Sanja Т. Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Дијана., LISA, Богдан_ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Ово фазон крај света, па сад нек виде сви да волим Венди, баш ме брига, а? Само си награбусио ако крај света заобиђе. Кад смо већ код тога, како ли је било оним јадним адвентистима што су чекали крај света, колко ли су се они бламирали пред "крај"? Типа "Влим све људе, сем оних сељачина из Канзаса! Крај је света и баш ме брига! Комшо, ја сам ти отрово куче, ахахахаха!" Богдан_ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 За крај времена... The Show Must Go On ... Богдан_, Иван Ивковић, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Ово фазон крај света, па сад нек виде сви да волим Венди, баш ме брига, а? Само си награбусио ако крај света заобиђе. Кад смо већ код тога, како ли је било оним јадним адвентистима што су чекали крај света, колко ли су се они бламирали пред "крај"? Типа "Влим све људе, сем оних сељачина из Канзаса! Крај је света и баш ме брига! Комшо, ја сам ти отрово куче, ахахахаха!" Ма какви, погрешно си схватио. Теолошки контекст је у питању. На релацији уљез-цвеће се одвија драма наше историје. Богдан_ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Псалам 95. ПЕВАЈТЕ Господу песму нову, певајте Господу сва земљо. Певајте Господу, благословите Име Његово, благовестите дан дану спасење Његово; објавите у незнабожцима славу Његову, у свима народима чудеса Његова. Јер је велик Господ и хваљен веома, страшан је над свима боговима. Јер су сви богови незнабожаца демони, а Господ је небеса створио. Слава и лепота су пред Њиме, светост и велелепност у Светињи Његовој. Принесите Господу родови народа, принесите Господу славу и част; принесите Господу славу Имену Његовом, узмите жртве и уђите у дворе Његове. Поклоните се Господу у двору Светом Његовом, нека се потресе од лица Његовог сва земља. Реците у народима: Господ се зацари, јер утврди васељену, која се неће поколебати; судиће народе у правости. Нека се веселе небеса и нека се радује земља, нека се потресе море и пуноћа његова; обрадоваће се поља и све што је у њима; тада ће се обрадовати све дрвеће шумско пред лицем Господњим, јер (Господ) долази, јер долази да суди земљи; судиће васељени у правди, и народе у истини Својој. Данче*, Богдан_, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1ONlLnVhojY Дуња, Богдан_, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Arcana - Out From the Grey Ashes http://www.youtube.com/watch?v=ZWnEjWfiGqs ... a seed will grow... Дуња and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 LISA, Богдан_, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Elend - The Silence Of Light I heal my wounds in the orchard of misery Where the fruits and the trees have turned to dust. Be merciful, my Lord. The meadows of Light and Pulchritude Are blackened and soiled by emptiness and despair. Domine, eius miserere, Lord have mercy on me. Eam libera de animis damnatorum Sine eam fulgere in refugio tenebrarum. Confutatis maledictis, Alas, that day of tears and mourning. Flammis acribus addictis. Miserere, miserere, Salva me. Gloria in excelsis Deo. Gloria. Hosanna in excelsis. Eternal rest give unto me, O Lord, Perpetual Light cannot shine upon the soul of the Damned. Salva me, libera me. Ille sanguis, ille cruor. Lumen moritur. Numquam lumen moritur! Numquam! Hosanna in excelsis. Eternal rest given unto me, O Lord, Because Thou art merciful. Non dono tibi soporem aeternum, Nam misericors sum. Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 (Овај филм има наиван почетак, кад касније...) Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 За крај (али мора уз овај спот) nana, Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Die Priester - Rex Gloriae - Neue Welt Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Arcana - Sono La Salva Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 @@Дуња, Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 "...where trouble melts like lemon drops,high above the chimney tops...Thats where you'll find me..." Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука