Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 nadam se da si sad promenila ubedjenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 hvala brate sto me ispravi ! lapsus u kucanju нема на чему, али си заборавио да одговориш на питање (само ако желиш)које школе си завршио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Сетих се вица: Шта имаш од школе? - Ћитанку ццц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Људи ајд манте се Ратка Младића, то је виша политика, и Карађорђа су својевремено опљували да је злочинац, а и кад се пореди са Младићем Младић му дође ко хипош. Па опет сви знамо данас да не беше Карађорђа ни Србије било не би. То су ствари за историју, а не за верске форуме. Што се турака тиче, на овом форуму, слажем се са сербоном, за њих јесте такав наш став ништа друго до слаба каурска вера. Ја им подилазити нећу, нико мој није, па нећу ни ја. Можемо разговарати, међутим на темама где сам им ја објашњавао неке ствари, они вешто ескивирају дијалог, него обрћу још ствари малте не испаде да сам им ја Младић Ратко. А сад да имам времена гоњо би се ја с турци, али сам слаб с временом, па само вако мало налетим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Можда би било добро да се направи тема у којој се налази списак администратора, модератора и сл., и да се о сваком напише по мало нпр. који дио форума уређује и сл. Тема би требала бити у сврхе информисања тј. да се на једном мјесту могу наћи сви који на неки начин управљају форумом. Истина је да испод сваког форума пише ко води и уређује тај форум али мислим да је овако много брже и прегледније .Идеја није моја већ сам је видео на другим форумима. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 ПРЕМЕШТЕНА: hehe kakva jagodina dok su CUPRICANI valjali drogu,jagodina je bila II liga « послато: данас у 01:02:40 » Тема је премештена у Recycle Bin Laden. https://www.pouke.org/forum/index.php?topic=5070.0 Oво није за премештање, ово је за БРСАЊЕ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2010 ПРЕМЕШТЕНА: hehe kakva jagodina dok su CUPRICANI valjali drogu,jagodina je bila II liga « послато: данас у 01:02:40 » Тема је премештена у Recycle Bin Laden. https://www.pouke.org/forum/index.php?topic=5070.0 Oво није за премештање, ово је за БРСАЊЕ. Јесте, тема је глупост највећа. Морате ви да укапирате нашега брата Николу: увек су Ћупричани имали мало комплекс ниже вредности. Јагодина је за Ћуприју метрпололис. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Ипак је за брисање. Трагове овакве глупости треба сколонити, мене је стид, а синоћ видех да нисам једини. А о сопственом рангирању, према броју становника места из кога потичемо, можемо да отворимо посебну тему и да се сити испричамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука