Jump to content

Овако међу нама.

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Било би добро кад би се вратила она тема за скидање филмова јер је било и добрих емисија међу њима.

Обзиром да изгледа није препоручљиво тек тако постављати линкове, може се и она учинити невидљивом за госте и чланове који имају одређени број порука.

Али не ни да ови са 1000 минимум имају приступ јер нисмо сви подједнако речити. :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Било би добро кад би се вратила она тема за скидање филмова јер је било и добрих емисија међу њима.

Обзиром да изгледа није препоручљиво тек тако постављати линкове, може се и она учинити невидљивом за госте и чланове који имају одређени број порука.

Али не ни да ови са 1000 минимум имају приступ јер нисмо сви подједнако речити. :)

није лоша идеја, али провајдер пролази кроз линкове који се прегледавају невезано за чланство или форум, једноставно прати нити и везе.

тако ће увек наићи на линкове ка пиратским сајтовима ...

додуше ми не знамо шта се дешава на пп, јер немамо увид и поштујемо приватност наших корисника.

Подели на овим сајтовима

Ово већ два дана траје тема насловљена са "да ли сте за хватање Ратка Младића"

у оригиналу: da li ste za hvatanje Ratka Mladica .

После преко 180 порука на теми, дозволићу себи, да на глас размишљам:

-прво тема је почела преносом вести о још једном претресу куће у којој живи син генерала Младића, али је веома неспретно стављен наслов. Кажем неспретно, јер још увек верујем да није било намере да се покреће ова тема. Заправо на овом форуму је постало уобичајено да  наслови тема буду питање ико кога се треба одредити, што сматрам прилично лошом навиком. Ту се малте не тражи од учесника да се изјасне, и што је још лоше, та изјашњења могу бити узрок поларизацији ставова, а након тога и чланова,и све смо даље од саборности Литургијске,...

-друго постоје питања која су осетљива и око којих модерација мора (по мени, а можда и не мора) да има изграђен став, и да то буде константа. За мене је потпуно непримерено да један од модератора форума на таквој теми  почне износити ставове који су малте не захваљивање Српским прогонитељима, и препорука за један невиђени непотизан и дефетизам. Да не будем недоречен ради се о Дејану.

- треће, ако се процени да је тема врућа а наслов неподесан, потребна је реакција модерације. Све би било много мирније да је наслов преправљен у "претрес куће генерала Младића".

-четврто и последње, Појављивање чланова форума који су муслиманске вере или неке друге, у правилу је управо када су овде отворене теме, које их се животно дотичу, и они су увек спремни да такву прилику искористе, немојмо бити наивни и веровати (увек) у добе намере чланова попут samo dijalog.

Треба само прочитати поруке овог члана на овој теми и видети кавком лукавом стратегијом се служи. Почиње веома оштро осуђујући и наводећи чак и србе који се ето стиде наводних злочина генералових, али завршава са веома похвалним пословним односима које има као теолог у трговини. (?!)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

ima covek pravo da misli kako hoce ! polovina mog komsiluka cak i misli kao on pa prema tome ne vidim problem ! Moje komsije imaju drugaacije misljenje od mog sto se tice Generala Mladica pa zar me oni time provociraju ??? Mene ne ! Malo hladnije i mudrije treba da se razmislja

Подели на овим сајтовима

-четврто и последње, Појављивање чланова форума који су муслиманске вере или неке друге, у правилу је управо када су овде отворене теме, које их се животно дотичу, и они су увек спремни да такву прилику искористе, немојмо бити наивни и веровати (увек) у добе намере чланова попут samo dijalog.

Треба само прочитати поруке овог члана на овој теми и видети кавком лукавом стратегијом се служи. Почиње веома оштро осуђујући и наводећи чак и србе који се ето стиде наводних злочина генералових, али завршава са веома похвалним пословним односима које има као теолог у трговини. (?!)

Слажем се са овом изјавом. Мислим да се предаје и превише значаја члановима који су муслимани, и имам осјећај да овај форум полако прелази у неко савјетовање са вјерницима исламске вјероисповјести. Све више тема о исламу се покреће на овом форуму и теме постају једне од најдоминантнијих тема. Нисам против разговора са вјерницима других вјероисповјести, зато и служи подфорум у којем се одвија та дискусија али ово већ полако прелази границу толеранције.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ako je tvrda i jaka vera nasa sta moze da je poljulja ! Pa nece valjda musliman da pise na temama o otvorenim i zatvorenim dverima ! Kamo srece da su ovde sa nama i katolici,protestanti,hindusi ! Ako bi mi Pravoslavni pricali samo medjusobno i o nasim temama postali bi dosadni !!

Подели на овим сајтовима

Ako je tvrda i jaka vera nasa sta moze da je poljulja ! Pa nece valjda musliman da pise na temama o otvorenim i zatvorenim dverima ! Kamo srece da su ovde sa nama i katolici,protestanti,hindusi ! Ako bi mi Pravoslavni pricali samo medjusobno i o nasim temama postali bi dosadni !!

А шта је то тврда вера?

јел то убеђење да смо на правом путу?

Јел то прихватање да је генерал злочинац без доказа?

Јел то непоказивање ни мало сумње, у крајње проблематичан наступ на овом форуму, члана samo dijalog?

Тврда вера подразумева и делање по убеђењу.

А моје убеђење је да таквима не треба аплаудирати и охрабривати их,

јер то је за њих управо знак слабости,а не тврде вере.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Serbone brate mesas babe i zabe ! Da je general zlocinac pricaju i Srbi ! Nase je da dokazujemo da on to nije ali moramo da pustimo i drugi da govore i da se sve cinjenice sagledaju ! HRISTOS je BOG ISTINITI a oni ga drugacije poznaju i tako im i treba prici a i od svakog coveka moze da se nauci nesto pametno pa i od muslimana ! Budite mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi - to je i nacin kako trebamo da misionarimo i da propovedamo veru nasu ! Necemo mi na coveka da ostavimo nikakav utisak ako mu kazemo da on ne veruje u nista itd ! Coveku treba prici polako ,mudro, i da mi njemu otkrivamo HRISTOSA OVAPLOCENOGA LOGOSA koji sve ljude voli i koji iz ljubavi drzi ovaj svet !

Подели на овим сајтовима

Serbone brate mesas babe i zabe ! Da je general zlocinac pricaju i Srbi ! Nase je da dokuzajemo da on to nije ali moramo da pustimo i drugi da govore i da se sve cinjenice sagledaju ! HRISTOS je BOG ISTINITI a oni ga drugacije poznaju i tako im i treba prici a i od svakog coveka moze da se nauci nesto pametno pa i od muslimana ! Budite mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi - to je i nacin kako trebamo da misionarimo i da propovedamo veru nasu ! Necemo mi na coveka da ostavimo nikakav utisak ako mu kazemo da on ne veruje u nista itd ! Coveku treba prici polako ,mudro, i da mi njemu otkrivamo HRISTOSA OVAPLOCENOGA LOGOSA koji sve ljude voli i koji iz ljubavi drzi ovaj svet !

Брате никола, ево ја мешам бабе и жабе, нека буде да је тако, али молим те реци ми, које је твоје образовање, ако ти то не преставља проблем?
Подели на овим сајтовима

Мало је провидно што је муслиман дошао овде да се дружимо, а прича само о вери.

Што не иде на друге, ''људске'' теме да се дружимо и онда не би било конфликата по питању вере.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Maso pa dosao je na verski forum ! Pazi, i on sigurno hoce da misionari svoju veru samo to ovde nece da mu pije vodu ! Neka on prica svoje ali neka vidi nase primere koji ce da budu jaci od svega sto on pise !

Mislim da nije neki los covek e sad nikad se nezna

Подели на овим сајтовима

• Гости

Niko te ne tera da citas njegove postove i da na njih odgovaras !Stvar izbora ! Sa muslimana sa kojima imam poslovne kontakte o veri i ne pricam jer to nikud nebi odvelo ! a forum je malo specificniji pa onda svako proba svoje verske stavove

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...