Жика Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Колико има администратора и колико модератора на форуму?Никако све да избројим,пошто вас је много. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Лакше ће бити ако се јаве они који нису 1312_womens)) Има их пар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Колико има администратора и колико модератора на форуму?Никако све да избројим,пошто вас је много. Има нас око десетак ...нема више ...лажу зли језици... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Бавите се паметнијим стварима, боље бројте ПСИХТУС-овце на форуму! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Планирамо да укинемо чланство. Сви у модерацију! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Добро,видим да нико неће да ми каже. 0409_feel 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Мислимо да то није битно питање. Има таман колико треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Мислимо да то није битно питање. Има таман колико треба. Ок,избројаћу сам. 0104_cheesy Ово је православни форум са највише уредника. :smiley: 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Мислимо да то није битно питање. Има таман колико треба. Ок,избројаћу сам. 0104_cheesy Ово је православни форум са највише уредника. :smiley: Сигурно. 0104_cheesyОд вишка глава не боли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 и још нас фали 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука