Gaša Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Nisam završio srednju školu i evo...omatorio već-39 godina Hteo sam da pitam da li je moguće u ovim godinama vanredno završiti bogosloviju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paladije Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Moguće je da vanredno završiš ...ali bolje završi nešto drugo...osim ako imas neka primanja ili privatni posao bolje po tebe.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Moguće je da vanredno završiš ...ali bolje završi nešto drugo...osim ako imas neka primanja ili privatni posao bolje po tebe.. Hvala na odgovoru. Smem li pitati zašto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Nema odgovora... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Ако са 39 година ниси завршио средњу школу питање је колико ће ти требати да ванредно завршиш 5 година богословије, пошто не можеш ићи редовно, а ПБФ не можеш уписати без средње школе. Онда кад завршиш који ће те владика рукоположити. Иако није проблем да затражиш благослов за упис па види. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Ако са 39 година ниси завршио средњу школу питање је колико ће ти требати да ванредно завршиш 5 година богословије, пошто не можеш ићи редовно, а ПБФ не можеш уписати без средње школе. Онда кад завршиш који ће те владика рукоположити. Иако није проблем да затражиш благослов за упис па види. Hvala puno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 И други пут, иако знам човека старијег од тебе који еј уписао и завршио. Додуше после 13 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 И други пут, иако знам човека старијег од тебе који еј уписао и завршио. Додуше после 13 година. Samo Bogosloviju ili i PBF? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Pitao sam danas sveštenika,kaže da će se raspitati. A baš mi je želja da završim bogosloviju :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Можда човек хоће само да се школује,без амбиција неких... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука