirilica, o svemu je pričao osim o Tomi i Vučiću Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука