Jump to content

Zasto se religija povezuje sa psihickim oboljenjima?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Што си се ти Дико наврзо на мене?

Пусти се ти моје гордости и мојих грехова, брини се за своје. Ти ни не размишљаш о томе какав грех чиниш односећи се тако према људима у муци. Како год...није моје да ти судим, али ипак ми није јасно зашто ти покушаваш да осудиш мене?

klapklap :) :)

Душамоја уплашена од људи. Сви смо горди. мани те флоскулице "судиш", "немој мене", "ја не судим"...ма ја сам ти страшни судија и џелат, правим сарме од људи :)

Него охрабри се ти нама мало :)....тако селе, тако, реци, збори, причај са људима, брани се, имај ставове, убјеђења...тако, видиш да не треба да се плашиш :)

Само то још пренеси на "отворен простор" и здрава си ко дрен.

Рекох т ја да то није ништа...напали на тебе да си болесна, а ја ти вичем да си здрва...и сад ја те осуђујем.

Него: волиш ли т да те сматрају болесном?

Не треба ти то, није то никаква болест. Ко што те на форуму нико није "изуједао", неће ни у кафићу, или на тротоару...то су само слаби људи, ко и ја и ти.

bendoff

Једни оће да режу мождане ћелије, једни да ти дају хемију, једни да те "групишу" и копају по прошлости ради неког страхића...ма није то ништа, шта си успаничила. "С неба те стрела ранила" и кад она рани све добро бива...чуј болест. Кад се почнеш причешћивати видјећеш тек колико см сви болесни.

Два питања:

1.Како знаш да те нападам када сама кажеш да ниси читала што сам писао????!

2.Јеси погледала онај снимак што сам окачио? То нема УСКУ везу са тобом, али ту видиш снагу крста христовог. Па мало размисли о њему.

Аје уздравље..."мене нико не воли мммм" greengrin

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Zašto mi anđeo javlja da se iza imena Кале krije muškarac, a ne žena i da je riječ o alter egu jednog aktivnog forumaša koji zastupa teoriju koja se protivi Dikinoj...?

Ххахахха bendoff greengrin

Брате ја сам православац, па не могу баш тако директно да општим са анђелим (опрости ово обрнутопропорционалан иронија, не вријеђај се) али ИСТЕ мисли имамо. Ја не знам ко ми "говори", али ми исто говори.

Међтим, сам знаш да има слична тема од прије, тако да ма ко да је ја сам му захвалан klapklap

Видиш и тај твој "говор" од анђела, говори и мени и теби да имамо много заједничког и да смо браћа у Христу Господу и Спасу нашему.

Е сад ће да нас дијегностицирају :) :)

Тема показује и лицемјерје неких људи (високо поштовање ка Акуили који брани своје ставове али није лицемјер, сматрам) да се толико "против" и не знајући зашто, да су чак бољи "неуропсихијатри" од најугледнијег Српског, проф Јеротића, који је држао катедру за пастирско бог. са психологијом.

Што то Аки ради, разумијем, и на свој неомаловажавајући начин, али што неки који Јеротићу "да се у со претворе" и који везе немају ни шта ни о чему се прича, што ти "имају ставове" то је посебна прича...мада ставове типа "ја сам за или сампротив", а остало за ШТА си, против ЧЕГА си? Е ту је барикада.

Има ли код вас у дневној штампи, рецимо да се поред голе жене рекламира неки антидепресив?

Код нас тога има колико оћеш.

:

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Пусти се ти моје гордости и мојих грехова, брини се за своје. Ти ни не размишљаш о томе какав грех чиниш односећи се тако према људима у муци. Како год...није моје да ти судим, али ипак ми није јасно зашто ти покушаваш да осудиш мене?

видим да си упознао нашег верометра  bendoff
Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14234.msg445721#msg445721 date=1305970599]

видим да си упознао нашег верометра  :)

bendoff  greengrin

депресија

klapklap  :)

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

Zašto mi anđeo javlja da se iza imena Кале krije muškarac, a ne žena i da je riječ o alter egu jednog aktivnog forumaša koji zastupa teoriju koja se protivi Dikinoj...?

Брате ја сам православац, па не могу баш тако директно да општим са анђелим (опрости ово обрнутопропорционалан иронија, не вријеђај се) али ИСТЕ мисли имамо. Ја не знам ко ми "говори", али ми исто говори.

Међтим, сам знаш да има слична тема од прије, тако да ма ко да је ја сам му захвалан klapklap

Видиш и тај твој "говор" од анђела, говори и мени и теби да имамо много заједничког и да смо браћа у Христу Господу и Спасу нашему.

bendoff  greengrin

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14234.msg445721#msg445721 date=1305970599]

видим да си упознао нашег верометра  :)

greengrin  klapklap

депресија

:)  :)

није теби лако  bendoff

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14234.msg445728#msg445728 date=1305971218]

видим да си упознао нашег верометра  :)

greengrin  klapklap

депресија

:)  :)

није теби лако  bendoff

Како би било, тијесан пут води у Царство Небеско...једино ако браћа протестанти не измисле неку таблету и за то...чаша воде таблетица и идеш стрејт он дер.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

Не знам какве вас силе нагоне на исто мишљење, али сам форумско име Кале узела јер је то старо византијско женско име које значи ЛЕПОТА.

И не крије се никаква завера у томе, видите како опет имате негативан и сумњив суд о свему...

Подели на овим сајтовима

У праву сте Оче Иване.

Ја сам питала шта сам имала, задовољна сам појединим одговорима, а то што су појединци искористили прилику да ми просипали своје виђење ствари, њихов проблем, зар не?

Поздрав свим људима добре воље!

Подели на овим сајтовима

• Гости

У праву сте Оче Иване.

Ја сам питала шта сам имала, задовољна сам појединим одговорима, а то што су појединци искористили прилику да ми просипали своје виђење ствари, њихов проблем, зар не?

Хвала свима који су добронамерно учествовали у овој, свакако, плодној дискусији.

Подели на овим сајтовима

У праву сте Оче Иване.

Хвала свима који су добронамерно учествовали у овој, свакако, плодној дискусији.

Да. И сад ме слободно можете обрисати да не сметам другима јер сам катастрофа  bendoff

Подели на овим сајтовима

У праву сте Оче Иване.

Богу хвала оче.

Што неко рече (сиц?) "да се не хвата жабокречина рутине".

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...